Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(367)
Μεταπτυχιακή εργασία
(76)
Πτυχιακή εργασία
(291)
Χρονολογία
2020 - 2024
(352)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(2)
Ελληνική γλώσσα
(342)
Φορέας / συλλογή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(367)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(367)
Επιμέρους συλλογή
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
(55)
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
(21)
Πτυχιακές εργασίες
(192)
Πτυχιακές εργασίες
(99)
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(247)
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
(120)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(367)
Τύπος τεκμηρίου
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(76)
Πτυχιακή εργασία
(291)
Θέμα
14001
(1)
3D printing
(1)
3D printing food
(1)
A & b acids
(1)
ABTS
(2)
Afbs
(1)
AGE's
(1)
Aidani
(1)
Alcohol free wines
(1)
Ammonium nitrogen
(1)
Analytical methods
(2)
Antibiotics
(1)
Antibiotics resistance
(1)
Antioxidant assays
(1)
Antioxidant capability
(1)
Antioxidants
(1)
Antiradical assays
(1)
Aquaculture
(1)
Ariani
(1)
As1 καζεΐνη
(1)
As2 καζεΐνη
(1)
Aspergillus
(1)
Assessment of food safety culture
(1)
Assimable nitrogen
(1)
Assyrtiko
(2)
ATR-FTIR
(1)
Aνάγοντα σάκχαρα
(1)
Aντιβιοτικά
(1)
Aποστάγματα
(1)
Aρωματικές ενώσεις
(1)
Aρωματικό προφίλ
(1)
Aσφάλεια τροφίμων
(1)
Bacillus cereus
(1)
Beans
(1)
Beans spread
(1)
Beer
(6)
Beer tourism
(1)
Bifidobacteria
(1)
Bioactive compounds
(1)
Bioclimate indexes
(1)
Bio-economy
(1)
Biofilms
(1)
Bioscreen
(1)
Botrytis cinerea
(1)
Bovine milk
(1)
Brandy
(1)
Brandy ανά τον κόσμο
(1)
Breast milk
(1)
Brettanomyces
(1)
Brewing
(2)
Cabernet Sauvignon
(1)
Cambylobacter
(1)
Campylobacter
(1)
Cannabis
(1)
Capparis Spinosa
(1)
Castanea Sativa
(1)
Catering
(1)
CCP
(1)
Cheese
(1)
Cheese aroma profile
(1)
Cheese ripening
(1)
Chinook
(1)
Chromatography
(1)
Cistus incanus L.
(1)
Citra
(1)
Clean label
(1)
Climate
(2)
Climate change
(3)
Cocoa
(1)
Coffea arabica
(1)
Coffea robusta
(1)
Coffee
(1)
Cold contact fermentation
(1)
ComBase Predictor
(1)
Conching
(1)
Constant
(1)
Correlation in vivo
(1)
Covid-19
(2)
Crisis management team
(1)
Crispr Cas
(1)
Crocus sativus L
(1)
Cry1ab
(1)
Cyclic voltammetry
(1)
Dairy
(1)
Decaf
(1)
Detection
(1)
determination methods
(1)
Digital agriculture
(1)
Digital transformation
(1)
dormant vine bud
(1)
Dough
(1)
DPPH
(6)
Dry-hopping
(1)
E. coli
(1)
Electrical conductivity
(1)
ELISA
(4)
Enology
(1)
Enterococcus faecalis
(1)
Escherichia Coli
(1)
Espresso
(1)
Extracellular Polymeric Substances (EPS)
(1)
Extract
(1)
Extra virgin olive oil
