Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(99)
Πτυχιακή εργασία
(99)
Χρονολογία
2020 - 2024
(99)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(92)
Φορέας / συλλογή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(99)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(99)
Επιμέρους συλλογή
Πτυχιακές εργασίες
(99)
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
(99)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(99)
Τύπος τεκμηρίου
Πτυχιακή εργασία
(99)
Θέμα
A & b acids
(1)
Afbs
(1)
Aidani
(1)
Alcohol free wines
(1)
Antioxidant capability
(1)
Assyrtiko
(2)
Aνάγοντα σάκχαρα
(1)
Aποστάγματα
(1)
Aρωματικές ενώσεις
(1)
Aρωματικό προφίλ
(1)
Beer
(4)
Bioclimate indexes
(1)
Botrytis cinerea
(1)
Brandy
(1)
Brandy ανά τον κόσμο
(1)
Cabernet Sauvignon
(1)
Cannabis
(1)
Castanea Sativa
(1)
Climate
(2)
Climate change
(2)
Coffee
(1)
Constant
(1)
Digital agriculture
(1)
dormant vine bud
(1)
DPPH
(2)
Electrical conductivity
(1)
Extreme temperatures
(1)
Flor
(1)
Folin Ciocalteu
(1)
Folin-Ciocalteu
(2)
Follin- Ciocalteu
(1)
GIS
(1)
GPS
(1)
Grape Brandy
(1)
Grapevine dormancy
(1)
Gruit
(1)
Health
(1)
Hops
(1)
Hypericum Perforatum
(1)
Ice wine
(1)
Isoxanthol
(1)
Kluyveri
(1)
Lane-Eynon
(1)
Lemon Balm
(1)
Low alcohol wines
(1)
Luff
(1)
Malolactic fermentation
(1)
Malt
(1)
Merlot
(1)
Metschnikowia pulcherrima
(1)
Mη συμβατικές ζύμες
(1)
Nabs
(1)
NDVI
(1)
Non alcohol beer
(1)
Non-Saccharomyces
(3)
Oenococcus oeni
(1)
Oenoview
(1)
Organoleptic analysis
(1)
origin
(1)
Phenolics
(1)
Pichia
(1)
Plum Brandy
(1)
Precision viticulture
(1)
Production mapping
(1)
Rainfall
(1)
Rebelein
(1)
Riesling
(1)
Saccharomyces cerevisiae
(2)
Santorini
(1)
Sauvignon blanc
(1)
soil
(1)
TED
(1)
Temperature
(1)
Terroir
(3)
Torulaspora delbrueckii
(1)
U.s. citra
(1)
varieties
(1)
Varieties of the vine
(1)
VINBOT
(1)
Vine
(1)
Vinegar
(1)
VineRobot
(1)
Vineyard soil properties
(1)
Viticulture
(1)
Vitis vinifera
(2)
Wall-Ye
(1)
White wine
(1)
Wine
(5)
Wine market
(2)
WineScan
(1)
WSN
(1)
Xanthohol
(1)
Yψηλή περιεκτικότητα σακχάρων
(1)
Zύθος
(1)
Α & β οξέα
(1)
Αγγελική
(1)
Αγιωργίτικο
(3)
Αγορά οίνου
(2)
Αγριμόνιο
(1)
Αδράνεια της αμπέλου
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(3)
Αερισμός
(1)
Αηδάνι
(1)
Αιθανόλη
(2)
Αιθέρια έλαια
(1)
Ακραίες θερμοκρασίες
(1)
Αλκοόλ
(3)
Αλκοολική ζύμωση
(6)
Αλκοολική ηπατική νόσος
(1)
Αλκοολισμός
(1)
Αλκοολούχο ποτό από δαμάσκηνο
(1)
Αλκοολούχο ποτό από σταφύλι
(1)
Αμερικάνικη αγορά
(1)
Αμπέλι
(1)
Αμπελογραφικά χαρακτηριστικά
(1)
