Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(14)
Πτυχιακή εργασία
(14)
Χρονολογία
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(5)
2005 - 2009
(3)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(14)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(14)
@νάκτησις
(14)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(8)
Status = Unpublished
(6)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά ζώα
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εταιρείες
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(14)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγή
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(3)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υγιεινή και ασφάλεια
(1)
Type = Thesis
(14)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(14)
Thesis
(14)
Θέμα
Αγροτικά ζώα
(1)
Γαλακτοκομία
(1)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(14)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(5)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(3)
Γαλακτοπαραγωγή
(1)
Εταιρείες
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(3)
Υγιεινή και ασφάλεια
(1)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 14 από 14 αποτελέσματα
Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος
Δημιουργός:
Παπανδρέου, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανάλυση της αποδοτικότητας και ρευστότητας των κυριοτέρων γαλακτοβιομηχανιών στην Βόρεια Ελλάδα
Δημιουργός:
Στούπας, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Χρηματοοικονομική ανάλυση, Εταιρείες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
To HACCP κι η εφαρμογή του στη βιομηχανία παγωτού
Δημιουργός:
Παπαδόπουλος, Βενιαμίν
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η γαλακτοκομία στην κεντρική Μακεδονία
Δημιουργός:
Μεταξάς, Σπυρίδων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή, ασφάλεια και έλεγχος του γάλακτος
Δημιουργός:
Κτενά, Δήμητρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Υγιεινή και ασφάλεια, Γαλακτοκομία - Ελλάδα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή νωπού γάλακτος και προϊόντων του σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία
Δημιουργός:
Στογιάννου, Φλώρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και εμπορία γάλακτος στη Θεσσαλία
Δημιουργός:
Γιουγανίδου-Ιωαννίδου, Βασιλική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Quality characteristics and nutritional value of cow's milk (conventional and organic farming systems) in winter and spring
Δημιουργός:
Stergioudi, Roxani - Aikaterini
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Αξιολόγηση της χημικής ανάλυσης, της μικροβιολογικής ασφάλειας και της δράσης της λυσοζύμης στο γάλα όνου στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο
Δημιουργός:
Δήμτσα, Παρασκευή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Αγροτικά ζώα, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικές ιδιότητες, διατροφική αξία του γάλακτος και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη γαλακτοπαραγωγική ικανότητα
Δημιουργός:
Παλησίδου, Καλλιόπη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοπαραγωγή, Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Πιστοποίηση αδειοδότησης μικρής μονάδας κάθετης παραγωγής εμφιαλωμένου γάλακτος
Δημιουργός:
Δελησάββας, Δημήτριος Α.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο κλάδος της γαλακτοβιομηχανίας στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Σούλα, Σταυρούλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγική διαδικασία του παγωτού
Δημιουργός:
Περάκη, Σοφία-Ειρήνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα εμπλουτισμένου γάλακτος
Δημιουργός:
Καρανάτσος, Αμβρόσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!