Το νερό στη βιομηχανία τροφίμων

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Το νερό στη βιομηχανία τροφίμων

Τυπάλδου, Μαριγώ

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2006

2006


Η εργασία αυτή αποτελείται από εννέα κεφάλαια μέσα από τα οποία θα κατανοήσουμε τη χρήση του νερού στη βιομηχανία τροφίμων στα διάφορα του στάδια, μέσα από τις εφαρμογές, την επεξεργασία του, και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Στο πρώτο κεφάλαιο θα γνωρίσουμε τη χρησιμότητα του νερού στη γη, καθώς και το φαινόμενο του υδρολογικού κύκλου. Έπειτα αναφέρονται τα διάφορα χαρακτηριστικά του νερού δηλαδή οργανοληπτικά, ποιοτικά καθώς και οι ιδιότητες του νερού. Το δεύτερο κεφάλαιο περιέχει στοιχεία του νερού στη δημόσια υγεία δηλαδή πιθανές μολύνσεις του νερού, καθώς και τυχόν προβλήματα οσμής και γεύσης. Ακολουθεί το τρίτο κεφάλαιο στο οποίο εξετάζονται τα μικροβιολογικά χαρακτηριστικά, και το πλήθος των μικροοργανισμών. Στο τέταρτο κεφάλαιο μελετάται η χημική ποιότητα του νερού, τα είδη των βακτηρίων που υπάρχουν μέσα σε αυτό καθώς και η χρησιμότητα της εγκατάστασης κρίσιμων σημείων ελέγχου.

Ν > Νερό
Υ > Υδάτινοι πόροι - Διαχείριση
Τ > Τεχνολογία τροφίμων

Νερό
Τεχνολογία τροφίμων
Υδάτινοι πόροι - Διαχείριση

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)