(1)
Extreme temperatures
(1)
Eπιβίωση
(1)
Fagopyrum
(1)
Fan
(1)
Fat blooming
(1)
Fat free
(1)
FDA
(1)
Fermented milk
(1)
Fish processing
(1)
Flavour
(1)
Flor
(1)
Folin
(1)
Folin-C
(1)
Folin-Ciocalteau
(1)
Folin Ciocalteu
(2)
Folin-Ciocalteu
(2)
Follin- Ciocalteu
(1)
Food additives
(1)
Food fraud
(2)
Food industry
(1)
Food packaging
(1)
Food quality and safety
(1)
Food quality and safety management system
(1)
Food safety
(1)
Food safety culture
(1)
Food safety culture Greece
(1)
Food science
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP)
(1)
FRAP
(3)
FSMPs
(1)
FSSP
(1)
Fusarium
(1)
Gastrotourism
(1)
GFSI
(1)
GIS
(1)
Glucosinolates
(1)
Gluten free
(1)
GPS
(1)
Grape Brandy
(1)
Grapevine dormancy
(1)
Gruit
(1)
Gut microbiome/microbiota
(1)
Gut microflora
(1)
HACCP
(3)
Health
(1)
High value food
(1)
HMOs
(1)
Hop-creep
(1)
Hops
(2)
HPLC
(1)
Hydrolysis products
(1)
Hypericum Perforatum
(1)
Ice wine
(1)
IgA αντισώματα
(1)
Image analysis
(1)
IR
(1)
Iso
(1)
ISO 22000
(2)
Isoxanthol
(1)
Kashrut
(1)
Kefir
(1)
Kinema
(1)
Klebsiella pneumoniae
(1)
Kluyveri
(1)
Kosher
(1)
Kαταναλωτής
(1)
Kρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
LAB
(1)
Lactic acid bacteria
(2)
Lait caillé
(1)
LAMP
(1)
Lane-Eynon
(1)
Legumes
(1)
Lemon Balm
(1)
Lentils
(1)
Lentil spread
(1)
Light
(3)
Light τρόφιμα
(1)
Listeria
(1)
Listeria monocytogenes
(6)
Low alcohol wines
(1)
Low fat
(1)
Luff
(1)
Malolactic fermentation
(1)
Malt
(1)
MAP
(1)
Mastic tears
(1)
Measuring techniques
(1)
Meat analog
(1)
Mediterranean
(1)
Merlot
(1)
Methicillin
(1)
Metschnikowia pulcherrima
(1)
Microextraction
(1)
Mosaic
(1)
Mέθοδοι ανίχνευσης
(1)
Mη συμβατικές ζύμες
(1)
Mικροζυθοποιία
(1)
Mπαχαρικά
(1)
Nabs
(1)
NDVI
(1)
Next generation sequencing
(1)
NGS
(2)
Non alcohol beer
(1)
Non conformities
(1)
Non-Saccharomyces
(3)
NOVA
(1)
NutriCalc
(1)
Nutri-Score
(1)
Nutritics
(1)
Nutrition value
(1)
Nομοθεσία
(1)
Oenococcus oeni
(1)
Oenoview
(1)
Olfactometry
(1)
Olive oil
(1)
OPRP
(1)
ORAC
(1)
Organoleptic analysis
(1)
Origanum dictamnus
(1)
origin
(1)
Packaging
(1)
Pan
(1)
Panel δοκιμαστών
(1)
PCA
(1)
PCR
(2)
Penicillium
(1)
Phenolics
(1)
Pichia
(1)
PIWI
(1)
Plum Brandy
(1)
Portulaca oleracea
(1)
Precision agriculture
(1)
Precision viticulture
(1)
Probiotics
(1)
Production mapping
(1)
Products
(1)
Pulses
(1)
Pulse spread
(1)
Purge & trap
(1)
Quorn
(1)
Rainfall
(1)
Rainforest Alliance
(1)
Ready-to-eat
(1)
Rebelein
(1)
Refining
(1)
Rich dough
(1)
Riesling
(1)
RNS
(1)
ROS
(1)
RSPO
(1)
Ruby
(1)
Saccharomyces cerevisiae
(2)
Salad dressings
(1)
Salmonella
(2)
Santorini
(1)
Sauvignon blanc
(1)
Savvatiano
(1)
SCFAs
(1)
Sea bream
(1)
Seitan
(1)
Sensory
