Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(42)
Πτυχιακή εργασία
(42)
Χρονολογία
2020 - 2024
(20)
2015 - 2019
(5)
2010 - 2014
(7)
2005 - 2009
(9)
2000 - 2004
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(42)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(42)
@νάκτησις
(42)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(17)
Status = Unpublished
(25)
Subject = Α:Subject = Α: Ανταγωνιστικότητα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγελάδες - Εκτροφή
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρησιακή δραστηριότητα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(42)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(4)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(5)
Subject = I:Subject = I: ISO standards
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μάρκετινγκ
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μηρυκαστικά ζώα
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οινοποιία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρόβατα
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(6)
Subject = Σ:Subject = Σ: Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Στρατηγικός προγραμματισμός
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία - Σχεδιασμός
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(3)
Type = Thesis
(42)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(42)
Thesis
(42)
Θέμα
ISO standards
(1)
Αγελάδες - Εκτροφή
(1)
Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Ανταγωνιστικότητα
(1)
Γαλακτοκομία
(5)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(42)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(4)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(5)
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Επιχειρησιακή δραστηριότητα
(1)
Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Μάρκετινγκ
(1)
Μηρυκαστικά ζώα
(1)
Οινοποιία
(1)
Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(6)
Πρόβατα
(2)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Στρατηγικός προγραμματισμός
(1)
Συσκευασία - Σχεδιασμός
(1)
Τυροκομία
(3)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 42 αποτελέσματα
Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο
Δημιουργός:
Λαμπρίδου, Αικατερίνη, Ρούντου, Ελευθερία, Σταμπούλογλου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Πρόβατα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων
Δημιουργός:
Καραβατάκης, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικές ιδιότητες του πρόβειου γάλακτος και πρόβειου τυριού. Συγκριτική μελέτη με το κατσικίσιο γάλα.
Δημιουργός:
Αλεξανδρίδου, Βασιλική, Αναστασίου, Παρασκευή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Πρόβατα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα
Δημιουργός:
Παλάντζας, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα
Δημιουργός:
Καϊάφας, Νικόλαος, Γκουργκούτας, Λάζαρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για γάλα
Δημιουργός:
Μέξη, Ελευθερία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Συσκευασία - Σχεδιασμός, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η ανταγωνιστικότητα και στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης
Δημιουργός:
Φράγκου, Αφροδίτη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2003
Θέμα:
Στρατηγικός προγραμματισμός, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ανταγωνιστικότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραδοσιακά προϊόντα Νάξου
Δημιουργός:
Κατσούρη, Μαργαρίτα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Οινοποιία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την υγιεινή και την ποιότητα του γάλακτος στο επίπεδο εκτροφής = Factors affecting the health and quality of milk in level of breeding
Δημιουργός:
Τσελέπη, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Αγελάδες - Εκτροφή, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή
Δημιουργός:
Στραφιώτη, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Καταναλωτές - Προστασία, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος
Δημιουργός:
Λαζαρίδου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και εμπορία γάλακτος και των προϊόντων του στην περιοχή της Θεσσαλίας
Δημιουργός:
Λαζάρου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Επιχειρησιακή δραστηριότητα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας ξηρής και νωπής μυζήθρας από καταστήματα στην περιοχή της Φλώρινας
Δημιουργός:
Τσίκα, Καλλιρόη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Λίγδα, Μαρία, Μπότου, Χριστίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
ISO standards, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα γάλακτος
Δημιουργός:
Ανθόπουλος, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η αυξημένη γαλακτοπαραγωγή του προβάτου της φυλής Χίου
Δημιουργός:
Παπαναστασίου, Γεώργιος, Κυριακοπούλου, Ευαγγελία, Δούμπλας, Χρήστος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
"Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς
Δημιουργός:
Χασάν, Μεχμέτ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία και ποιότητα παραδοσιακού γιαουρτιού
Δημιουργός:
Τσιατσού, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η γαλακτοκομία στην κεντρική Μακεδονία
Δημιουργός:
Μεταξάς, Σπυρίδων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το Marketing τροφίμων: η περίπτωση της φέτας
Δημιουργός:
Παρασκευοπούλου, Ευτυχία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Μάρκετινγκ, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σύγχρονοι έλεγχοι ποιότητας στο φρέσκο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα
Δημιουργός:
Περόι, Αντουέλ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές μάρκετινγκ εξαγωγικών γαλακτοκομικών επιχειρήσεων
Δημιουργός:
Ίσσαρη, Ανδρομάχη, Γρηγοριάδης, Μίκης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2016
Θέμα:
Στρατηγικό μάρκετινγκ, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος
Δημιουργός:
Φιλιππίδου, Ζαχαρένια
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Quality characteristics and nutritional value of cow's milk (conventional and organic farming systems) in winter and spring
Δημιουργός:
Stergioudi, Roxani - Aikaterini
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων στο νομό Σερρών (ΣΕΡΓΑΛ Α.Ε.)
Δημιουργός:
Τάνιος, Ευάγγελος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος
Δημιουργός:
Κοντού, Θωμάς
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά σοκολάτας
Δημιουργός:
Λιάπη, Χριστίνα Αικατερίνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας
Δημιουργός:
Γαλανούδη, Βασιλική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τάσεις και εξελίξεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από εκτροφές μικρών μηρυκαστικών στην περιοχή της Θεσσαλίας
Δημιουργός:
Τσέτσιλας, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Μηρυκαστικά ζώα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών σοκολατούχου γάλακτος
Δημιουργός:
Ταρασίδου, Στέλλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!