Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου

Καραγιάννη, Παναγούλα

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Στρατή, Ειρήνη
Σινάνογλου, Βασιλεία
Καραγιάννη, Βιλελμίνη
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Spectroscopy
Analytical methods
Food fraud
Olive oil
Φασματοσκοπία
Ανίχνευση
Chromatography
Αναλυτικές μέθοδοι
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αdulteration
Νοθεία
Extra virgin olive oil
Χρωματογραφία
Detection
Ελαιόλαδο


Greek

2021-07-20


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-20T12:39:24Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)