Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(50)
Πτυχιακή εργασία
(50)
Χρονολογία
2020 - 2024
(7)
2015 - 2019
(10)
2010 - 2014
(12)
2005 - 2009
(17)
2000 - 2004
(4)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(50)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(50)
@νάκτησις
(50)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(31)
Status = Unpublished
(19)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(2)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνής αγορά
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επενδύσεις
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(15)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(8)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μάρκετινγκ
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μικροβιολογία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(14)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(50)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Type = Thesis
(50)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(50)
Thesis
(50)
Θέμα
Αγροτικά προϊόντα
(2)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(15)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(8)
Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Διεθνής αγορά
(1)
Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Επενδύσεις
(1)
Μάρκετινγκ
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(14)
Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Τυροκομία
(50)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 50 αποτελέσματα
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων
Δημιουργός:
Καραβατάκης, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα
Δημιουργός:
Παλάντζας, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ζώνη γάλακτος και ποιοτικός έλεγχος νωπού αιγοπρόβειου γάλακτος της βιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ
Δημιουργός:
Μανώλης, Άγγελος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εμπόριο των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Σίσκα, Πανωραία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και η εμπορία των τυροκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Κομματά, Αμαλία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Εμπόριο - Ελλάδα, Αγροτικά προϊόντα, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
O κλάδος του γάλακτος στην Ελλάδα: η περίπτωση της βιομηχανίας Δωδώνη
Δημιουργός:
Πραμαντιώνης, Χρήστος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας
Δημιουργός:
Τζιούρα, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά του τυριού φέτα
Δημιουργός:
Χασάπη, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το μάρκετινγκ στις μικρομεσαίες παραδοσιακές επιχειρήσεις: η περίπτωση της τυροκομικής εταιρίας "Γραβάνης Ο.Ε."
Δημιουργός:
Γραβάνη, Ευανθία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Μάρκετινγκ, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Βιοχημικές διαδικασίες κατά την ωρίμανση των τυριών
Δημιουργός:
Αμπάρη, Ουρανία, Αβραμίδου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Δωδώνη: μια συνεταιριστική αποτυχία ή ένα επιτυχημένο προϊόν = Dodoni: a cooperative failure or a successful product
Δημιουργός:
Χαλιάσου, Δήμητρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή φέτας και ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα και στη φέτα σε επίπεδο τυροκομείου
Δημιουργός:
Φωτιάδου, Ειρήνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα
Δημιουργός:
Μπογδάνης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Πλάκου, Κοσμάς
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία παρασκευής τυριών και ελαττωμάτων που παρουσιάζονται
Δημιουργός:
Κωτσίδου, Ζωή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2007
Θέμα:
Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Tα ΠΟΠ ΚΑ και ΠΓΕ προϊόντα και η προώθηση τους μέσω της διαφήμισης στην διεθνή αγορά
Δημιουργός:
Κοσιώρη, Ναταλία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Επίδραση συστατικών, παραγωγικής διαδικασίας, φυσικών και χημικών παραγόντων στη γεύση και το άρωμα του τυριού
Δημιουργός:
Δραγανίδης, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών
Δημιουργός:
Κρητίδου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Διατροφή - Ποιότητα, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παρουσίαση σύγχρονης τυροκομικής μονάδας
Δημιουργός:
Μαραντίδου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία στην προετοιμασία τυριών – ελαττώματα των τυριών
Δημιουργός:
Τσίρου, Χριστίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τεχνολογία τροφίμων, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεταβολές κατά τη συντήρηση τυριού γκούντα σε φέτες συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα
Δημιουργός:
Νικηφόρου, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού φέτας που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της Φλώρινας
Δημιουργός:
Σιάββα, Ζωή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μικροβιολογία ανθότυρου Με έμφαση στις μεθόδους ανάλυσης
Δημιουργός:
Ρούσσος, Ανδρέας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Μικροβιολογία, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την ωρίμανση της φέτας, γραβιέρας, και κεφαλοτυριού
Δημιουργός:
Φιλιππούσης, Ανδρέας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας σε παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Ρεθύμνης και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος
Δημιουργός:
Σπινθουράκης, Χαράλαμπος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος
Δημιουργός:
Κωνσταντινίδου, Λεμονιά
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή μαλακών τυριών: ποιοτικές παράμετροι
Δημιουργός:
Κοτσέτας, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η φύση, ο ρόλος και η σημασία των ενζύμων του γάλακτος
Δημιουργός:
Ντάλλα, Σεβαστή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος του τυριού "μανούρι"
Δημιουργός:
Γατσούλη, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παρασκευή ελληνικών τυριών, παθήσεις και εχθροί τυριών
Δημιουργός:
Μηλιόπουλος, Ευάγγελος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!