Η παστερίωση του αγελαδινού γάλακτος

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2011 (EL)
Η παστερίωση του αγελαδινού γάλακτος

Ζαχαρία, Εύη

Παστερίωση του γάλακτος είναι ο θερμικός αφανισμός του συνόλου περίπου της εν αυτό μικροχλωρίδας και κυρίως των παθογόνων σχιζομυκήτων, βακτηριδίων και πρωτοζώων με την κατά τον δυνατόν ελάχιστη αλλοίωση της σύστασης και της φυσικοχημικής υφής των βιοχημικών συστατικών του γάλακτος. Η αντοχή, την οποία παρουσιάζουν οι διάφοροι μικροοργανισμοί διαφέρει , η δράση της θερμοκρασίας όπως ειπώθηκε , είναι στενά συνδεδεμένη με τον χρόνο δράσης αυτής. Η διαδικασία ονομάστηκε έτσι από τον δημιουργό της Γάλλο βιοχημικό Louis Pasteur.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.