Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Γεωγραφική κάλυψη
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Τύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(65)
Πτυχιακή εργασία
(65)
Χρονολογία
2020 - 2024
(3)
2015 - 2019
(6)
2010 - 2014
(28)
2005 - 2009
(21)
2000 - 2004
(7)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(65)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(65)
@νάκτησις
(65)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(56)
Status = Unpublished
(9)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά ζώα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγελάδες
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αίγες - Ασθένειες
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χλωρίδα
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνείς εμπορικές επιχειρήσεις
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(4)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(24)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(65)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγή
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες - Τροφοδοσία και ζωοτροφές
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(21)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(8)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(3)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζωοτροφές
(1)
Type = Thesis
(65)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(65)
Thesis
(65)
Θέμα
Αγελάδες
(1)
Αγροτικά ζώα
(1)
Αγροτικά προϊόντα
(1)
Αίγες - Ασθένειες
(1)
Γαλακτοκομία
(4)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(24)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(65)
Γαλακτοπαραγωγή
(3)
Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες - Τροφοδοσία και ζωοτροφές
(1)
Διεθνείς εμπορικές επιχειρήσεις
(1)
Ζωοτροφές
(1)
Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία
(1)
Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(3)
Ποιοτικός έλεγχος
(21)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(2)
Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(3)
Τυροκομία
(8)
Χλωρίδα
(1)
1 - 30 από 65 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ποιότητα γάλακτος
Δημιουργός:
Σπυρίδης, Χρήστος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο κλάδος των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία
Δημιουργός:
Μουχτάρης, Εμμανουήλ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παραγωγή και εμπορία των γαλακτοκομικών προϊόντων: η περίπτωση του Νομού Φλώρινας
Δημιουργός:
Φωτιάδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα και λειτουργία εργαστηρίων γαλακτοκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Τσολακίδου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Καταναλωτές - Προστασία, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας
Δημιουργός:
Τζιούρα, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η επίδραση της θερμοκρασίας στις φυσικοχημικές ιδιότητες και τα συστατικά του αγελαδινού γάλακτος = The effect of temperature on the physiochemical properties and constituents of bovine milk
Δημιουργός:
Στερνιώτη, Θεοδώρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προϊόντα γάλακτος και οι μικροβιολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα τους
Δημιουργός:
Τσάμης, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο ρόλος της διατροφής του ζώου στις πτητικές αρωματικές ενώσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Δεδούση, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Ζωοτροφές, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η επίδραση των επεξεργασιών του γάλακτος στα ανόργανα συστατικά
Δημιουργός:
Σιδέρη, Μαρία, Ζερκούλη, Αργυρώ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος
Δημιουργός:
Παπανδρέου, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα
Δημιουργός:
Καϊάφας, Νικόλαος, Γκουργκούτας, Λάζαρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή φέτας και ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα και στη φέτα σε επίπεδο τυροκομείου
Δημιουργός:
Φωτιάδου, Ειρήνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού
Δημιουργός:
Ερνίκογλου, Μελαχροινή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος
Δημιουργός:
Βαένα, Μαρία-Ευφροσύνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας (από αιγοπρόβειο γάλα) υψηλής ποιότητας από παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Χανίων και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος
Δημιουργός:
Μουστεράκης, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα
Δημιουργός:
Μπογδάνης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή φέτας
Δημιουργός:
Καλπάκη, Αικατερίνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Πλάκου, Κοσμάς
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα νωπού παστεριωμένου γάλακτος από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή
Δημιουργός:
Κήττα, Αφροδίτη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Ματιάδη, Νικολέττα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μικροβιακό φορτίο και αριθμός σωματικών κυττάρων στο γάλα από αγελάδες με μαστίτιδα
Δημιουργός:
Πρινιωτάκη, Ειρήνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Αφλατοξίνη m1 στο γάλα
Δημιουργός:
Ταντούλας, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ζυμωμένα προϊόντα από γάλα κατσίκας, γαϊδούρας και βουβαλιού = Fermented products from goat, donkey and buffalo milk
Δημιουργός:
Βλάμη, Γεωργία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος
Δημιουργός:
Μυλωνάς, Χρήστος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα και την ποσότητα του γάλακτος των αγροτικών ζώων
Δημιουργός:
Φαϊτά, Ελεάνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»
Δημιουργός:
Μπάναλη, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου
Δημιουργός:
Γκαδάτσιου, Χρυσούλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Αφλατοξίνη Μ1 στο γάλα
Δημιουργός:
Γεννάτος, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικές ιδιότητες του αγελαδινού γάλακτος και η επίδραση της θερμοκρασίας στα συστατικά του = Physicochemical properties of cow’s milk and influence of temperature on chemical components
Δημιουργός:
Ζιάρκας, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Αγελάδες, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος
Δημιουργός:
Λαζαρίδου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!