• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
1  -  21   από   21   τεκμήρια

     
    Παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση φυτικών προϊόντων
    Δημιουργός: Χιώλος, Χρήστος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης (φαρμακευτικών, αρωματικών, φυτών) σε υφιστάμενα μεσογειακά θερμοκήπια χαμηλής έντασης κεφαλαίου
    Δημιουργός: Παπαγεωργίου, Παναγιώτης
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Έτοιμες σαλάτες - νέα προϊόντα κατανάλωσης νωπών κηπευτικών και αρωματικών
    Δημιουργός: Τουλάκη, Σοφία Δ.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Η επίδραση των βιοδραστικών συστατικών του χαμομηλιού στην ποιότητα των καλλυντικών κρεμών Effect of the bioactive ingredients of chamomile on the quality of cosmetic creams
    Δημιουργός: Παπαδοπούλου, Δέσποινα-Αρτεμις Χ.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Αξιολόγηση των τεχνολογιών εκχύλισης ελαίου από τους σπόρους και τον πολτό του ιπποφαούς : έλαιο ιπποφαούς. Συγκριτική μελέτη μεθόδων εξαγωγής
    Δημιουργός: Σιαματά, Φωτεινή Α.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2023
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Επίδραση των βιοδραστικών συστατικών του τριαντάφυλου της άρνικα στην ποιότητα των καλλυντικών κρεμών Effect of the bioactive ingredients of rose and arnica on the quality of cosmetic creams
    Δημιουργός: Δημοσιού, Κυριακούλα Α., Δημοσίου, Κυριακούλα Α.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Ο ρόλος των αιθέριων ελαίων στην βλάστηση σπόρου και ανάπτυξη σποροφύτων ελιάς
    Δημιουργός: Κυριτσάκα, Ειρήνη Β.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts
    Δημιουργός: Προβοπούλου, Κορνηλία Δ.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of chamomile extracts
    Δημιουργός: Σουφλιάγκα, Χρυσούλα
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Μελέτη της προνυμφοκτόνου δράσης αιθέριων ελαίων για την καταπολέμιση κουνουπιών
    Δημιουργός: Κοκκίνου, Ασπασία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Αξιολόγηση αιθέριων ελαίων για την αντιμετώπιση μετασυλλεκτικών ασθενειών σε νωπά οπωροκηπευτικά
    Δημιουργός: Μπεθάνη, Αικατερίνη Η.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2024
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Η επίδραση των βιοδραστικών συστατικών του φυτού χοχόμπα στην ποιότητα των καλλυντικών κρεμών Effect of the bioactive ingredients of jojoba plant on the quality of cosmetic creams
    Δημιουργός: Ντέλλα, Ελισάβετ Α.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Χρήση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για την παραγωγή αρωματισμένων οίνων Use of aromatic and medicinal plants for the production of flavored wines
    Δημιουργός: Τσεϊνέ, Γεωργία Ά.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2023
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Αξιοποίηση Λυοφιλιωμένης βιομάζας Ιπποφαούς Utilization of Lyophilized seabuckthorn biomass
    Δημιουργός: Τσαραπατσάνη, Ειρήνη Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2023
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Εμπλουτισμός και ενίσχυση των γαλακτοκομικών προϊόντων με αρωματικά φυτά. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές
    Δημιουργός: ΤΑΦΑΚΗ ΒΕΡΕΝΙΚΗ
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2023
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Μηχανική επεξεργασία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών
    Δημιουργός: Τεσσαρομάτης, Ανδρέας Ν.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Αξιοποίηση του αιθέριου ελαίου κάνναβης (cannabis sativa) και των υποπροϊόντων της αμπέλου, της τοπικής ποικιλίας μοσχάτο Αμβούργου (vitis vinifera var. muscat hamburg) για ην παραγωγή φυσικών καλλυντικών
    Δημιουργός: Κωσταρόπουλος, Θωμάς Γ.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Επίδραση των βιοδραστικών συστατικών του ελίχρυσου στην ποιότητα των καλλυντικών κρεμών
    Δημιουργός: Τσιαντούλη, Γεωργία Α.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Μελέτη νηματωδοκτόνου δράσης στερεών υπολειμμάτων απόσταξης ρίγανης (Origanum vulgare) σε φυτά τομάτας για την καταπολέμηση των Meloidogyne spp.
    Δημιουργός: Ντεμίρη, Ελευθερία Σ.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2023
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Επίδραση των βιοδραστικών συστατικών της τσουκνίδας και του φασκόμηλου στην ποιότητα των καλλυντικών κρεμών Effect of the bioactive ingredients of nettle and Salvia officinalis on the quality of cosmetic creams
    Δημιουργός: Γεωργίου, Κωνσταντινιά Χ.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2023
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Εκχύλιση και ανάλυση σπόρων βιομηχανικής κάνναβης (Cannabis sativa L.) και κανναβελαίου από ποικιλίες της ελληνικής επικράτειας
    Δημιουργός: Πιάχας, Κωνσταντίνος Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική μηχανική
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