Αξιοποίηση των συστατικών του λεμονιού στην Κοσμητολογία

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Αξιοποίηση των συστατικών του λεμονιού στην Κοσμητολογία

Μπανανή, Φωτεινή

Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών
Papageorgiou, Spyridon
Κίντζιου, Ελένη
Σχολή Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας
Mellou, Fotini

Πτυχιακή εργασία

Citrus
Λεμόνι
Καλλυντικά
Λεμονιά
Κίτρο
Κοσμητολογία
Limon


Ελληνική γλώσσα

2021-07


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-22T07:09:22Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.