Αμπελοκαλλιέργεια
(3)
Αμπελοοινικός τομέας
(1)
Άμπελος
(4)
Αμπελουργία ακριβείας
(3)
Ανάγοντα σάκχαρα
(1)
Αναλύσεις
(1)
Ανάλυση
(1)
Ανάμειξη
(1)
Άνθηση
(1)
Ανθοκυάνες
(1)
Αντιδράσεις
(1)
Αντίδραση Maïllard
(1)
Αντιοξειδωτικά
(3)
Αντιοξειδωτική δράση
(5)
Αντιοξειδωτική επίδραση
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(2)
Αντοχή σε αιθανόλη
(1)
Αξιοποίηση αποβλήτων
(1)
Απόβλητα
(1)
Απόβλητα οινοποιείων
(1)
Απολύμανση
(1)
Απορρίμματα
(1)
Απόσταξη
(2)
Αποστάσεις φύτευσης
(1)
Αποτύπωμα
(1)
Απόχρωση
(1)
Άρωμα
(1)
Αρώματα οίνου
(1)
Αρωματικά συστατικά
(1)
Αρωματικές ενώσεις
(1)
Αρωματικό προφίλ
(5)
Αρωματικός τροχός
(1)
Ασύρτικο
(3)
Ασύρτικο Σαντορίνης
(1)
Αυστηρό κορφολόγημα
(1)
Αυτοφυής Λυκίσκος
(1)
Αφρός
(1)
Αφρώδης οίνος
(1)
Αχλάδι
(1)
Βασικές γεύσεις και αισθήσεις
(1)
Βασιλικός
(1)
Βιδιανό
(1)
Βιοδυναμική παραγωγή
(1)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(3)
Βιολειτουργικό κρασί
(1)
Βιολειτουργικός οίνος
(2)
Βιωσιμότητα
(1)
Βότανα
(9)
Βότανα στη ζυθοποίηση
(1)
Βοτρύτης
(2)
Βοτρύτιδα
(1)
Βροχόπτωση
(2)
Βύνη
(1)
Γαλλικό παράδοξο
(1)
Γαρύφαλλο
(1)
Γεύση
(1)
Γευσιγνωσία
(1)
Γεωγραφικός προσδιορισμός
(1)
Γεωργία
(1)
Γηγενείς ποικιλίες
(1)
Γηγενή στελέχη
(1)
Γιγαρτέλαιο
(1)
Γλυκόζη
(1)
Γλυκός οίνος
(1)
Δαμάσκηνο
(1)
Δενδρολίβανο
(1)
Δεντρολίβανο
(1)
Διαγράμμα ροής μπράντυ από δαμάσκηνο
(1)
Διαγράμμα ροής μπράντυ από σταφύλι
(1)
Διαδικτυακή αγορά
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Δρυς
(1)
Δυόσμος
(2)
Εδαφικές ιδιότητες αμπελώνα
(1)
Έδαφος
(2)
Εκχύλιση
(1)
Εκχύλιση βοτάνων
(1)
Ελεύθερες ρίζες
(1)
Ελλάδα
(2)
Ελληνικές ποικιλίες
(1)
Ελληνικές ποικιλίες μελιού
(1)
Ελληνικός αμπελώνας
(1)
Ελληνικός οίνος
(1)
Εναλλακτικές θειώδους
(1)
Εξαγωγικό εμπόριο
(1)
Εξέλιξη
(1)
Εξωτερικό εμπόριο
(1)
Έρευνα αγοράς
(1)
Ερυθρά σταφύλια
(1)
Ερωτηματολόγιο
(2)
Εστέρες
(1)
Ευκάλυπτος
(1)
Ζυθοποίηση
(2)
Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο
(1)
Ζύθος
(3)
Ζύθος με τριαντάφυλλο
(1)
Ζυμώσεις
(2)
Ζυμωτικό δυναμικό
(1)
Ηλεκτρική αγωγιμότητα
(2)
Θειώδες
(1)
Θερμοκρασία
(3)
Θολερότητα οίνου
(1)
Θυμάρι
(1)
Ιβίσκος
(1)
Ίσκα
(1)
Ισοξανθοχόλη
(1)
Ιστορία οίνου
(1)
Καθυστερημένο χειμερινό κλάδεμα
(1)
Καλλιεργητικές τεχνικές
(1)
Καλλυντικά
(1)
Καμπανία
(1)
Κανέλα
(1)
Κάνναβη
(1)
Καραντίνα
(1)
Καρδιοπροστατευτική δράση
(1)
Κάστανα
(1)
Κατανάλωση
(1)
Κατανάλωση κρασιού
(1)
Κατανάλωση οίνου
(1)
Κατάψυξη
(1)
Κατηγορίες μηλίτη
(1)
Καφές
(1)
Κεντρική Μακεδονία
(1)
Κλίμα
(4)
Κλιματικά μοντέλα
(1)
Κλιματικές επιδράσεις
(1)
Κλιματική αλλαγή
(8)
Κλιματική αλλαγή.
