Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2013 (EL)
Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος

Παπανδρέου, Γεώργιος

Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής και παρουσίασης των φυσικών και χημικών ιδιοτήτων πρωτίστως του αγελαδινού γάλακτος, αλλά και του γάλακτος που προέρχεται από γίδα, προβατίνα ή βουβάλα. Παράλληλα παρουσιάζονται οι λόγοι για τους οποίους γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια από τα οποία διέρχεται το γάλα, από την παραλαβή του από το ζώο έως την στιγμή που θα φτάσει στον καταναλωτή. Σκοπός την εν λόγω παρουσίασης είναι να γίνει αρχικά αντιληπτή η σημασία του ποιοτικού ελέγχου και ειδικότερα στην περίπτωση του γάλακτος, ενός προϊόντος το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τον άνθρωπο.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομία - Ελλάδα
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.