Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(5)
Πτυχιακή εργασία
(5)
Χρονολογία
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(2)
2005 - 2009
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(5)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(5)
@νάκτησις
(5)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(3)
Status = Unpublished
(2)
Subject = Α:Subject = Α: Ασφάλεια τροφίμων
(5)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(2)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Type = Thesis
(5)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(5)
Thesis
(5)
Θέμα
Ασφάλεια τροφίμων
(5)
Καταναλωτές - Προστασία
(2)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(2)
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 5 από 5 αποτελέσματα
Η ασφάλεια των προϊόντων και μέσα προστασίας του καταναλωτή
Δημιουργός:
Ρέκλος, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Ασφάλεια τροφίμων, Καταναλωτές - Προστασία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα και ασφάλεια νωπών φρούτων, λαχανικών και μεταποιημένων προϊόντων
Δημιουργός:
Βλάσση, Αρετή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ασφάλεια τροφίμων, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP
Δημιουργός:
Αγοράκης, Σταύρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Ασφάλεια τροφίμων, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ασφάλεια τροφίμων και νέοι διατροφικοί κίνδυνοι
Δημιουργός:
Κεχαγιάς, Βασίλειος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Ασφάλεια τροφίμων
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Επισήμανση τροφίμων και ο ρόλος της στην ενημέρωση του καταναλωτή - Νομοθεσία
Δημιουργός:
Στεφανής, Φώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Ασφάλεια τροφίμων, Καταναλωτές - Προστασία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!