Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(10)
Πτυχιακή εργασία
(10)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(4)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(2)
Γεωπονική μηχανική
(2)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(1)
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
(1)
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
(1)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(6)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(6)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(6)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
(10)
Χρονολογία
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(2)
2005 - 2009
(2)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(10)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(10)
@νάκτησις
(10)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(4)
Status = Unpublished
(6)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρόκος (Φυτό) - Ελλάδα
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μέλι - Ελλάδα
(3)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μελισσοκομία
(6)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μελισσοκομικά προϊόντα - Θεραπευτική χρήση
(10)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Type = Thesis
(10)
1 - 10 από 10 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Παραγωγή - ποιότητα μελιού από τον Γ.Σ. «ΣΙΘΩΝ» και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας
Δημιουργός:
Κατσαρού, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελισσοκομία: ο κλάδος, το προϊόν και οι προοπτικές του
Δημιουργός:
Ντέλης, Αθανάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η μέλισσα και το μελισσοτροφικό φυτό safran από τον Κρόκο Κοζάνης
Δημιουργός:
Στεργιοπούλου, Αλεξία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων μελιού
Δημιουργός:
Μπάρκος, Αθανάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Βασιλικός πολτός και βασιλοτροφία
Δημιουργός:
Παράσχος - Παπανέστωρας, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη του περιεχομένου σε φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτική δράση σε εκχυλίσματα πρόπολης
Δημιουργός:
Κριαρίδου, Αλεξάνδρα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική μηχανική
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη του ολικού φαινολικού περιεχομένου και της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων πρόπολης
Δημιουργός:
Σόντη, Άννα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού που παράγονται στο Νομό Σάμου
Δημιουργός:
Παπαχατζή, Σεβαστή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη του ολικού φαινολικού περιεχομένου και της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων πρόπολης
Δημιουργός:
Τεληκωστόγλου, Παναγιώτα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική μηχανική
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα μελιού
Δημιουργός:
Κοτινάς, Οδυσσέας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!