Η επίδραση των διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθανόλης στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ερυθρών οίνων

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2023 (EL)

Η επίδραση των διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθανόλης στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ερυθρών οίνων

Χατζηπαναγιώτη, Μαρία - Ειρήνη

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κουσίση, Ελισάβετ
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Εστέρες
Αιθανόλη
Οίνος χωρίς αλκοόλ
Οίνος χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ
Οργανοληπτικός έλεγχος


Ελληνική γλώσσα

2022-09-30


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2023-01-09T10:43:17Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.