• Search
  • Browse
    • Item types
    • Scientific fields
    • Schools/departments/institutes
    • Institutions
    • Collections
  • Interoperability
  • Info
    • The project
    • Help
  • For institutions
    • Contribute
    • Publication Requirements
    • Expression of Interest Form
  • Contact
  • ΕΛ • ΕΝ
More search options Less search options
Clear Help


Filters  

Filters

Clear
Item type
Scientific field
School/Department/Institute
Year
Language
Institution / collection
ΕΚΤ eContent Services
1  -  30   to   92   items

     
    Μελέτη της επεξεργασίας υπολείμματος από αναερόβια χώνευση με χρήση μικροφυκών
    Creator: Κάππος, Παναγιώτης-Αλέξιος, Ξυλοπίνακα, Χρυσάνθη
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2021
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Αποτίμηση της υφής νωπών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση ρεολογικών και οργανοληπτικών τεχνικών
    Creator: Σκαρλάτος, Λάζαρος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2021
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκι
    Creator: Λεμονίδης, Ιωάννης
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2024
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμός
    Creator: Λέντζη, Παρασκευή
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Αντιμικροβιακή δράση καινοτόμων χημικών ουσιών σε υλικά συσκευασίας τροφίμων
    Creator: Κατσούδα, Βιλελμίνη, Μαρία
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Επίδραση των Υδροκολλοειδών στην στοματική αίσθηση του παχύρευστου.
    Creator: Θεοχαρίδου, Αθηνά
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2020
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνη
    Creator: Παπουτσή, Μαριαλένα
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Χαρακτηρισμός Υδροκολλοειδών από φυτικές πρώτες ύλες και παραπροϊόντα.
    Creator: Κολιασταση, Αικατερίνη
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2020
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Επίδραση του είδους του γάλακτος και της προσθήκης χυμών φρούτων στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων τύπου κεφίρ
    Creator: Μιχαλίτση, Ελισάβετ
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2020
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    «Διερεύνηση της αξιοποίησης αρσενικών ατόμων του γένους Apis σε προϊόντα αρτοποιίας»
    Creator: Καγιόγλου, Γεωργία
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2021
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Αντιμικροβιακές ιδιότητες ουσιών με προοπτική χρήσης ως υλικά συσκευασίας
    Creator: Σταμέλος, Αλέξιος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρία
    Creator: Αγγελίδη, Γραμματήνα, Φακή, Βασιλική
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Οργανοληπτικές Διαφορές μεταξύ των Οίνων Ιδιοτικής Ετικέτας και Έλεγχος της αξιοπιστίας αξιολόγησης
    Creator: Τσιαμπούλης, Ιωάννης
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Μελέτη του μικροβιώματος του είδους Mytilus Galloprovincialis στο Θερμαϊκό κόλπο με Τεχνικές Αλληλούχησης Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing Technologies)
    Creator: Μπόμπου, Εμμανουέλα
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού
    Creator: Καμπανίδου, Σωτηρία
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Σύνθεση υδροπηκτών αμύλου με ελεγχόμενο πορώδες
    Creator: Κουτλουμπάσης, Αθανάσιος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Επίδραση των παραγόντων τυροκόμησης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κόκκους Κεφίρ
    Creator: Τζαβέλα, Μαρία
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Μελέτη απόδοσης επεξεργασίας λυμάτων με προσθήκη πληρωτικών υλικών σε πιλοτική μονάδα βιοαντιδραστήρων μεμβρανών
    Creator: Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Αξιοποίηση ζωικών υπολλειμάτων ως υπόστρωμα για την ανάπτυξη φυτών
    Creator: Γκέρτσος, Χρήστος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2019
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Βελτιστοποίηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων τυριού αλοιφώδους υφής με τη χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κεφίρ
    Creator: Πεχλιβάνη, Χρυσούλα
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του.
    Creator: Γατσούλη, Ελένη
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής Αξίας
    Creator: Παρθενοπούλου, Ευθυμία
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2024
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης Κεφίρ
    Creator: Κωστικίδου, Ελισάβετ
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας.
    Creator: Καφετζή, Ιωσηφίνα, Κουτσουλας, Λάζαρος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2020
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Μελέτη με Φασματοσκοπία Raman της ευστάθειας του κιναμωμικού οξέος στην εφαρμογή υψηλής υδροστατικής πίεσης
    Creator: Χριστοπούλου, Βασιλική
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OES
    Creator: Φυντανίδου, Φωτεινή
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Επίδραση της περιεκτικότητας σε Ηλιέλαιο και Κομμι Ξανθάνης στις Φυσικοχημικές και Ρεολογικές ιδιότητες Αναπληρωμάτων Μαγιονέζας
    Creator: Κωτσόγλου, Νικόλαος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Αποστάγματα μειωμένων αλκοολικών βαθμών με την προσθήκη αιθέριων ελαίων
    Creator: Ζιάκας, Κωνσταντίνος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Μελέτη της κινητικής αντιδράσεων σκλήρυνσης και της επίδρασης του χρόνου πολυμερισμού στις Φυσικοχημικές Ιδιότητες συστημάτων κόλλας 2- Συστατικών, που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή πολυστρωματικών εύκαμπτων υλικών συσκευασίας
    Creator: Παπανθύμου, Μυρτώ
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Καινοτόμο προϊόν τύπου κεφίρ: Choco κεφίρ με στέβια
    Creator: Μποταΐτη, Αικατερίνη
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
    Institution: International Hellenic University
    Collection : Institutional Repository of the International Hellenic University
    RDF

    Close

    Close
      • Follow EKT

      Contact | Privacy Policy | Terms of use | Copyright Notice

      ©2025 National Documentation Centre

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