Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
@naktisis
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(10)
Bachelor thesis
(10)
Year
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(1)
2010 - 2014
(4)
2005 - 2009
(1)
Language
Greek
(10)
Institution / collection
TEI of West Macedonia
(10)
@naktisis
(10)
Subcollections
Status = Published
(5)
Status = Unpublished
(5)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφή
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μικροβιολογία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία, Υλικά της
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Ανάλυση
(10)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Type = Thesis
(10)
Type
NonPeerReviewed
(10)
Thesis
(10)
Subject
Διατροφή
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Συσκευασία, Υλικά της
(1)
Τρόφιμα
(1)
Τρόφιμα - Ανάλυση
(10)
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 10 to 10 results
Προσδιορισμός του ολικού φαινολικού περιεχομένου & της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων σοκολάτας σε σκόνη
Creator:
Καρυώτης, Κωνσταντίνος
EKT year:
2020
Subject:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ο ρόλος των συντηρητικών στην τεχνολογία τροφίμων
Creator:
Κωτσίου, Αφροδίτη
EKT year:
2010
Subject:
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα
Creator:
Γιαννακάκη, Χριστίνα
EKT year:
2012
Subject:
Μικροβιολογία, Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα
Creator:
Νάστου, Ανδρομάχη
EKT year:
2010
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων
Creator:
Κωστόπουλος, Αθανάσιος
EKT year:
2017
Subject:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Λειτουργικά τρόφιμα
Creator:
Χατζηγιαννίδης, Χαράλαμπος
EKT year:
2014
Subject:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τα αλλεργιογόνα συστατικά στα τρόφιμα
Creator:
Ζέρβου, Νίκη
EKT year:
2009
Subject:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Χαρακτηριστικά των υπερτροφών
Creator:
Γεωργιάδου, Συμέλα
EKT year:
2021
Subject:
Διατροφή, Τρόφιμα, Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ασηπτική διεργασία και συσκευασία τροφίμων
Creator:
Μπιλμπίλη, Μαρία
EKT year:
2022
Subject:
Συσκευασία, Υλικά της, Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Οργανικά οξέα και τα άλατά τους για τη βελτίωση της γεύσης και η χρησιμοποίηση και δράση τους στα τρόφιμα
Creator:
Κωστή, Τριανταφυλλιά
EKT year:
2021
Subject:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!