(1)
Sensory evaluation
(1)
Shechita
(1)
Shigella
(1)
Smart farming
(1)
Smart packaging
(1)
Smartphone
(1)
Snack
(1)
SNIF-NMR
(1)
Soft cheeses
(1)
soil
(1)
Spectroscopy
(1)
Spinning processes
(1)
Spread
(1)
Spread producs
(1)
Spread products
(1)
Staling
(2)
Staphylococcus aureus
(3)
Stinging nettle
(1)
Suero costeño
(1)
Superfoods
(2)
Sustainability
(1)
TED
(1)
Tempeh
(1)
Temperature
(1)
Tempering
(1)
Terroir
(3)
Texture
(1)
Thermal desorption
(1)
Tofu
(1)
Torulaspora delbrueckii
(1)
Trahanas
(1)
Trans-λιπαρά οξέα
(1)
Trichinella Spiralis
(1)
Tsoureki
(2)
TTI
(1)
U.s. citra
(1)
Urtica dioica
(1)
varieties
(1)
Varieties of the vine
(1)
Vegan
(3)
VINBOT
(1)
Vine
(1)
Vinegar
(1)
VineRobot
(1)
Vineyard soil properties
(1)
Viticulture
(2)
Viticulture techniques
(1)
Vitis vinifera
(4)
Wall-Ye
(1)
White wine
(1)
Wine
(5)
Wine market
(2)
WineScan
(1)
WSN
(1)
Xanthohol
(1)
Yan
(1)
Yoghurt
(1)
Yψηλή περιεκτικότητα σακχάρων
(1)
Zygosaccharomyces
(1)
Zύθος
(2)
Zύθος χωρίς αλκοόλη
(1)
Zύμες αλλοίωσης
(1)
Α & β οξέα
(1)
Αdulteration
(1)
Αβοκάντο
(1)
Αγγελική
(1)
Αγελαδινό γάλα
(1)
Αγιωργίτικο
(5)
Αγορά οίνου
(2)
Αγριμόνιο
(1)
Άγριο τριαντάφυλλο
(1)
Αγροδιατροφικά προϊόντα
(1)
Αγροδιατροφική αλυσίδα
(1)
Αδράνεια της αμπέλου
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(5)
Αερισμός
(1)
Αηδάνι
(1)
Αθλητική απόδοση
(2)
Αθλητική γενετική
(1)
Αθλητισμός
(1)
Αιθανόλη
(2)
Αιθέρια έλαια
(4)
Αισθητηριακός έλεγχος
(1)
Ακραίες θερμοκρασίες
(1)
Ακρυλαμίδιο
(1)
Αλάτιση
(1)
Αλβουμίνη
(1)
Αλγινικά
(1)
Άλεση
(1)
Άλευρο κάνναβης
(3)
Αλίπαστο
(1)
Αλκοόλ
(3)
Αλκοολική ζύμωση
(7)
Αλκοολική ηπατική νόσος
(1)
Αλκοολισμός
(1)
Αλκοολούχο ποτό από δαμάσκηνο
(1)
Αλκοολούχο ποτό από σταφύλι
(1)
Αλλαντικά
(1)
Αλλαντικά ζύμωσης
(1)
Άλλειμμα
(1)
Αλλεργιογόνα
(1)
Αλλεργιογόνο
(1)
Αλλοιώσεις τροφίμων
(1)
Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης
(1)
Αμερικάνικη αγορά
(1)
Αμινοξέα
(1)
Αμμωνιακό άζωτο
(1)
Αμπέλι
(1)
Αμπελογραφία
(1)
Αμπελογραφικά χαρακτηριστικά
(1)
Αμπελοκαλλιέργεια
(3)
Αμπελοκομικές τεχνικές
(2)
Αμπελοοινικός τομέας
(1)
Άμπελος
(4)
Αμπελουργία
(1)
Αμπελουργία ακριβείας
(3)
Αμύγδαλα
(1)
Άμυλο
(2)
Αναβολικά
(1)
Αναγνωρισιμότητα
(1)
Ανάγοντα σάκχαρα
(1)
Αναλύσεις
(1)
Ανάλυση
(2)
Ανάλυση εικόνας
(3)
Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA)
(1)
Ανάλυση τροφίμων
(1)
Ανάλυση υφής
(1)
Αναλυτικές μέθοδοι
(2)
Αναλυτικές τεχνικές
(1)
Αναλωμένα σιτηρά ζυθοποιίας
(1)
Ανάμειξη
(1)
Ανάπτυξη ζυμών
(1)
Ανασυνδυασμένα ένζυμα
(1)
Ανδράχλη
(1)
Ανθεκτικά στελέχη
(1)
Ανθεκτικότητα
(2)
Ανθεκτικότητα αμπέλου
(1)
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά
(1)
Άνθη
(1)
Άνθηση
(1)
Ανθοκυάνες
(1)
