Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές

Χατζηιωάννου, Διονύσης

Τσάκαλη, Ευσταθία
Λάζου, Ανδριάνα
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Γλουτένη σίτου
Σόγια
Meat analog
Seitan
Εξώθηση
Quorn
Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων
Tofu
Tempeh
Επεξεργασία
Υγεία
Υποκατάστατο κρέατος
Spinning processes
Φυτικές πηγές πρωτεϊνών
Kinema


Greek

2021-07-13


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-20T09:42:55Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)