Η καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2006 (EL)
Η καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων στην Ελλάδα

Καλτσίδου, Ελευθερία

Η παρακάτω εργασία αναφέρεται στην παραγωγή και την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων στην Ελλάδα καθώς και τις αποδόσεις των τελευταίων χρόνων. Ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί πρώτον η Ελλάδα είναι μια γεωργική περιοχή και δεύτερον γιατί η ζάχαρη είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται καθημερινά σε μεγάλη ποσότητα από πολλούς ανθρώπους. Τα στοιχεία τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την καταγραφή της εργασίας, συλλέχθηκαν από διάφορα βιβλία τα οποία ασχολούνταν με το θέμα αυτό. Πηγή πληροφοριών αποτέλεσε και το Internet αλλά και η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (Ε.Β.Ζ.) στην οποία οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας αυτής.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα
Ζαχαρότευτλο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.