(1)
Κόκκινο σταφύλι
(1)
Κότζι
(1)
Κρασί
(6)
Κρασιά ιδιωτικής ετικέτας
(1)
Κρέμα περιποίησης
(1)
Κρέμα περιποίησης προσώπου
(1)
Κρέμες
(1)
Κυκλική οικονομία
(1)
Κυτταρική επικοινωνία Botrytis cinera
(1)
Κυτταρική επικοινωνία Βοτρύτη
(1)
Λανθάνων οφθαλμός
(1)
Λευκός οίνος
(1)
Λουίζα
(1)
Λυκίσκος
(3)
Μαγιά
(1)
Μακρόκλιμα
(1)
Μαλαγουζιά
(3)
Μαλτόζη
(1)
Μαρκόπουλο Αττικής
(1)
Μέθοδοι παραγωγής
(1)
Μέθοδος ABTS
(1)
Μέθοδος DDPH
(1)
Μέθοδος DPPH
(2)
Μέθοδος Folin Ciocalteu
(1)
Μέθοδος Folin-Ciocalteu
(1)
Μέθοδος Lane – Eynon
(1)
Μέθοδος Luff
(1)
Μέλι
(2)
Μελισσόχορτο
(1)
Μέντα
(2)
Μεσογειακή διατροφή
(1)
Μετασχηματισμός Fourier
(1)
Μέτρα απαγόρευσης
(1)
Μηλίτης
(1)
Μήλο
(1)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(2)
Μικροοξυγόνωση
(2)
Μοσχάτο Αλεξανδρείας
(1)
Μπίρα
(4)
Μπύρα
(9)
Μπύρα με βότανα
(1)
Μπύρα χωρίς αλκοόλ
(1)
Νέα προϊόντα οίνου
(1)
Νεμέα
(1)
Νέος Κόσμος
(1)
Νερό
(1)
Νοθεία
(1)
Νυχτολούλουδο
(1)
Ξανθοχόλη
(1)
Ξηρασία
(1)
Ξίδι
(1)
Ξινή μπίρα
(1)
Ξινόμαυρο
(2)
Ξυνιστέρι
(1)
Οικονομία οίνου
(1)
Οινικές διαδρομές
(1)
Οίνοι μειωμένης αιθανόλης
(1)
Οίνοι χωρίς αλκοόλ
(1)
Οινοπαραγωγοί
(1)
Οινοποιεία
(2)
Οινοποιεία Ατιικής
(1)
Οινοποίηση
(3)
Οίνος
(19)
Οίνος με χαμηλή περιεκτικότητα αιθανόλης
(1)
Οίνος χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ
(1)
Οίνος χωρίς αλκοόλ
(2)
Οινοτουρισμός
(3)
Οξεία και χρόνια παγκρεατίτιδα
(1)
Οξοποίηση
(1)
Οξυγόνο
(1)
Οξύτητα
(2)
Οργανικός οίνος
(1)
Οργανοληπτικά στοιχεία
(1)
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
(1)
Οργανοληπτική ανάλυση
(1)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(2)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(4)
Πανδημία
(1)
Πάνελ δοκιμαστών
(1)
Παραγωγή ζύθου
(1)
ΠΓΕ
(1)
Περονόσπορος
(1)
Πίεση σταφυλιών
(1)
Πικρική Ικανότητα
(1)
Ποικιλίες
(2)
Ποικιλίες κρασιού
(1)
Ποικιλίες μήλων
(1)
Ποιότητα κρασιού
(1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά ζύθων
(1)
Πολυφαινόλες
(4)
ΠΟΠ
(1)
Ποσοτική περιγραφική ανάλυση
(1)
Ποτά
(1)
Πράσινος τρύγος
(1)
Πράσινο τσάι
(1)
Προέλευση
(1)
Προϊόν αλκοολικής ζύμωσης
(1)
Πρόσθετο μπύρας
(1)
Πτητικές ενώσεις
(1)
Ρεσβερατρόλη
(2)
Ρετσίνα
(1)
Ρητίνη
(1)
Ρητινίτης οίνος
(1)
Ροζέ οίνος
(1)
Ρύζι
(1)
Ρυθμός αλκοολικής ζύμωσης
(1)
Σαββατιανό
(3)
Σάκε
(1)
Σάκχαρα
(1)
Σακχαρόζη
(1)
Σαντορίνη
(1)
Στάδια εκπαίδευσης
(1)
Στάδια παραγωγής
(1)
Σταθερότητα
(1)
Σταφύλι
(2)
Σταφύλια
(2)
Στυπτικότητα
(1)
Συμπεριφορά
(1)
Σύσταση οίνου
(1)
Συστήματα αερισμού
(1)
Συστήματα ανάμειξης
(1)
Ταξινόμηση οίνων
(1)
Τάσεις οίνου
(1)
Τετράμυθος
(1)
Τεχνολογική ωριμότητα
(1)
Τουρισμός
(1)
Τουρισμός υπαίθρου
(1)
Τριαντάφυλλο
(1)
Τσικουδιά
(1)
Τύποι μελιού
(1)
Τύποι υδρόμελου
(1)
Υγεία
(1)
Υγρά απόβλητα
(4)
Υγρασία
(1)
Υγρή εκχύλιση (LLE)
(1)
Υγρή-υγρή εκχύλιση
(1)
Υδρόμελο
(1)
Υπερθέρμανση
(1)
Υπέρυθρη φασματοσκοπία (IR)
(1)
Υποκατάστατα βαρελιού
(1)
Φαινόλες
(1)
Φαινολικά
(2)
Φαινολικά συστατικά
