Οργάνωση και λειτουργία σύγχρονου τυροκομείου στο νομό Φλώρινας

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2016 (EL)
Οργάνωση και λειτουργία σύγχρονου τυροκομείου στο νομό Φλώρινας

Δημητρίου, Ανδρέας

Στην παρούσα εργασία γίνεται η παρουσίαση του σύγχρονου τυροκομείου της οικογένειας Δημητρίου, στη Μαρίνα Φλώρινας. Γίνεται μια σύντομη περιγραφή του κλάδου της αιγοπροβατοτροφίας στη χώρα μας και ιδιαίτερα στον νομό Φλώρινας, με έμφαση στην παραγωγή του αιγοπρόβειου γάλακτος. Περιγράφονται οι σημαντικότερες φυλές των ζώων που εκτρέφονται γι’αυτόν τον σκοπό καθώς και τα παραγωγικά τους χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά για τη λειτουργία και την οργάνωση του τυροκομείου καθώς και η παρουσίαση των προϊόντων που παράγονται σε αυτό.

Thesis
NonPeerReviewed

Τυροκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.