Ανθρώπινες ασθένειες
(1)
Ανθρώπινη διατροφή
(1)
Ανθρώπινη υγεία
(1)
Ανθρώπινο γονιδίωμα
(1)
Ανίχνευση
(6)
Ανοσογλοβουλίνες
(1)
Ανοσοποιητικό σύστημα
(1)
Αντιβιοτικά
(6)
Αντιδράσεις
(1)
Αντίδραση Maillard
(1)
Αντίδραση Maïllard
(1)
Αντικαρκινική δράση κάνναβης
(1)
Αντιμικροβιακά
(1)
Αντιμικροβιακές ιδιότητες
(1)
Αντιμικροβιακή δράση
(3)
Αντιοξειδωτικά
(14)
Αντιοξειδωτικά του καφέ
(1)
Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
(2)
Αντιοξειδωτικές ουσίες
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(13)
Αντιοξειδωτική δράση κάνναβης
(1)
Αντιοξειδωτική επίδραση
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(5)
Αντιοξειδωτικό παράδοξο
(1)
Αντοχή σε αιθανόλη
(1)
Αντράκλα
(1)
Αξιοποίηση αποβλήτων
(1)
Αξιοποίηση παραπροϊόντων
(1)
Α-οξέα
(1)
Απεικόνιση
(1)
Απέκκριση
(1)
Απόβλητα
(2)
Απόβλητα οινοποιείων
(1)
Απολύμανση
(1)
Αποξηραμένα σύκα
(1)
Απορρίμματα
(1)
Απόσταξη
(3)
Αποστάσεις φύτευσης
(1)
Αποτύπωμα
(1)
Αποτύπωμα άνθρακα
(1)
Απόχρωση
(1)
Απώλεια ύδατος
(1)
Αραβικό κόμμι
(1)
Αριάνι
(1)
Αρμπαρόριζα
(1)
Άρτος
(1)
Αρτοσκευάσματα
(2)
Άρωμα
(1)
Άρωμα καφέ
(1)
Αρώματα ζύθου
(1)
Αρώματα οίνου
(1)
Αρωματικά συστατικά
(1)
Αρωματικά φυτά
(3)
Αρωματικές ενώσεις
(1)
Αρωματικές ουσίες του καφέ
(1)
Αρωματικό προφίλ
(5)
Αρωματικό προφίλ τυριού
(1)
Αρωματικός τροχός
(1)
Ασθένειες
(2)
Ασπόνδυλα
(1)
Άσπρισμα σοκολάτας
(1)
Ασύρτικο
(3)
Ασύρτικο Σαντορίνης
(1)
Ασφάλεια
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(3)
Αυθεντικότητα οίνου
(1)
Αυστηρό κορφολόγημα
(1)
Αυτοφυής Λυκίσκος
(1)
Αφαίρεση αλκοόλης
(1)
Αφαλάτωση
(1)
Αφλατοξίνη Β1
(1)
Αφλατοξίνη Μ1
(1)
Αφομοιώσιμο άζωτο
(1)
Αφρός
(2)
Αφρώδης οίνος
(1)
Αφυδάτωση
(1)
Αχλάδι
(1)
Βακαλάος
(1)
Βακτήρια
(1)
Βακτήρια γαλακτικού οξέος
(1)
Βακτήριο
(2)
Βαλσαμόχορτο
(1)
Βασικές γεύσεις και αισθήσεις
(1)
Βασιλικός
(3)
Βελτιστοποίηση διεργασίας
(1)
Βελτιστοποίηση παραγωγής
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Βιδιανό
(1)
Βιοδιαθεσιμότητα
(1)
Βιοδιασπώμενα
(1)
Βιοδραστικά συστατικά
(4)
Βιοδραστικές ενώσεις
(4)
Βιοδραστικές ουσίες
(1)
Βιοδραστικές ουσίες κάνναβης
(1)
Βιοδραστικών συστατικών
(1)
Βιοδυναμική παραγωγή
(1)
Βιοενεργά συστατικά
(1)
Βιοκαύσιμα
(1)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(3)
Βιολειτουργικό κρασί
(1)
Βιολειτουργικός οίνος
(3)
Βιολογικά προϊόντα
(2)
Βιολογικά προϊόντα κρέατος
(1)
Βιολογική
(1)
Βιολογική αποτελεσματικότητα
(1)
Βιολογική γεωργία
(1)
Βιολογική δράση
(4)
Βιομεμβράνες
(1)
Βιομηχανία καλλυντικών
(1)
Βιομηχανία κρέατος
(1)
Βιομηχανία τροφίμων
(2)
Βιοπολυμερή
(1)
Βιοπροσβασιμότητα
(1)
Βιοσύνθεση
(1)
Βιοσυντήρηση
(2)
Βιοχημικοί δείκτες
(1)
Βιωσιμότητα
(2)