(2)
Φαινολικές ενώσεις
(1)
Φαινολικό δυναμικό
(2)
Φαινολικό προφίλ
(1)
Φαινόμενο του θερμοκηπίου
(1)
Φαρμακολογία
(1)
Φασκόμηλο
(1)
Φασματομετρία
(1)
Φασματομετρία μάζας
(2)
Φασματοσκοπία
(1)
Φασματοφωτομετρία μάζας
(1)
Φλισκούνι
(1)
Φρουκτόζη
(1)
Φρούτα
(1)
Φωκιανό
(1)
Φωτοσύνθεση
(1)
Φωτοχημικές μέθοδοι
(1)
Χαλέπιος πεύκη
(1)
Χαμομήλι
(1)
Χαρακτηριστικά μελιού
(1)
Χαρτογράφηση παραγωγής
(2)
Χημειομετρία
(1)
Χρόνος παλαίωσης
(1)
Χρώμα
(1)
Χρώμα ζύθου
(1)
Χρωματική ένταση
(1)
Χρωματογραφήματα
(1)
Χρωματογραφία
(1)
Ψηφιακή γεωργία
(1)
Ψυχική υγεία
(1)
Ωίδιο
(1)
Ωφέλη πολυφαινολών
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 99 αποτελέσματα
Αλκοολούχο ποτό από απόσταξη μήλων και αχλαδιών
Δημιουργός:
Σοφιανίδης, Γεώργιος, Μπαρούνη, Βασιλική
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Απόσταξη, Ερωτηματολόγιο, Μήλο, Οργανοληπτικά στοιχεία, Αναλύσεις, Αχλάδι
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή ζύθου με μη συμβατικές ζύμες
Δημιουργός:
Τσαγκάρη, Νίνα - Αικατερίνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Μπίρα, Αρωματικό προφίλ, Non-Saccharomyces
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου
Δημιουργός:
Τσιαλούπης, Ξένιος
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ντουρτόγλου, Γεώργιος, Chatzilazarou, Arhontoula, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Παραγωγή ζύθου, Χρώμα ζύθου, Αντίδραση Maïllard, Λυκίσκος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συγκριτική μελέτη μεθόδων προσδιορισμού αναγόντων σακχάρων
Δημιουργός:
Λάτση, Παναγιώτα, Μαύρου, Μαρία, Φράγκου, Σταυρούλα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Aνάγοντα σάκχαρα, Rebelein, Lane-Eynon, Luff
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η άμπελος και τα προϊόντα της στην φαρμακευτική και κοσμετική επιστήμη.
Δημιουργός:
Μούργκας, Ζήσης
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Άμπελος, Φαρμακολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παρασκευή και μελέτη βιολειτουργικού κρασιού με εκχύλιση των βοτάνων «Σαμπούκος» και «Κάρδαμο»
Δημιουργός:
Κουφαλέξη-Βένιου, Ολυμπία, Κουτρούλη, Χριστίνα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτική ικανότητα, Κρασί, Folin-Ciocalteu, Βιολειτουργικός οίνος, Βότανα, Φαινολικό δυναμικό, Μέθοδος DPPH
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αμπελουργία ακριβείας και η δυνατότητα χρήσης τεχνολογικών μέσων σε Ελληνικούς αμπελώνες
Δημιουργός:
Σταθάκη, Μαρία
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
VINBOT, Oenoview, Περονόσπορος, Wall-Ye, Ηλεκτρική αγωγιμότητα, GPS, NDVI, GIS, TED, WSN, Αμπελουργία ακριβείας, VineRobot, Ίσκα, Ωίδιο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χρήση υδροβιότοπων στην επεξεργασία των υγρών αποβλήτων των οινοποιείων
Δημιουργός:
Μυτακίδου, Αθηνά-Στεφανία
