Προώθηση αγροτικών προιόντων των οινοποιείων του νομού Λάρισας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Προώθηση αγροτικών προιόντων των οινοποιείων του νομού Λάρισας

Ασμίνη, Δήμητρα
Τσιπληκιάρη, Φανή

Στην εργασία αυτή μελετάτε ο τρόπος προώθησης των προϊόντων των οινοποιείων του Ν. Λάρισας. Θα αναφερθούμε στην έννοια της αγροτικής οικονομίας και στα είδη αγροτικών προϊόντων, στην ιστορική εξέλιξη της αμπέλου στην Ελλάδα καθώς και στα είδη των αγροτικών προϊόντων στην Θεσσαλία και πιο συγκεκριμένα στο Ν. Λαρίσης. Εν συνεχεία θα παρουσιαστεί ο ρόλος και η σημασία του μάρκετινγκ και της προώθησης των προϊόντων. Επίσης θα αναφέρουμε τα αίτια μείωσης της οιναμπέλου στη χώρα μας. Όσων αφορά το ερευνητικό κομμάτι της εργασίας μας θα μελετήσουμε πέντε (5) οινοποιεία του Ν. Λάρισας. Συγκεκριμένα δύο (2) στον Δ. Τυρνάβου και τρία (3) στον Δ. Ελασσόνας. Θα αναλύσουμε τα προϊόντα που παράγουν και τις μεθόδους μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν ως προς την προώθηση της επιχείρησής τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Αμπελουργία
Οινοπνευματώδη ποτά - Μάρκετινγκ
Αμπελοκαλλιέργεια
Οινοποιία
Οινοποιεία


Ελληνική γλώσσα

2018-11


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.