Βλάβες φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Βότανα
(11)
Βότανα στη ζυθοποίηση
(1)
Βότανο
(1)
Βοτρύτης
(2)
Βοτρύτιδα
(1)
Βούτυρο κακάο
(2)
Βρετανομύκητας
(1)
Βρεφική διατροφή
(1)
Βρεφική φόρμουλα
(1)
Βροχόπτωση
(2)
Βρώσιμα άνθη
(1)
Βρώσιμα επικαλυπτικά
(1)
Βρώσιμες μεμβράνες
(3)
Βύνη
(1)
Βύσσινο
(1)
Γάδος
(1)
Γάλα
(9)
Γάλα καμήλας
(1)
Γαλακτικά βακτήρια
(1)
Γαλακτική ζύμωση
(1)
Γαλακτοκομικά
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(2)
Γαλάκτωμα νερού εμπεριεχόμενου στο κακάο
(1)
Γαλακτώματα
(1)
Γαλακτώματα νερού
(1)
Γαλατσίδα
(1)
Γαλλικό παράδοξο
(1)
Γαρύφαλλο
(1)
Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα
(1)
Γαστρικό υγρό
(1)
Γαστροτουρισμός
(1)
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
(1)
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί
(1)
Γενετικοί δείκτες
(1)
Γενετικός πολυμορφισμός
(1)
Γένος Bifidobacterium
(1)
Γένος Coffea
(1)
Γεύση
(1)
Γευσιγνωσία
(1)
Γεωγραφικός προσδιορισμός
(1)
Γεωργία
(1)
Γεωργία ακριβείας
(1)
Γηγενείς ποικιλίες
(1)
Γηγενή στελέχη
(1)
Γιαούρτη
(1)
Γιαούρτι
(2)
Γιαούρτι τσουκνίδας
(1)
Γιγαρτέλαιο
(1)
Γκίνγκο μπιλόμπα
(1)
Γλιστρίδα
(1)
Γλουτένη σίτου
(1)
Γλυκόζη
(1)
Γλυκοζινολίτες
(1)
Γλυκός οίνος
(1)
Γλυκοτοξίνες
(1)
Γονίδια
(1)
Γονίδια αντοχής
(1)
Γονίδια πρωτεϊνών
(1)
Γονιδιωματική
(1)
Δαμάσκηνο
(1)
Δείκτες αερίων
(1)
Δημητριακά
(2)
Διαβήτης
(2)
Δίαιτα
(1)
Διατηρησιμότητα
(2)
Διατροφή
(8)
Δίκταμος
(1)
Δυόσμος
(3)
Έδαφος
(2)
Εδώδιμες μεμβράνες
(2)
Εκχύλιση
(6)
Ελαιόλαδο
(4)
Ελεύθερες ρίζες
(5)
Ελλάδα
(2)
Εμπλουτισμός τροφίμων
(2)
Εναρκτήριες καλλιέργειες
(2)
Ένζυμα
(1)
Εξατομικευμένη διατροφή
(2)
Έξυπνη συσκευασία
(1)
Επεξεργασία
(2)
Επιτραπέζιες ελιές
(2)
Έρευνα
(1)
Έρευνα αγοράς
(1)
Ερωτηματολόγιο
(3)
Ευεργετικές ιδιότητες
(2)
Ζυθοποίηση
(2)
Ζύθος
(5)
Ζύμες
(2)
Ζυμομύκητες
(2)
Ζυμώμενα γάλατα
(2)
Ζυμώσεις
(2)
Ζύμωση
(9)
Ηλεκτρική αγωγιμότητα
(2)
Ηλεκτρονική μύτη
(2)
Ηλεκτροφόρηση
(2)
Θερμίδες
(2)
Θερμοκρασία
(4)
Θρεπτική αξία
(2)
Ιπποφαές
(2)
Ίσκα
(1)
Καβούρδισμα
(3)
Καινοτομία
(3)
Κανέλα
(2)
Κάνναβη
(2)
Καρκίνος
(3)
Καροτενοειδή
(2)
Καφές
(9)
Κεφίρ
(2)
Κλίμα
(4)
Κλιματική αλλαγή
(11)
Κρασί
(7)
Κρέας
(3)
Λειτουργικά τρόφιμα
(4)
Λειτουργικό τρόφιμο
(2)
Λευκός οίνος
(2)
Λιπαρά
(2)
Λυκίσκος
(6)
Μαλαγουζιά
(3)
Μανιτάρια
(4)
Μαστίχα
(2)
Μαστίχα Χίου
(2)
Μέθοδος DPPH
(3)
Μέθοδος επεξεργασίας
(2)
Μέλι
(3)
Μέντα
(2)
Μεταβολισμός
(2)
Μεταβολίτες
(2)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(2)
Μητρικό γάλα
(5)
Μικροβιολογία
(2)
Μικροβίωμα
(2)
Μικροενθυλάκωση
(2)
Μικροοξυγόνωση
(2)
Μοριακές μέθοδοι
(2)
Μπίρα
(4)
Μπύρα
(11)
Μπύρα χωρίς αλκοόλ
(2)
Μύκητες
(2)
Μυκοτοξίνες
(5)
Νεμέα
(2)
Νερό
(2)
Νοθεία
(4)
Νοροϊός
(2)
Ξήρανση
(3)
Ξινόμαυρο