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Παπακωνσταντίνου, Σπύρος, Tataridis, Panagiotis, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αξιοποίηση αποβλήτων, Οίνος, Οινοποίηση, Απόβλητα, Υγρά απόβλητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
Δημιουργός:
Κοττάκης, Χριστόφορος, Αλημπαμπούδη, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Κεχαγιά, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Nabs, Μπύρα χωρίς αλκοόλ, Αλκοόλ, Μπύρα, Afbs, Beer, Non alcohol beer
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι επιδράσεις των Kλιματικών αλλαγών στην Aμπελοκαλλιέργεια και Oινοποίηση στην Σαντορίνη τα τελευταία 30 χρόνια
Δημιουργός:
Δράκου- Ψαρέλλη, Σοφία, Γρυπάρη, Μαργαρίτα-Παναγιώτα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Tataridis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Wine, Bioclimate indexes, Κλίμα, Temperature, Climate, Rainfall, Κλιματική αλλαγή, Αμπελοκαλλιέργεια, Βροχόπτωση, Viticulture, Climate change, Οίνος, Θερμοκρασία, Σαντορίνη, Βιοκλιματικοί δείκτες, Santorini
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι Συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στη Ποιότητα των Σταφυλιών
Δημιουργός:
Φλέσσουρα, Ειρήνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Κόρκας, Ηλίας, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Κλιματικές επιδράσεις, Ποιότητα κρασιού, Σταφύλι, Κλιματική αλλαγή, Βιοκλιματικοί δείκτες, Κλιματικά μοντέλα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη της εκχυλισματικής ικανότητας της ρητίνης πεύκης χαλεπίου στις ζυμώσεις και μελέτη της οξειδωτικής της ικανότητας
Δημιουργός:
Λιάτης, Σωτήριος, Μαρκάτη, Όλγα
Συντελεστής:
Νικολού, Βασίλειος, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αιθέρια έλαια, Αντιοξειδωτική δράση, Χαλέπιος πεύκη, Ρητίνη, Ρετσίνα, Μέθοδος Folin-Ciocalteu, Μέθοδος DPPH, Ρητινίτης οίνος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας
Δημιουργός:
Αμανατίδης, Σωτήρης, Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αφρός, Μπύρα, Constant, Σταθερότητα, Βύνη, Διατηρησιμότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αμπελουργία ακριβείας στο Μαρκόπουλο Αττικής-Χαρτογράφηση παραγωγής
Δημιουργός:
Οικονόμου, Δήμητρα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Κόρκας, Ηλίας, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Χαρτογράφηση παραγωγής, Αμπελουργία ακριβείας, Μαρκόπουλο Αττικής
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χρήση βοτάνων στη ζυθοποίηση. Εφαρμογή με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου σε τρεις πειραματικές συνθήκες
Δημιουργός:
Μαντασά, Θεοδώρα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ταταρίδης, Παναγιώτης, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Μπύρα με βότανα, Βότανα στη ζυθοποίηση, Μπύρα, Βότανα, Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο, Ζύθος με τριαντάφυλλο, Τριαντάφυλλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη της εξέλιξης του αρωματικού προφίλ ζύθων κατά την πάροδο δύο ετών
