• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  30   από   92   τεκμήρια

     
    Μελέτη της επεξεργασίας υπολείμματος από αναερόβια χώνευση με χρήση μικροφυκών
    Δημιουργός: Κάππος, Παναγιώτης-Αλέξιος, Ξυλοπίνακα, Χρυσάνθη
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Αποτίμηση της υφής νωπών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση ρεολογικών και οργανοληπτικών τεχνικών
    Δημιουργός: Σκαρλάτος, Λάζαρος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκι
    Δημιουργός: Λεμονίδης, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμός
    Δημιουργός: Λέντζη, Παρασκευή
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Αντιμικροβιακή δράση καινοτόμων χημικών ουσιών σε υλικά συσκευασίας τροφίμων
    Δημιουργός: Κατσούδα, Βιλελμίνη, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Επίδραση των Υδροκολλοειδών στην στοματική αίσθηση του παχύρευστου.
    Δημιουργός: Θεοχαρίδου, Αθηνά
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνη
    Δημιουργός: Παπουτσή, Μαριαλένα
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Χαρακτηρισμός Υδροκολλοειδών από φυτικές πρώτες ύλες και παραπροϊόντα.
    Δημιουργός: Κολιασταση, Αικατερίνη
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Επίδραση του είδους του γάλακτος και της προσθήκης χυμών φρούτων στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων τύπου κεφίρ
    Δημιουργός: Μιχαλίτση, Ελισάβετ
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    «Διερεύνηση της αξιοποίησης αρσενικών ατόμων του γένους Apis σε προϊόντα αρτοποιίας»
    Δημιουργός: Καγιόγλου, Γεωργία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Αντιμικροβιακές ιδιότητες ουσιών με προοπτική χρήσης ως υλικά συσκευασίας
    Δημιουργός: Σταμέλος, Αλέξιος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρία
    Δημιουργός: Αγγελίδη, Γραμματήνα, Φακή, Βασιλική
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Οργανοληπτικές Διαφορές μεταξύ των Οίνων Ιδιοτικής Ετικέτας και Έλεγχος της αξιοπιστίας αξιολόγησης
    Δημιουργός: Τσιαμπούλης, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Μελέτη του μικροβιώματος του είδους Mytilus Galloprovincialis στο Θερμαϊκό κόλπο με Τεχνικές Αλληλούχησης Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing Technologies)
    Δημιουργός: Μπόμπου, Εμμανουέλα
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού
    Δημιουργός: Καμπανίδου, Σωτηρία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Σύνθεση υδροπηκτών αμύλου με ελεγχόμενο πορώδες
    Δημιουργός: Κουτλουμπάσης, Αθανάσιος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Επίδραση των παραγόντων τυροκόμησης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κόκκους Κεφίρ
    Δημιουργός: Τζαβέλα, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Μελέτη απόδοσης επεξεργασίας λυμάτων με προσθήκη πληρωτικών υλικών σε πιλοτική μονάδα βιοαντιδραστήρων μεμβρανών
    Δημιουργός: Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Αξιοποίηση ζωικών υπολλειμάτων ως υπόστρωμα για την ανάπτυξη φυτών
    Δημιουργός: Γκέρτσος, Χρήστος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2019
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Βελτιστοποίηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων τυριού αλοιφώδους υφής με τη χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κεφίρ
    Δημιουργός: Πεχλιβάνη, Χρυσούλα
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του.
    Δημιουργός: Γατσούλη, Ελένη
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής Αξίας
    Δημιουργός: Παρθενοπούλου, Ευθυμία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης Κεφίρ
    Δημιουργός: Κωστικίδου, Ελισάβετ
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας.
    Δημιουργός: Καφετζή, Ιωσηφίνα, Κουτσουλας, Λάζαρος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Μελέτη με Φασματοσκοπία Raman της ευστάθειας του κιναμωμικού οξέος στην εφαρμογή υψηλής υδροστατικής πίεσης
    Δημιουργός: Χριστοπούλου, Βασιλική
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OES
    Δημιουργός: Φυντανίδου, Φωτεινή
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Επίδραση της περιεκτικότητας σε Ηλιέλαιο και Κομμι Ξανθάνης στις Φυσικοχημικές και Ρεολογικές ιδιότητες Αναπληρωμάτων Μαγιονέζας
    Δημιουργός: Κωτσόγλου, Νικόλαος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Αποστάγματα μειωμένων αλκοολικών βαθμών με την προσθήκη αιθέριων ελαίων
    Δημιουργός: Ζιάκας, Κωνσταντίνος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Μελέτη της κινητικής αντιδράσεων σκλήρυνσης και της επίδρασης του χρόνου πολυμερισμού στις Φυσικοχημικές Ιδιότητες συστημάτων κόλλας 2- Συστατικών, που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή πολυστρωματικών εύκαμπτων υλικών συσκευασίας
    Δημιουργός: Παπανθύμου, Μυρτώ
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Καινοτόμο προϊόν τύπου κεφίρ: Choco κεφίρ με στέβια
    Δημιουργός: Μποταΐτη, Αικατερίνη
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