Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την οινοποίηση σταφυλιών στο τοπικό οινοποιείο της Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησιας

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2006 (EL)
Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την οινοποίηση σταφυλιών στο τοπικό οινοποιείο της Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησιας

Αιμονιώτης, Αναγνώστης

Στην ανατολή του 21ου αιώνα, σε ένα περιβάλλον ραγδαίας τεχνολογικής προόδου και εξέλιξης του τρόπου της καταναλωτικής ζωής, οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα τρόφιμα, οι βιομηχανίες τροφίμων και οι κρατικοί φορείς ελέγχου καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή .Έτσι, λοιπόν, το πρόβλημα της διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης πρέπει να αντιμετωπίζεται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης όλου του φάσματος παραγωγής – επεξεργασίας - συντήρησης - διάθεσης των προϊόντων ,ώστε να καταλήξουν αυτά στο τραπέζι του καταναλωτή υγιεινά και ασφαλή

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα
Ποιοτικός έλεγχος
Οινοποιεία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.