Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(92)
Διδακτορική διατριβή
(2)
Μεταπτυχιακή εργασία
(48)
Πτυχιακή εργασία
(42)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(4)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(1)
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
(1)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(2)
Γεωπονία, γενικά
(2)
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
(1)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(90)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(90)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(90)
Μηχανική Υλικών
(1)
Κοινωνικές Επιστήμες
(2)
Οικονομικά και Επιχειρήσεις
(2)
Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα
(1)
Φυσικές Επιστήμες
(1)
Χημεία
(1)
Επιστήμη πολυμερών
(1)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
(92)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
(92)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Τμήμα Γεωπονίας
(1)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(92)
Χρονολογία
2025 - 2029
(1)
2020 - 2024
(54)
2015 - 2019
(37)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(1)
Ελληνική γλώσσα
(89)
Φορέας / συλλογή
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
(90)
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
(90)
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(2)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
1 - 30 από 92 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Μελέτη της επεξεργασίας υπολείμματος από αναερόβια χώνευση με χρήση μικροφυκών
Δημιουργός:
Κάππος, Παναγιώτης-Αλέξιος, Ξυλοπίνακα, Χρυσάνθη
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Αποτίμηση της υφής νωπών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση ρεολογικών και οργανοληπτικών τεχνικών
Δημιουργός:
Σκαρλάτος, Λάζαρος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκι
Δημιουργός:
Λεμονίδης, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμός
Δημιουργός:
Λέντζη, Παρασκευή
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Αντιμικροβιακή δράση καινοτόμων χημικών ουσιών σε υλικά συσκευασίας τροφίμων
Δημιουργός:
Κατσούδα, Βιλελμίνη, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Επίδραση των Υδροκολλοειδών στην στοματική αίσθηση του παχύρευστου.
Δημιουργός:
Θεοχαρίδου, Αθηνά
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνη
Δημιουργός:
Παπουτσή, Μαριαλένα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Χαρακτηρισμός Υδροκολλοειδών από φυτικές πρώτες ύλες και παραπροϊόντα.
Δημιουργός:
Κολιασταση, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Επίδραση του είδους του γάλακτος και της προσθήκης χυμών φρούτων στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων τύπου κεφίρ
Δημιουργός:
Μιχαλίτση, Ελισάβετ
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
«Διερεύνηση της αξιοποίησης αρσενικών ατόμων του γένους Apis σε προϊόντα αρτοποιίας»
Δημιουργός:
Καγιόγλου, Γεωργία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Αντιμικροβιακές ιδιότητες ουσιών με προοπτική χρήσης ως υλικά συσκευασίας
Δημιουργός:
Σταμέλος, Αλέξιος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρία
Δημιουργός:
Αγγελίδη, Γραμματήνα, Φακή, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Οργανοληπτικές Διαφορές μεταξύ των Οίνων Ιδιοτικής Ετικέτας και Έλεγχος της αξιοπιστίας αξιολόγησης
Δημιουργός:
Τσιαμπούλης, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Μελέτη του μικροβιώματος του είδους Mytilus Galloprovincialis στο Θερμαϊκό κόλπο με Τεχνικές Αλληλούχησης Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing Technologies)
Δημιουργός:
Μπόμπου, Εμμανουέλα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού
Δημιουργός:
Καμπανίδου, Σωτηρία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Σύνθεση υδροπηκτών αμύλου με ελεγχόμενο πορώδες
Δημιουργός:
Κουτλουμπάσης, Αθανάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Επίδραση των παραγόντων τυροκόμησης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κόκκους Κεφίρ
Δημιουργός:
Τζαβέλα, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Μελέτη απόδοσης επεξεργασίας λυμάτων με προσθήκη πληρωτικών υλικών σε πιλοτική μονάδα βιοαντιδραστήρων μεμβρανών
Δημιουργός:
Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Αξιοποίηση ζωικών υπολλειμάτων ως υπόστρωμα για την ανάπτυξη φυτών
Δημιουργός:
Γκέρτσος, Χρήστος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Βελτιστοποίηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων τυριού αλοιφώδους υφής με τη χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κεφίρ
Δημιουργός:
Πεχλιβάνη, Χρυσούλα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του.
Δημιουργός:
Γατσούλη, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής Αξίας
Δημιουργός:
Παρθενοπούλου, Ευθυμία
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης Κεφίρ
Δημιουργός:
Κωστικίδου, Ελισάβετ
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας.
Δημιουργός:
Καφετζή, Ιωσηφίνα, Κουτσουλας, Λάζαρος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Μελέτη με Φασματοσκοπία Raman της ευστάθειας του κιναμωμικού οξέος στην εφαρμογή υψηλής υδροστατικής πίεσης
Δημιουργός:
Χριστοπούλου, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OES
Δημιουργός:
Φυντανίδου, Φωτεινή
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Επίδραση της περιεκτικότητας σε Ηλιέλαιο και Κομμι Ξανθάνης στις Φυσικοχημικές και Ρεολογικές ιδιότητες Αναπληρωμάτων Μαγιονέζας
Δημιουργός:
Κωτσόγλου, Νικόλαος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Αποστάγματα μειωμένων αλκοολικών βαθμών με την προσθήκη αιθέριων ελαίων
Δημιουργός:
Ζιάκας, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Μελέτη της κινητικής αντιδράσεων σκλήρυνσης και της επίδρασης του χρόνου πολυμερισμού στις Φυσικοχημικές Ιδιότητες συστημάτων κόλλας 2- Συστατικών, που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή πολυστρωματικών εύκαμπτων υλικών συσκευασίας
Δημιουργός:
Παπανθύμου, Μυρτώ
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
Καινοτόμο προϊόν τύπου κεφίρ: Choco κεφίρ με στέβια
Δημιουργός:
Μποταΐτη, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!