Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2015 (EL)
Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology

Μασταλούδη, Αναστασία

Η παρούσα μελέτη ασχολήθηκε με τα σιτηρά και την ποιότητά τους. Αναλυτικά, γίνεται εκτενή αναφορά στα σιτηρά, την επεξεργασία σίτου, την παραγωγή, τους τύπους και την ποιότητα των αλεύρων. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στη χημική σύσταση των σιτηρών και στην ανάλυση για το σκληρό σιτάρι. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις αναλύσεις για το σιμιγδάλι αλλά και σε πιο γενικές αναλύσεις αλεύρου.

Thesis
NonPeerReviewed

Τεχνολογία τροφίμων
Διοίκηση ολικής ποιότητας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.