δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής και παρουσίασης των φυσικών και χημικών ιδιοτήτων πρωτίστως του αγελαδινού γάλακτος, αλλά και του γάλακτος που προέρχεται από γίδα, προβατίνα ή βουβάλα. Παράλληλα παρουσιάζονται οι λόγοι για τους οποίους γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια από τα οποία διέρχεται το γάλα, από την παραλαβή του από το ζώο έως την στιγμή που θα φτάσει στον καταναλωτή. Σκοπός την εν λόγω παρουσίασης είναι να γίνει αρχικά αντιληπτή η σημασία του ποιοτικού ελέγχου και ειδικότερα στην περίπτωση του γάλακτος, ενός προϊόντος το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τον άνθρωπο.
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Ελληνική γλώσσα
cc_by_nc_nd
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.