• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Επιμέρους συλλογή
Τύπος τεκμηρίου
Θέμα
1  -  30   από   42   τεκμήρια

     
    Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο
    Δημιουργός: Λαμπρίδου, Αικατερίνη, Ρούντου, Ελευθερία, Σταμπούλογλου, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων
    Δημιουργός: Καραβατάκης, Κωνσταντίνος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Φυσικοχημικές ιδιότητες του πρόβειου γάλακτος και πρόβειου τυριού. Συγκριτική μελέτη με το κατσικίσιο γάλα.
    Δημιουργός: Αλεξανδρίδου, Βασιλική, Αναστασίου, Παρασκευή
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα
    Δημιουργός: Παλάντζας, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα
    Δημιουργός: Καϊάφας, Νικόλαος, Γκουργκούτας, Λάζαρος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2006
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για γάλα
    Δημιουργός: Μέξη, Ελευθερία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2011
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Η ανταγωνιστικότητα και στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης
    Δημιουργός: Φράγκου, Αφροδίτη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2003
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Παραδοσιακά προϊόντα Νάξου
    Δημιουργός: Κατσούρη, Μαργαρίτα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2006
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Παράγοντες που επηρεάζουν την υγιεινή και την ποιότητα του γάλακτος στο επίπεδο εκτροφής = Factors affecting the health and quality of milk in level of breeding
    Δημιουργός: Τσελέπη, Ελένη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2013
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή
    Δημιουργός: Στραφιώτη, Ελένη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2012
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος
    Δημιουργός: Λαζαρίδου, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2012
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Παραγωγή και εμπορία γάλακτος και των προϊόντων του στην περιοχή της Θεσσαλίας
    Δημιουργός: Λαζάρου, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2008
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας ξηρής και νωπής μυζήθρας από καταστήματα στην περιοχή της Φλώρινας
    Δημιουργός: Τσίκα, Καλλιρόη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2018
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Η εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων
    Δημιουργός: Λίγδα, Μαρία, Μπότου, Χριστίνα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2009
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Ποιότητα γάλακτος
    Δημιουργός: Ανθόπουλος, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2012
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Η αυξημένη γαλακτοπαραγωγή του προβάτου της φυλής Χίου
    Δημιουργός: Παπαναστασίου, Γεώργιος, Κυριακοπούλου, Ευαγγελία, Δούμπλας, Χρήστος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2011
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    "Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς
    Δημιουργός: Χασάν, Μεχμέτ
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Τεχνολογία και ποιότητα παραδοσιακού γιαουρτιού
    Δημιουργός: Τσιατσού, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Η γαλακτοκομία στην κεντρική Μακεδονία
    Δημιουργός: Μεταξάς, Σπυρίδων
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2014
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Το Marketing τροφίμων: η περίπτωση της φέτας
    Δημιουργός: Παρασκευοπούλου, Ευτυχία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2009
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Σύγχρονοι έλεγχοι ποιότητας στο φρέσκο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα
    Δημιουργός: Περόι, Αντουέλ
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2009
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Στρατηγικές μάρκετινγκ εξαγωγικών γαλακτοκομικών επιχειρήσεων
    Δημιουργός: Ίσσαρη, Ανδρομάχη, Γρηγοριάδης, Μίκης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος
    Δημιουργός: Φιλιππίδου, Ζαχαρένια
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Quality characteristics and nutritional value of cow's milk (conventional and organic farming systems) in winter and spring
    Δημιουργός: Stergioudi, Roxani - Aikaterini
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων στο νομό Σερρών (ΣΕΡΓΑΛ Α.Ε.)
    Δημιουργός: Τάνιος, Ευάγγελος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2005
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος
    Δημιουργός: Κοντού, Θωμάς
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Ποιοτικά χαρακτηριστικά σοκολάτας
    Δημιουργός: Λιάπη, Χριστίνα Αικατερίνη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας
    Δημιουργός: Γαλανούδη, Βασιλική
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Τάσεις και εξελίξεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από εκτροφές μικρών μηρυκαστικών στην περιοχή της Θεσσαλίας
    Δημιουργός: Τσέτσιλας, Αλέξανδρος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2020
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών σοκολατούχου γάλακτος
    Δημιουργός: Ταρασίδου, Στέλλα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
    Συλλογή: @νάκτησις
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2024 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