Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(39)
Πτυχιακή εργασία
(39)
Χρονολογία
2020 - 2024
(5)
2015 - 2019
(7)
2010 - 2014
(9)
2005 - 2009
(15)
2000 - 2004
(3)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(39)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(39)
@νάκτησις
(39)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(27)
Status = Unpublished
(12)
Subject = Α:Subject = Α: Αρωματικά φυτά
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(3)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
(3)
Subject = Β:Subject = Β: Βιολογικά προϊόντα
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βιταμίνες
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βοοειδή
(4)
Subject = Β:Subject = Β: Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χημικές ουσίες
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χοιροτροφία
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(39)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κτηνοτροφία
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Πτηνά - Διατροφή
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Πτηνοτροφία
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(5)
Subject = Σ:Subject = Σ: Σφαγή και σφαγεία
(3)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυποποίηση
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζώα - Γενετική
(1)
Type = Thesis
(39)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(39)
Thesis
(39)
Θέμα
Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(3)
Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
(3)
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Αρωματικά φυτά
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(1)
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Βιταμίνες
(1)
Βοοειδή
(4)
Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Ζώα - Γενετική
(1)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Κρέας
(39)
Κτηνοτροφία
(3)
Ποιοτικός έλεγχος
(5)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(2)
Πτηνά - Διατροφή
(3)
Πτηνοτροφία
(3)
Σφαγή και σφαγεία
(3)
Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Τυποποίηση
(2)
Χημικές ουσίες
(1)
Χοιροτροφία
(1)
1 - 30 από 39 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Η χρήση του μελισσόχορτου (Melissa officinalis L.) σε κρεοπαραγωγά ορνίθια βιολογικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis)
Δημιουργός:
Μπούντα, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το HACCP στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος στο τομέα παραγωγής κρεατοσκευασμάτων (μπιφτέκι, σουτζουκάκι, κεμπάπ)
Δημιουργός:
Μπουρδάνη, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Πρότυπα βιομηχανικά σφαγεία Ελλάδος
Δημιουργός:
Σημάδης, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2007
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Κρέας: η δομή, η χημεία, η μικροβιολογία και τα προϊόντα του
Δημιουργός:
Λογαρούδης, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα αλλαντικών. Σύστημα διασφάλισης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.
Δημιουργός:
Δίγκα, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συσκευασία κρέατος για λιανική και χονδρική πώληση
Δημιουργός:
Γαλαζούδη, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθιου κρέατος μηρού (m. biceps femoris)
Δημιουργός:
Τσώτση, Δήμητρα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2013
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis)
Δημιουργός:
Σιαμάτρα, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2013
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χημική σύνθεση και περιεκτικότητα σε χοληστερόλη κρέατος ωοτόκων ορνίθων χωρικής εκτροφής
Δημιουργός:
Μάντζιος, Ξενοφών
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης ορνίθειου κρέατος (m.pectoralis major) με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου με ανάκλαση (NIR)-Δημιουργία καμπύλης αναφοράς
Δημιουργός:
Σαράφης, Σταύρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η κρεοπαραγωγική ικανότητα των πτηνών και η γενετική βελτίωση
Δημιουργός:
Μπουρτζιάδου, Αναστασία, Μανιουδάκη, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2007
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος
Δημιουργός:
Μάνου, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εκτίμηση της ποιότητας του κρέατος με τη χρήση βιοφυσικών μεθόδων
Δημιουργός:
Τσάκαλου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οι διαδικασίες ποιότητας ενδοκοινοτικού εμπορίου στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στον κλάδο της κρεατοβιομηχανίας: η περίπτωση της Κύπρου
Δημιουργός:
Γεωργίου, Κωνσταντίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τυποποίηση χοίριου κρέατος και υποπροϊόντων
Δημιουργός:
Καραγιώργης, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η κρεοπαραγωγός βοοτροφία στην Π.Ε. Σερρών
Δημιουργός:
Στόικος, Θωμάς
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την τρυφερότητα στο κρέας διεργασίες τεχνητής τρυφεροποίησης
Δημιουργός:
Νάτσου, Ευγενία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η χρήση των στέμφυλων οινοποιίας στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων : οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παραγόμενου κρέατος
Δημιουργός:
Μιχαλάκας, Αντώνιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η επίδραση του γενότυπου στο χρόνο ζωής του πρόβειου κρέατος
Δημιουργός:
Συτιλίδης, Πέτρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή του κρέατος και μελέτη της συμπεριφοράς των πολιτών ως προς την κατανάλωση και την υγιεινή του
Δημιουργός:
Δημητριάδης, Χαράλαμπος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων
Δημιουργός:
Μαστρογιάννη, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης παραδοσιακού λουκάνικου με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου (NIR)- δημιουργία καμπύλης βαθμονόμησης
Δημιουργός:
Τζέμου, Μυρσίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στάση και απόψεις καταναλωτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης σχετικά με την αγορά νωπού κρέατος
Δημιουργός:
Μεταξάς, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο ρόλος της βιταμίνης Ε στην σύνθεση του κρέατος
Δημιουργός:
Βελούδος, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του βόειου κρέατος
Δημιουργός:
Γανίκας, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
HACCP στο κρέας
Δημιουργός:
Ραφτούλη, Γεωργία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συσκευασία κρέατος και των προϊόντων του
Δημιουργός:
Τσιάρα, Παυλίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Επίδραση των μεθόδων συσκευασίας στη συντήρηση του κρέατος και των κρεατοσυσκευασμάτων
Δημιουργός:
Τσίπαρη, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κονσερβών κρέατος
Δημιουργός:
Παπαϊωάννου, Βασίλειος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Νίτρωνα κρέατος & κρεατοσκευασμάτων
Δημιουργός:
Βαλαής, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2005
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!