Toggle navigation
Search
Browse
Item types
Scientific fields
Schools/departments/institutes
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
Home page
Schools/departments/institutes
International Hellenic University ▶ School of Geosciences
Department of Food Science and Technology
Discover
92 items
from this school/department/institute
Search
More search options
Filters
Filters
1 - 30 to 92 items
Sort by
Relevance
Ascending date
Descending date
Μελέτη της επεξεργασίας υπολείμματος από αναερόβια χώνευση με χρήση μικροφυκών
Creator:
Κάππος, Παναγιώτης-Αλέξιος, Ξυλοπίνακα, Χρυσάνθη
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Αποτίμηση της υφής νωπών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση ρεολογικών και οργανοληπτικών τεχνικών
Creator:
Σκαρλάτος, Λάζαρος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκι
Creator:
Λεμονίδης, Ιωάννης
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμός
Creator:
Λέντζη, Παρασκευή
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Αντιμικροβιακή δράση καινοτόμων χημικών ουσιών σε υλικά συσκευασίας τροφίμων
Creator:
Κατσούδα, Βιλελμίνη, Μαρία
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Επίδραση των Υδροκολλοειδών στην στοματική αίσθηση του παχύρευστου.
Creator:
Θεοχαρίδου, Αθηνά
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2020
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνη
Creator:
Παπουτσή, Μαριαλένα
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Χαρακτηρισμός Υδροκολλοειδών από φυτικές πρώτες ύλες και παραπροϊόντα.
Creator:
Κολιασταση, Αικατερίνη
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2020
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Επίδραση του είδους του γάλακτος και της προσθήκης χυμών φρούτων στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων τύπου κεφίρ
Creator:
Μιχαλίτση, Ελισάβετ
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2020
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
«Διερεύνηση της αξιοποίησης αρσενικών ατόμων του γένους Apis σε προϊόντα αρτοποιίας»
Creator:
Καγιόγλου, Γεωργία
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Αντιμικροβιακές ιδιότητες ουσιών με προοπτική χρήσης ως υλικά συσκευασίας
Creator:
Σταμέλος, Αλέξιος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρία
Creator:
Αγγελίδη, Γραμματήνα, Φακή, Βασιλική
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Οργανοληπτικές Διαφορές μεταξύ των Οίνων Ιδιοτικής Ετικέτας και Έλεγχος της αξιοπιστίας αξιολόγησης
Creator:
Τσιαμπούλης, Ιωάννης
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Μελέτη του μικροβιώματος του είδους Mytilus Galloprovincialis στο Θερμαϊκό κόλπο με Τεχνικές Αλληλούχησης Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing Technologies)
Creator:
Μπόμπου, Εμμανουέλα
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού
Creator:
Καμπανίδου, Σωτηρία
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Σύνθεση υδροπηκτών αμύλου με ελεγχόμενο πορώδες
Creator:
Κουτλουμπάσης, Αθανάσιος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Επίδραση των παραγόντων τυροκόμησης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κόκκους Κεφίρ
Creator:
Τζαβέλα, Μαρία
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Μελέτη απόδοσης επεξεργασίας λυμάτων με προσθήκη πληρωτικών υλικών σε πιλοτική μονάδα βιοαντιδραστήρων μεμβρανών
Creator:
Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Αξιοποίηση ζωικών υπολλειμάτων ως υπόστρωμα για την ανάπτυξη φυτών
Creator:
Γκέρτσος, Χρήστος
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2019
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Βελτιστοποίηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων τυριού αλοιφώδους υφής με τη χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κεφίρ
Creator:
Πεχλιβάνη, Χρυσούλα
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του.
Creator:
Γατσούλη, Ελένη
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής Αξίας
Creator:
Παρθενοπούλου, Ευθυμία
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης Κεφίρ
Creator:
Κωστικίδου, Ελισάβετ
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας.
Creator:
Καφετζή, Ιωσηφίνα, Κουτσουλας, Λάζαρος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2020
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Μελέτη με Φασματοσκοπία Raman της ευστάθειας του κιναμωμικού οξέος στην εφαρμογή υψηλής υδροστατικής πίεσης
Creator:
Χριστοπούλου, Βασιλική
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OES
Creator:
Φυντανίδου, Φωτεινή
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2023
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Επίδραση της περιεκτικότητας σε Ηλιέλαιο και Κομμι Ξανθάνης στις Φυσικοχημικές και Ρεολογικές ιδιότητες Αναπληρωμάτων Μαγιονέζας
Creator:
Κωτσόγλου, Νικόλαος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Αποστάγματα μειωμένων αλκοολικών βαθμών με την προσθήκη αιθέριων ελαίων
Creator:
Ζιάκας, Κωνσταντίνος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Μελέτη της κινητικής αντιδράσεων σκλήρυνσης και της επίδρασης του χρόνου πολυμερισμού στις Φυσικοχημικές Ιδιότητες συστημάτων κόλλας 2- Συστατικών, που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή πολυστρωματικών εύκαμπτων υλικών συσκευασίας
Creator:
Παπανθύμου, Μυρτώ
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
Καινοτόμο προϊόν τύπου κεφίρ: Choco κεφίρ με στέβια
Creator:
Μποταΐτη, Αικατερίνη
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2022
Language:
Greek
School/department/institute:
International Hellenic University ▶ School of Geosciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
International Hellenic University
Collection :
Institutional Repository of the International Hellenic University
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!