Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου

Καραγιάννη, Παναγούλα

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Στρατή, Ειρήνη
Σινάνογλου, Βασιλεία
Καραγιάννη, Βιλελμίνη
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Spectroscopy
Analytical methods
Food fraud
Olive oil
Φασματοσκοπία
Ανίχνευση
Chromatography
Αναλυτικές μέθοδοι
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αdulteration
Νοθεία
Extra virgin olive oil
Χρωματογραφία
Detection
Ελαιόλαδο


Ελληνική γλώσσα

2021-07-20


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-20T12:39:24Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.