(2)
Οινοποιεία
(2)
Οινοποίηση
(3)
Οίνος
(22)
Οίνος χωρίς αλκοόλ
(2)
Οινοτουρισμός
(3)
Οξειδωτικό στρες
(3)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(7)
Οξύτητα
(2)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(4)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(5)
Όσπρια
(2)
Παθογόνα
(2)
Παθογόνα βακτήρια
(2)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(2)
Παραπροϊόντα
(2)
Παραπροϊόντα μανιταριών
(2)
Ποικιλίες
(2)
Ποικιλίες καφέ
(2)
Πολυφαινόλες
(7)
Ποτά
(2)
Πράσινο τσάι
(2)
Πρεβιοτικά
(3)
Προβιοτικά
(13)
Πρόσθετα τροφίμων
(2)
Πρόσθετο
(2)
Πρωτεϊνες
(2)
Πρωτεΐνες
(3)
Πρωτόγαλα
(2)
Πτητικές ενώσεις
(2)
Ρεσβερατρόλη
(2)
Ρόδι
(3)
Σαββατιανό
(4)
Σόγια
(3)
Σοκολάτα
(3)
Σταφύλι
(2)
Σταφύλια
(2)
Συσκευασία
(2)
Τοξικές ουσίες
(2)
Τοξικότητα
(4)
Τοξίνες
(2)
Τριαντάφυλλο
(2)
Τρόφιμα
(8)
Τσουρέκι
(4)
Τυρί
(2)
Τυριά
(3)
Τυριά τυρογάλακτος
(4)
Υγεία
(8)
Υγρά απόβλητα
(4)
Υδρογέλες
(2)
Υπερτροφές
(2)
Υπολογιστική όραση
(3)
Φαινολικά
(4)
Φαινολικά συστατικά
(2)
Φαινολικές ενώσεις
(6)
Φαινολικό δυναμικό
(3)
Φαρμακευτικές ιδιότητες
(2)
Φασκόμηλο
(2)
Φασματομετρία μάζας
(5)
Φασματοσκοπία
(4)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(2)
Φλαβονοειδή
(2)
Φρούτα
(3)
Φύλλα ελιάς
(2)
Φυσικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτοχημικά
(2)
Χαρτογράφηση παραγωγής
(2)
Χημική σύσταση
(6)
Χρωματογραφία
(3)
Ώσμωση
(2)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(5)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 367 αποτελέσματα
Αλκοολούχο ποτό από απόσταξη μήλων και αχλαδιών
Δημιουργός:
Σοφιανίδης, Γεώργιος, Μπαρούνη, Βασιλική
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Απόσταξη, Ερωτηματολόγιο, Μήλο, Οργανοληπτικά στοιχεία, Αναλύσεις, Αχλάδι
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή ζύθου με μη συμβατικές ζύμες
Δημιουργός:
Τσαγκάρη, Νίνα - Αικατερίνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Μπίρα, Αρωματικό προφίλ, Non-Saccharomyces
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου
Δημιουργός:
Τσιαλούπης, Ξένιος
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ντουρτόγλου, Γεώργιος, Chatzilazarou, Arhontoula, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Παραγωγή ζύθου, Χρώμα ζύθου, Αντίδραση Maïllard, Λυκίσκος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συγκριτική μελέτη μεθόδων προσδιορισμού αναγόντων σακχάρων
Δημιουργός:
Λάτση, Παναγιώτα, Μαύρου, Μαρία, Φράγκου, Σταυρούλα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Aνάγοντα σάκχαρα, Rebelein, Lane-Eynon, Luff
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η άμπελος και τα προϊόντα της στην φαρμακευτική και κοσμετική επιστήμη.
