Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(42)
Πτυχιακή εργασία
(42)
Χρονολογία
2020 - 2024
(20)
2015 - 2019
(5)
2010 - 2014
(7)
2005 - 2009
(9)
2000 - 2004
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(42)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(42)
@νάκτησις
(42)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(17)
Status = Unpublished
(25)
Subject = Α:Subject = Α: Ανταγωνιστικότητα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγελάδες - Εκτροφή
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρησιακή δραστηριότητα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(42)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(4)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(5)
Subject = I:Subject = I: ISO standards
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μάρκετινγκ
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μηρυκαστικά ζώα
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οινοποιία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρόβατα
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(6)
Subject = Σ:Subject = Σ: Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Στρατηγικός προγραμματισμός
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία - Σχεδιασμός
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(3)
Type = Thesis
(42)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(42)
Thesis
(42)
Θέμα
ISO standards
(1)
Αγελάδες - Εκτροφή
(1)
Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Ανταγωνιστικότητα
(1)
Γαλακτοκομία
(5)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(42)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(4)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(5)
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Επιχειρησιακή δραστηριότητα
(1)
Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Μάρκετινγκ
(1)
Μηρυκαστικά ζώα
(1)
Οινοποιία
(1)
Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(6)
Πρόβατα
(2)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Στρατηγικός προγραμματισμός
(1)
Συσκευασία - Σχεδιασμός
(1)
Τυροκομία
(3)
1 - 30 από 42 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο
Δημιουργός:
Λαμπρίδου, Αικατερίνη, Ρούντου, Ελευθερία, Σταμπούλογλου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων
Δημιουργός:
Καραβατάκης, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικές ιδιότητες του πρόβειου γάλακτος και πρόβειου τυριού. Συγκριτική μελέτη με το κατσικίσιο γάλα.
Δημιουργός:
Αλεξανδρίδου, Βασιλική, Αναστασίου, Παρασκευή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα
Δημιουργός:
Παλάντζας, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα
Δημιουργός:
Καϊάφας, Νικόλαος, Γκουργκούτας, Λάζαρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για γάλα
Δημιουργός:
Μέξη, Ελευθερία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η ανταγωνιστικότητα και στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης
Δημιουργός:
Φράγκου, Αφροδίτη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2003
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραδοσιακά προϊόντα Νάξου
Δημιουργός:
Κατσούρη, Μαργαρίτα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την υγιεινή και την ποιότητα του γάλακτος στο επίπεδο εκτροφής = Factors affecting the health and quality of milk in level of breeding
Δημιουργός:
Τσελέπη, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2013
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή
Δημιουργός:
Στραφιώτη, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος
Δημιουργός:
Λαζαρίδου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και εμπορία γάλακτος και των προϊόντων του στην περιοχή της Θεσσαλίας
Δημιουργός:
Λαζάρου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας ξηρής και νωπής μυζήθρας από καταστήματα στην περιοχή της Φλώρινας
Δημιουργός:
Τσίκα, Καλλιρόη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Λίγδα, Μαρία, Μπότου, Χριστίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα γάλακτος
Δημιουργός:
Ανθόπουλος, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η αυξημένη γαλακτοπαραγωγή του προβάτου της φυλής Χίου
Δημιουργός:
Παπαναστασίου, Γεώργιος, Κυριακοπούλου, Ευαγγελία, Δούμπλας, Χρήστος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
"Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς
Δημιουργός:
Χασάν, Μεχμέτ
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία και ποιότητα παραδοσιακού γιαουρτιού
Δημιουργός:
Τσιατσού, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η γαλακτοκομία στην κεντρική Μακεδονία
Δημιουργός:
Μεταξάς, Σπυρίδων
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το Marketing τροφίμων: η περίπτωση της φέτας
Δημιουργός:
Παρασκευοπούλου, Ευτυχία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σύγχρονοι έλεγχοι ποιότητας στο φρέσκο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα
Δημιουργός:
Περόι, Αντουέλ
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές μάρκετινγκ εξαγωγικών γαλακτοκομικών επιχειρήσεων
Δημιουργός:
Ίσσαρη, Ανδρομάχη, Γρηγοριάδης, Μίκης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος
Δημιουργός:
Φιλιππίδου, Ζαχαρένια
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Quality characteristics and nutritional value of cow's milk (conventional and organic farming systems) in winter and spring
Δημιουργός:
Stergioudi, Roxani - Aikaterini
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων στο νομό Σερρών (ΣΕΡΓΑΛ Α.Ε.)
Δημιουργός:
Τάνιος, Ευάγγελος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2005
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος
Δημιουργός:
Κοντού, Θωμάς
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά σοκολάτας
Δημιουργός:
Λιάπη, Χριστίνα Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας
Δημιουργός:
Γαλανούδη, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τάσεις και εξελίξεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από εκτροφές μικρών μηρυκαστικών στην περιοχή της Θεσσαλίας
Δημιουργός:
Τσέτσιλας, Αλέξανδρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών σοκολατούχου γάλακτος
Δημιουργός:
Ταρασίδου, Στέλλα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!