Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2015 (EN)
Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology

Μασταλούδη, Αναστασία

Η παρούσα μελέτη ασχολήθηκε με τα σιτηρά και την ποιότητά τους. Αναλυτικά, γίνεται εκτενή αναφορά στα σιτηρά, την επεξεργασία σίτου, την παραγωγή, τους τύπους και την ποιότητα των αλεύρων. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στη χημική σύσταση των σιτηρών και στην ανάλυση για το σκληρό σιτάρι. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις αναλύσεις για το σιμιγδάλι αλλά και σε πιο γενικές αναλύσεις αλεύρου.

Thesis
NonPeerReviewed

Τεχνολογία τροφίμων
Διοίκηση ολικής ποιότητας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)