Δημιουργός:
Κούτρα, Βαρβάρα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Εξέλιξη, Αρωματικό προφίλ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Πειραματική αξιολόγηση φαινολικών συστατικών για τις ιδιότητές τους ως εναλλακτικά του θειώδους
Δημιουργός:
Δρούζας, Δημήτριος
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Φαινόλες, Φαινολικά συστατικά, Βοτρύτης, Εναλλακτικές θειώδους
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Επίδραση της τροποποίησης του χειμερινού κλαδέματος και θερινών κλαδεμάτων σε αμπέλια ποικιλίας Ασύρτικο στην απόδοση και στη σύνθεση σταφυλιών και οίνου.
Δημιουργός:
Πολυχρόνου, Γεωργία Ειρήνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, NISIOTOU, ASPASIA, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Καθυστερημένο χειμερινό κλάδεμα, Πράσινος τρύγος, Αυστηρό κορφολόγημα, Τεχνολογική ωριμότητα, Κλιματική αλλαγή, Vitis vinifera
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η επιλογή του υποκειμένου και των αποστάσεων φύτευσης ως στρατηγικό μέτρο αύξησης της ανθεκτικότητας του αμπελιού στην ξηρασία στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής
Δημιουργός:
Παπακωνσταντίνου, Έλλη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, Θεοδώρου, Νικόλαος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Ξηρασία, Αποστάσεις φύτευσης, Κλιματική αλλαγή, Αμπέλι, Vitis vinifera
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η επίδραση των διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθανόλης στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ερυθρών οίνων
Δημιουργός:
Χατζηπαναγιώτη, Μαρία - Ειρήνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Εστέρες, Αιθανόλη, Οίνος χωρίς αλκοόλ, Οίνος χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ, Οργανοληπτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η κοινωνική και η οικονομική διάσταση του οίνου στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Κουτρουμπίλας, Αντώνης
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Οίνος, Κατανάλωση οίνου, Οινοποίηση, Ελλάδα, Ιστορία οίνου, Οικονομία οίνου
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή ζύθου Pale Ale με χρήση εκχυλίσματος βοτάνων λουΐζας και δυόσμου
Δημιουργός:
Κορφιός, Ευάγγελος
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Tataridis, Panagiotis, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Δυόσμος, Λουίζα, Μπίρα, Βότανα, Ζυθοποίηση, Gruit
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Αγιωργίτικου-Cabernet Sauvignon
Δημιουργός:
Σάρρα, Άννα Μαρία, Λαφαζάνης, Βασίλειος
Συντελεστής:
Νικολού, Βασίλειος, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κόρκας, Ηλίας, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Οίνος, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μικροοξυγόνωση
