Ποιοτικός έλεγχος και εργαστηριακές αναλύσεις ελαιολάδου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Ποιοτικός έλεγχος και εργαστηριακές αναλύσεις ελαιολάδου

Φειζουλάχ, Ναϊάντα

Η παρούσα εργασία έχει ως κύριο θέμα την εκτενή παρουσίαση του ελαιολάδου, από τη σκοπιά των συστατικών του, των ιδιοτήτων του καθώς και των παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητά του και την ιδιοσύστασή του. Το ελαιόλαδο υπήρξε ανέκαθεν κύριο συστατικό τόσο της μεσογειακής δίαιτας, όσο και σημαντικότατος παράγοντας αγροτικής και οικονομικής δραστηριότητας. Τα στοιχεία που παρατίθενται στην εργασία αυτή, είναι ενδεικτικά της διεθνούς και ελληνικής παραγωγής και κατανάλωσης ελαιολάδου και πυρηνελαίου. Παράλληλα, καταδεικνύουν τη σημασία του ελαιολάδου ως διατροφικό προϊόν, αλλά και ως στοιχείο κουλτούρας των πληθυσμών που το παράγουν. Ειδικότερη μνεία γίνεται τόσο για την ποσότητα όσο και το είδος της ελληνικής παραγωγής.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Ελαιόλαδο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.