Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2014 (EL)
Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών

Κρητίδου, Μαρία

Στην παρούσα εργασία συλλέχθηκαν πληροφορίες για την παραγωγή και την κατανάλωση κίτρινων τυριών στην Ελλάδα. Παρουσιάστηκε επίσης και ένα διάγραμμα ροής παρασκευής κίτρινων τυριών και δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την διατροφική αξία του τυριού.

Thesis
NonPeerReviewed

Διατροφή - Ποιότητα
Τυροκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.