Δημιουργός:
Μούργκας, Ζήσης
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Άμπελος, Φαρμακολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παρασκευή και μελέτη βιολειτουργικού κρασιού με εκχύλιση των βοτάνων «Σαμπούκος» και «Κάρδαμο»
Δημιουργός:
Κουφαλέξη-Βένιου, Ολυμπία, Κουτρούλη, Χριστίνα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτική ικανότητα, Κρασί, Folin-Ciocalteu, Βιολειτουργικός οίνος, Βότανα, Φαινολικό δυναμικό, Μέθοδος DPPH
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Λειτουργικά τρόφιμα, βιοδραστικές ουσίες, φαρμακευτική και αντιοξειδωτική δράση του origanum dictamnus
Δημιουργός:
Γούτη, Μαρία
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Antonopoulos, Dionysios, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Λειτουργικά τρόφιμα, Origanum dictamnus, Τροφοφάρμακα, Φυτοχημικά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές
Δημιουργός:
Μάργαρη, Δήμητρα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Τσάκαλη, Ευσταθία, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Θέμα:
Αριάνι, Lactic acid bacteria, Κεφίρ, Τραχανάς, Kefir, Ariani, Fermented milk, Ζυμωμένα γάλατα, Cheese, Mediterranean, Probiotics, Yoghurt, Μεσογειακή Διατροφή, Γιαούρτι, Trahanas, Προβιοτικά, Τυρί
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιβιοτικά στο κρέας και στα κρεατοσκευάσματα
Δημιουργός:
Σκουρλής, Ευθύμιος, Νασόπουλος, Σπυρίδων
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Μαντής, Φώτιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Κρέας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αμπελουργία ακριβείας και η δυνατότητα χρήσης τεχνολογικών μέσων σε Ελληνικούς αμπελώνες
Δημιουργός:
Σταθάκη, Μαρία
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
VINBOT, Oenoview, Περονόσπορος, Wall-Ye, Ηλεκτρική αγωγιμότητα, GPS, NDVI, GIS, TED, WSN, Αμπελουργία ακριβείας, VineRobot, Ίσκα, Ωίδιο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χρήση υδροβιότοπων στην επεξεργασία των υγρών αποβλήτων των οινοποιείων
Δημιουργός:
Μυτακίδου, Αθηνά-Στεφανία
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Παπακωνσταντίνου, Σπύρος, Tataridis, Panagiotis, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αξιοποίηση αποβλήτων, Οίνος, Οινοποίηση, Απόβλητα, Υγρά απόβλητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
Δημιουργός:
Κοττάκης, Χριστόφορος, Αλημπαμπούδη, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Κεχαγιά, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Nabs, Μπύρα χωρίς αλκοόλ, Αλκοόλ, Μπύρα, Afbs, Beer, Non alcohol beer
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προκατεργασίας ξήρανσης ιπποφαούς
Δημιουργός:
Σελλή, Δέσποινα, Σπινάκης, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αφυδάτωση, Ιπποφαές, Ώσμωση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών
Δημιουργός:
Μηλιτσοπούλου, Κρυσταλλίνα
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Φυστίκι Αιγίνης, Ξηροί καρποί, Καρύδια, Αμύγδαλα, Φουντούκια, Ηλιόσποροι, Κολοκυθόσποροι
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι επιδράσεις των Kλιματικών αλλαγών στην Aμπελοκαλλιέργεια και Oινοποίηση στην Σαντορίνη τα τελευταία 30 χρόνια
Δημιουργός:
Δράκου- Ψαρέλλη, Σοφία, Γρυπάρη, Μαργαρίτα-Παναγιώτα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Tataridis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Wine, Bioclimate indexes, Κλίμα, Temperature, Climate, Rainfall, Κλιματική αλλαγή, Αμπελοκαλλιέργεια, Βροχόπτωση, Viticulture, Climate change, Οίνος, Θερμοκρασία, Σαντορίνη, Βιοκλιματικοί δείκτες, Santorini
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.
