Αντιβιοτικά σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Αντιβιοτικά σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης

Σαρικάγια, Ελισάβετ
Παπαδάκη, Λυδία Ζωή

HOUHOULA, DIMITRA
Αντωνόπουλος, Διονύσιος
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αντιβιοτικά
Ζωικά Προϊόντα
Παραγωγικά Ζώα


Ελληνική γλώσσα

2021-03-05


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-14T05:53:26Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.