Βιοχημικός χαρακτηρισμός βακτηριοσινών παραγόμενων από οξυγαλακτικά βακτήρια και μελέτη της εφαρμογής τους για τη βιοσυντήρηση του νωπού κρέατος και των προϊόντων του

Βιοχημικός χαρακτηρισμός βακτηριοσινών παραγόμενων από οξυγαλακτικά βακτήρια και μελέτη της εφαρμογής τους για τη βιοσυντήρηση του νωπού κρέατος και των προϊόντων του

Mataragas, Marios
Ματαράγκας, Μάριος

PhD Thesis

2003


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία ➨ Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες

Agricultural and Veterinary Sciences
Leuconostoc mesenteroides
Lactic acid bacteria
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Other Agricultural Sciences
Lactobacillus curvatus
Listeria monocytogenes
Βακτηριοσίνες
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Engineering and Technology
Other Engineering and Technologies
Meat safety and hygiene
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
Οξυγαλακτικά βακτήρια
Bacteriocins
Meat products
Υγιεινή και ασφάλεια προϊόντων κρέατος
Προϊόντα με βάση το κρέας

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και Υγιεινής Τροφίμων και Ποτών




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)