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εκπαίδευση ενός panel δοκιμαστών για την περιγραφική ανάλυση οίνων στο τμήμα Επιστημών, Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Μέρος ΙΙ
Δημιουργός:
Χαρμπίλα, Αθανασία, Αμπελώμος-Μπούρας, Άγγελος
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Ποσοτική περιγραφική ανάλυση, Αρωματικός τροχός, Αρώματα οίνου, Στάδια εκπαίδευσης, Πάνελ δοκιμαστών, Οργανοληπτικός έλεγχος, Βασικές γεύσεις και αισθήσεις
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αρωματικού χαρακτήρα οίνων της ποικιλίας Βιδιανό
Δημιουργός:
Γκολφινοπούλου, Αγγελική
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Chatzilazarou, Arhontoula, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Αέρια χρωματογραφία, Βιδιανό, Υγρή-υγρή εκχύλιση, Φασματομετρία μάζας, Χρωματογραφήματα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σύγχρονες μέθοδοι ανάλυσης για το γεωγραφικό προσδιορισμό της προέλευσης των οίνων
Δημιουργός:
Μαύρου, Θωμαΐς-Λητώ, Ρούβαλη, Ασημίνα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Chatzilazarou, Arhontoula, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Οίνος, Γεωγραφικός προσδιορισμός, Νοθεία, Χρωματογραφία, Χημειομετρία, Φασματοσκοπία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Merlot
Δημιουργός:
Νίτσα, Γεωργία
Συντελεστής:
Νικολού, Βασίλειος, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κόρκας, Ηλίας, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Χρωματική ένταση, Οίνος, Απόχρωση, Στυπτικότητα, Μικροοξυγόνωση, Merlot, Οξυγόνο, Φαινολικά, Αντιδράσεις
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Κλιματική αλλαγή στον ελληνικό αμπελώνα & τρόποι αντιμετώπισης των επιπτώσεων
Δημιουργός:
Τσαρμακλής-Λιβανίδης, Λεωνίδας-Νικόλαος, Γκίνη, Γρηγόρης
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, Θεοδώρου, Νικόλαος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Άμπελος, Οίνος, Terroir, Γηγενείς ποικιλίες, Κλιματική αλλαγή, Βιοκλιματικοί δείκτες, Ελληνικός αμπελώνας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αμπελογραφική μελέτη της ποικιλίας Sauvignon blanc και περιγραφή του οργανοληπτικού προφίλ των παραγόμενων οίνων σε διαφορετικά αμπελοοινικά διαμερίσματα ανά τον κόσμο
Δημιουργός:
Κορωναίος, Παναγιώτης, Μανώλης, Ανδρέας
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Οινοποίηση, Terroir, Sauvignon blanc, Οινοπαραγωγοί, Νέος Κόσμος, Οργανοληπτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή Μηλίτη
Δημιουργός:
Δούκα, Λουκία, Κασιώτη, Δέσποινα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Chatzilazarou, Arhontoula, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Μηλογαλακτική ζύμωση, Ποικιλίες μήλων, Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, Στάδια παραγωγής, Μηλίτης, Κατηγορίες μηλίτη, Αλκοολική ζύμωση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!