Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(8)
Πτυχιακή εργασία
(8)
Χρονολογία
2015 - 2019
(3)
2005 - 2009
(4)
2000 - 2004
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(8)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(8)
@νάκτησις
(8)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(5)
Status = Unpublished
(3)
Subject = Α:Subject = Α: Αμπέλια - Βιολογική γεωργία
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διοίκηση ολικής ποιότητας
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(2)
Subject = Ν:Subject = Ν: Νερό
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(8)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υδάτινοι πόροι - Διαχείριση
(1)
Type = Thesis
(8)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(8)
Thesis
(8)
Θέμα
Αμπέλια - Βιολογική γεωργία
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(1)
Διοίκηση ολικής ποιότητας
(1)
Κρέας
(2)
Νερό
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(2)
Τεχνολογία τροφίμων
(8)
Τυροκομία
(2)
Υδάτινοι πόροι - Διαχείριση
(1)
1 - 8 από 8 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Το νερό στη βιομηχανία τροφίμων
Δημιουργός:
Τυπάλδου, Μαριγώ
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Αποτελέσματα από τη χρήση νέων μέσων και πρακτικών στις βιολογικές καλλιέργειες του Ν. Κοζάνης
Δημιουργός:
Χριστοδούλου, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία στην προετοιμασία τυριών – ελαττώματα των τυριών
Δημιουργός:
Τσίρου, Χριστίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εκτίμηση της ποιότητας του κρέατος με τη χρήση βιοφυσικών μεθόδων
Δημιουργός:
Τσάκαλου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology
Δημιουργός:
Μασταλούδη, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων
Δημιουργός:
Μαστρογιάννη, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού
Δημιουργός:
Τσολακίδου, Χριστίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Διοικητική οργάνωση και κόστος εγκατάστασης και εφαρμογής συστήματος HACCP σε βιομηχανική μονάδα παραγωγής παγωτού
Δημιουργός:
Τζάκου, Ελευθέριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2003
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!