Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Time
Creator/contributor
×
+
Search
Clear
Help
Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές
This item is provided by the institution :
University of West Attica
Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item
*
share
Semantic enrichment by EKT
ΕΚΤ item type
Bachelor thesis
(EN)
EKT year
2021
(EN)
EKT historical period
Title
Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές
Creator
Χατζηιωάννου, Διονύσης
Contributor
Τσάκαλη, Ευσταθία
Λάζου, Ανδριάνα
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Type
Πτυχιακή εργασία
Subject
Γλουτένη σίτου
Σόγια
Meat analog
Seitan
Εξώθηση
Quorn
Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων
Tofu
Tempeh
Επεξεργασία
Υγεία
Υποκατάστατο κρέατος
Spinning processes
Φυτικές πηγές πρωτεϊνών
Kinema
Provider
University of West Attica
Repository / collection
Institutional Repository Polynoe
Subcollections
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πτυχιακές εργασίες
Language
Greek
Issued
2021-07-13
Identifier
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-700
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/849
Publisher
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Created
2021-07-20T09:42:55Z
Rights
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el
*
Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!