Δημιουργός:
Κατσούλα, Δροσιανή, Καραλίβανου, Θεοδώρα
Συντελεστής:
Κουλούρης, Σπυρίδων, Tsakali, Efstathia, Τριάντη, Μυρτώ, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά, Πρεβιοτικά, Ψυχοβιοτικά, Συμβιωτικά, Παραβιοτικά, Μικροενθυλάκωση, Προβιοτικά, Μεταβιοτικά, Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Φασκόμηλο και Τριαντάφυλλο. Φαρμακευτικές και Καλλυντικές Ιδιότητες
Δημιουργός:
Αζάρ Νάκα, Αναστασία
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, HOUHOULA, DIMITRA, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Φαρμακευτικές ιδιότητες, Εκχύλιση, Βιοδραστικά συστατικά, Αντιοξειδωτικά, Καλλυντικές ιδιότητες, Τριαντάφυλλο, Φασκόμηλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι Συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στη Ποιότητα των Σταφυλιών
Δημιουργός:
Φλέσσουρα, Ειρήνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Κόρκας, Ηλίας, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Κλιματικές επιδράσεις, Ποιότητα κρασιού, Σταφύλι, Κλιματική αλλαγή, Βιοκλιματικοί δείκτες, Κλιματικά μοντέλα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές
Δημιουργός:
Χατζηιωάννου, Διονύσης
Συντελεστής:
Τσάκαλη, Ευσταθία, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γλουτένη σίτου, Σόγια, Meat analog, Seitan, Εξώθηση, Quorn, Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων, Tofu, Tempeh, Επεξεργασία, Υγεία, Υποκατάστατο κρέατος, Spinning processes, Φυτικές πηγές πρωτεϊνών, Kinema
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα, πράσινο τσάι: χημική σύσταση, αντιοξειδωτική και βιολογική δράση
Δημιουργός:
Μακρή, Μαριάμ-Νεφέλη, Ανδρέου, Ασπασία
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Τριάντη, Μυρτώ, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτική δράση, Πράσινο τσάι, Βιολογική δράση, Άγριο τριαντάφυλλο, Λεβάντα, Χημική σύσταση
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή
Δημιουργός:
Ρούσσου, Μαρία, Πιτσάρι, Ευθυμία
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Τυμπής, Δημήτριος, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τρόφιμα, Ερωτηματολόγιο, Καταναλωτές, Βιολογικά προϊόντα, Έρευνα, Οργανικά τρόφιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία
Δημιουργός:
Γκόλια, Κωνσταντίνα- Μαρία, Μπλάνα, Στυλιανή
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Κολώνια, Κωνσταντίνα, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
AGE's, Γλυκοτοξίνες
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αξιοποίησης αποβλήτων φυτικής προέλευσης για την παραλαβή συστατικών προστιθέμενης αξίας- Κλασικές και καινοτόμες τεχνικές
Δημιουργός:
Ασημομύτης, Γεώργιος, Βλαχάκη, Δέσποινα
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Διαχείριση αποβλήτων, Εκχυλίσεις, Αξιοποίηση παραπροϊόντων, Μικροβιακή παραγωγή, Βιοκαύσιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου
Δημιουργός:
Καραγιάννη, Παναγούλα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Καραγιάννη, Βιλελμίνη, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Spectroscopy, Analytical methods, Food fraud, Olive oil, Φασματοσκοπία, Ανίχνευση, Chromatography, Αναλυτικές μέθοδοι, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Αdulteration, Νοθεία, Extra virgin olive oil, Χρωματογραφία, Detection, Ελαιόλαδο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αξιοποίηση υπολειμμάτων απολίπανσης σπόρων κάνναβης για την ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων πλουσίου ζυμαριού
Δημιουργός:
Αναστασιάδης, Γεώργιος, Προβατά, Ταρσία
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τσουρέκι, Image analysis, Άλευρο κάνναβης, Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού, vegan
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό
Δημιουργός:
Ντούμη, Ειρήνη, Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Δημήτριος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αθλητική απόδοση, Χημική σύσταση του καφέ, Αρωματικές ουσίες του καφέ, Επιπτώσεις του καφέ, Φαινολικές ενώσεις, Εργασία, Αντιοξειδωτικά του καφέ, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Νευροεκφυλιστικές διαταραχές, Ελεύθερες ρίζες, Ψυχική εγρήγορση, Καφές, Ψυχική απόδοση, Αντιοξειδωτικό παράδοξο, Χλωρογενικά οξέα, Καρκίνος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής