Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(192)
Πτυχιακή εργασία
(192)
Χρονολογία
2020 - 2024
(185)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(178)
Φορέας / συλλογή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(192)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(192)
Επιμέρους συλλογή
Πτυχιακές εργασίες
(192)
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(192)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(192)
Τύπος τεκμηρίου
Πτυχιακή εργασία
(192)
Θέμα
3D printing
(1)
3D printing food
(1)
ABTS
(1)
AGE's
(1)
Analytical methods
(1)
Antibiotics
(1)
Antibiotics resistance
(1)
Antioxidant assays
(1)
Antioxidants
(1)
Antiradical assays
(1)
Aquaculture
(1)
As1 καζεΐνη
(1)
As2 καζεΐνη
(1)
Aspergillus
(1)
Aντιβιοτικά
(1)
Aσφάλεια τροφίμων
(1)
Beans
(1)
Beans spread
(1)
Bioactive compounds
(1)
Bio-economy
(1)
Bioscreen
(1)
Bovine milk
(1)
Breast milk
(1)
Cambylobacter
(1)
Campylobacter
(1)
Capparis Spinosa
(1)
Cheese aroma profile
(1)
Cheese ripening
(1)
Cistus incanus L.
(1)
Coffea arabica
(1)
Coffea robusta
(1)
Correlation in vivo
(1)
Covid-19
(1)
Crocus sativus L
(1)
Cry1ab
(1)
Cyclic voltammetry
(1)
Dairy
(1)
Decaf
(1)
determination methods
(1)
Dough
(1)
DPPH
(2)
E. coli
(1)
ELISA
(4)
Enterococcus faecalis
(1)
Escherichia Coli
(1)
Espresso
(1)
Extract
(1)
Eπιβίωση
(1)
Fagopyrum
(1)
Fat free
(1)
FDA
(1)
Fish processing
(1)
Folin
(1)
Folin-C
(1)
Folin-ciocalteu
(1)
Food additives
(1)
Food science
(1)
FRAP
(2)
FSMPs
(1)
Fusarium
(1)
Glucosinolates
(1)
Gut microbiome/microbiota
(1)
Gut microflora
(1)
HACCP
(2)
High value food
(1)
HMOs
(1)
HPLC
(1)
Hydrolysis products
(1)
IgA αντισώματα
(1)
Image analysis
(1)
ISO 22000
(1)
Kinema
(1)
Klebsiella pneumoniae
(1)
Kαταναλωτής
(1)
Kρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
Lactic acid bacteria
(1)
Lait caillé
(1)
LAMP
(1)
Legumes
(1)
Lentils
(1)
Lentil spread
(1)
Light
(3)
Light τρόφιμα
(1)
Listeria
(1)
Listeria monocytogenes
(3)
Low fat
(1)
MAP
(1)
Mastic tears
(1)
Meat analog
(1)
Methicillin
(1)
Microextraction
(1)
Mέθοδοι ανίχνευσης
(1)
Next generation sequencing
(1)
NGS
(1)
NOVA
(1)
Nutri-Score
(1)
Nομοθεσία
(1)
Olfactometry
(1)
Origanum dictamnus
(1)
PCR
(2)
Penicillium
(1)
Portulaca oleracea
(1)
Products
(1)
Pulses
(1)
Pulse spread
(1)
Purge & trap
(1)
Quorn
(1)
Rich dough
(1)
RNS
(1)
ROS
(1)
Salad dressings
(1)
Salmonella
(2)
SCFAs
(1)
Sea bream
(1)
Seitan
(1)
Sensory
(1)
Sensory evaluation
(1)
Shigella
(1)
Snack
(1)
SNIF-NMR
(1)
Soft cheeses
(1)
Spinning processes
(1)
Spread
(1)
Spread producs
(1)
Spread products
(1)
Staling
(2)
Staphylococcus aureus
(2)
Stinging nettle
(1)
Suero costeño
(1)
Superfoods
(2)
Tempeh
(1)
Texture
(1)
Thermal desorption
(1)
Tofu
(1)
Trans-λιπαρά οξέα
(1)
Trichinella Spiralis
(1)
Tsoureki
(2)
Urtica dioica
(1)
Vegan
(2)
Zygosaccharomyces
(1)
Zύμες αλλοίωσης
(1)
Αβοκάντο
(1)
Αγελαδινό γάλα
(1)
Άγριο τριαντάφυλλο
(1)
Αγροδιατροφική αλυσίδα
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(1)
Αθλητική απόδοση
(2)
Αθλητική γενετική
(1)
Αθλητισμός
(1)
Αιθέρια έλαια
(1)
Ακρυλαμίδιο
(1)
Αλάτιση
(1)
Αλβουμίνη
(1)
Αλγινικά
(1)
Άλεση
(1)
Άλευρο κάνναβης
(2)
Αλίπαστο
(1)
Αλλαντικά
(1)
Αλλαντικά ζύμωσης
(1)
Άλλειμμα
(1)
Αλλεργιογόνα
(1)
Αλλεργιογόνο
(1)
Αλλοιώσεις τροφίμων
(1)
Αμύγδαλα
(1)
Αναβολικά
(1)
Ανάλυση εικόνας
(2)
Αναλυτικές μέθοδοι
(1)
Αναλυτικές τεχνικές
(1)
Ανάπτυξη ζυμών
(1)
Ανασυνδυασμένα ένζυμα
(1)
Ανδράχλη
(1)
Ανθεκτικά στελέχη
(1)
Ανθεκτικότητα
(2)
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά
(1)
Ανθρώπινη διατροφή
(1)
Ανθρώπινη υγεία
(1)
Ανθρώπινο γονιδίωμα
(1)
Ανίχνευση
(5)
Ανοσογλοβουλίνες
(1)
Ανοσοποιητικό σύστημα
(1)
Αντιβιοτικά
(6)
Αντίδραση Maillard
(1)
Αντικαρκινική δράση κάνναβης
(1)
Αντιμικροβιακά
(1)
Αντιμικροβιακές ιδιότητες
(1)
Αντιμικροβιακή δράση
(2)
Αντιοξειδωτικά
(9)
Αντιοξειδωτικά του καφέ
(1)
Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
(2)
Αντιοξειδωτικές ουσίες
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(7)
Αντιοξειδωτική δράση κάνναβης
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(1)
Αντιοξειδωτικό παράδοξο
(1)
Αντράκλα
(1)
Αξιοποίηση παραπροϊόντων
(1)
Απεικόνιση
(1)
Απέκκριση
(1)
Απώλεια ύδατος
(1)
Αραβικό κόμμι
(1)
Άρτος
(1)
Αρτοσκευάσματα
(1)
Άρωμα καφέ
(1)
Αρωματικά φυτά
(2)
Αρωματικές ουσίες του καφέ
(1)
Αρωματικό προφίλ τυριού
(1)
Ασθένειες
(2)
Ασπόνδυλα
(1)
Ασφάλεια
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(2)
Αυθεντικότητα οίνου
(1)
Αφαλάτωση
(1)
Αφλατοξίνη Β1
(1)
Αφλατοξίνη Μ1
(1)
Αφρός
(1)
Αφυδάτωση
(1)
Βακαλάος
(1)
Βακτήρια γαλακτικού οξέος
(1)
Βακτήριο
(2)
Βαλσαμόχορτο
(1)
Βασιλικός
(1)
Βιοδιαθεσιμότητα
(1)
Βιοδιασπώμενα
(1)
Βιοδραστικά συστατικά
(3)
Βιοδραστικές ενώσεις
(4)
Βιοδραστικές ουσίες
(1)
Βιοδραστικές ουσίες κάνναβης
(1)
Βιοενεργά συστατικά
(1)
Βιοκαύσιμα
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(1)
Βιολογικά προϊόντα κρέατος
(1)
Βιολογική δράση
(4)
Βιομηχανία καλλυντικών
(1)
Βιομηχανία τροφίμων
(2)
Βιοπολυμερή
(1)
Βιοπροσβασιμότητα
(1)
Βιοσύνθεση
(1)
Βιοσυντήρηση
(2)
β-καροτένιο
(1)
Βλάβες φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Βότανο
(1)
Βούτυρο κακάο
(1)
Βρεφική διατροφή
(1)
Βρεφική φόρμουλα
(1)
Βρώσιμα άνθη
(1)
Βρώσιμα επικαλυπτικά
(1)
Βρώσιμες μεμβράνες
(3)
Γάδος
(1)
Γάλα
(9)
Γάλα καμήλας
(1)
Γαλακτικά βακτήρια
(1)
Γαλακτική ζύμωση
(1)
Γαλακτοκομικά
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(2)
Γαλατσίδα
(1)
Γαστρικό υγρό
(1)
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
(1)
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί
(1)
Γενετικοί δείκτες
(1)
Γενετικός πολυμορφισμός
(1)
Γένος Bifidobacterium
(1)
Γένος Coffea
(1)
Γιαούρτη
(1)
Γιαούρτι
(1)
Γιαούρτι τσουκνίδας
(1)
Γκίνγκο μπιλόμπα
(1)
Γλιστρίδα
(1)
Γλουτένη σίτου
(1)
Γλυκοζινολίτες
(1)
Γλυκοτοξίνες
(1)
Γονίδια
(1)
Γονίδια αντοχής
(1)
Γονίδια πρωτεϊνών
(1)
Δείκτες αερίων
(1)
Δείκτης μάζας σώματος
(1)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(1)
Δημητριακά
(2)
Δημόσια υγεία
(1)
Διαβήτης
(1)
Διαβήτης τύπου ΙΙ
(1)
Διαγονιδιακό DNA
(1)
Δίαιτα
(1)
Διάρκεια ζωής
(1)
Διατροφή
(7)
Διατροφή και εκπαίδευση
(1)
Διατροφικά συμπληρώματα
(1)
Διατροφικές διαταραχές
(1)
Διατροφικές συνήθειες
(1)
Διατροφική αξία
(1)
Διατροφική ετικέτα
(1)
Διατροφική τοξικολογία
(1)
Διατροφογενετική
(1)
Διατροφογενωμική
(1)
Διαχείριση αποβλήτων
(1)
Διάχυση φρεατίου σε άγαρ
(1)
Διεργετικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Δίκταμος
(1)
Δράση
(1)
Δυόσμος
(1)
Εδώδιμες μεμβράνες
(2)
Εδώδιμη κάνναβη
(1)
Είδη γάλακτος
(1)
Εκκινητές
(1)
Εκπαιδευτικό παιχνίδι
(1)
Εκχυλίσεις
(1)
Εκχύλιση
(3)
Εκχύλισμα
(1)
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς
(1)
Εκχύλισμα χαρουπιού
(1)
Ελαιόλαδο
(2)
Ελεύθερες ρίζες
(3)
Ελιά
(1)
Ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
(1)
Ελληνική αγορά
(1)
Ελληνική σαλάτα
(1)
Εμπλουτισμένα τρόφιμα
(1)
Εμπλουτισμός ελαιολάδου
(1)
Εμπλουτισμός ελαίων
(1)
Εμπλουτισμός τροφίμων
(2)
Εναλλακτικά προϊόντα
(1)
Εναλλακτικές πρωτεΐνες
(1)
Εναρκτήριες καλλιέργειες
(2)
Ενεργότητα ύδατος
(1)
Ένζυμα
(1)
Ενζυμική αμαύρωση
(1)
Ενζυμική ανοσοδοκιμασία (ELISA)
(1)
Ενισχυμένα τρόφιμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα/μικροβιόκοσμος
(1)
Εντεροβακτήρια
(1)
Εντεροϊός
(1)
Εντερόκοκκοι
(1)
Εξατομικευμένη διατροφή
(2)
Εξέλιξη τροφίμων
(1)
Έξυπνη συσκευασία
(1)
Εξώθηση
(1)
Επεξεργασία
(2)
Επεξεργασία τροφίμων
(1)
Επιγενετική
(1)
Επιδημιολογία
(1)
Επικαλύψεις
(1)
Επιμύδιο
(1)
Επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία
(1)
Επιπτώσεις του καφέ
(1)
Επιτραπέζιες ελιές
(2)
Επιφανειοδραστικότητα
(1)
Επιχρίσματα
(1)
Εργασία
(1)
Έρευνα
(1)
Ερωτηματολόγιο
(1)
Ερωτηματολόγιο GENSK
(1)
Ευεργετικές ιδιότητες
(2)
Εχινόδερμα
(1)
Ζυμαρικά
(1)
Ζυμαρικά τσουκνίδας
(1)
Ζύμες
(1)
Ζυμούμενα τρόφιμα
(1)
Ζυμώμενα αλκοολούχα γάλατα
(1)
Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
(1)
Ζυμώμενα γάλατα
(2)
Ζύμωση
(4)
Ζύμωση καφέ
(1)
Ζωικά Προϊόντα
(1)
Ηλεκτρονική μύτη
(1)
Ηλεκτροφόρηση
(2)
Ηλιόσποροι
(1)
Ηπατίτιδα
(1)
Ηπατίτιδα Α
(1)
Ηπατίτιδα Ε
(1)
Θεραπευτικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Θερμίδες
(2)
Θερμικές επεξεργασίες γάλακτος
(1)
Θερμική εκρόφηση
(1)
Θερμοκρασία
(1)
Θερμοκρασία συντήρησης γάλακτος
(1)
Θρεπτικά συστατικά
(1)
Θρεπτική αξία
(2)
Ιδιότητες
(1)
Ιοί
(1)
Ιπποφαές
(2)
Ισλάμ, Τρόφιμα Halal, Πιστοποίηση Halal, Βιομηχανία Halal
(1)
Ισοπροστάνια
(1)
Καβούρδισμα
(2)
Καζεΐνες
(1)
Καινοτομία
(1)
Καινοτόμο τρόφιμο
(1)
Καλαμπόκι
(1)
Καλλιέργειες εκκινητές
(1)
Καλλυντικές ιδιότητες
(1)
Καμπυλοβακτηρίωση
(1)
Κανέλα
(1)
Κανέλα Ινδονησίας
(1)
Κανέλα Κεϋλάνης
(1)
Κάνναβη
(1)
Κάππαρη
(1)
Καρκίνος
(3)
Καρκίνος και μαστίχα
(1)
Καροτενοειδή
(2)
Καρύδια
(1)
Καταναλωτές
(1)
Καταναλωτής
(1)
Κατευθυνόμενη εξέλιξη
(1)
Καφεΐνη
(1)
Καφές
(7)
Κεφίρ
(1)
Κινέζικη ιατρική
(1)
Κίστος
(1)
Κόκκινες φακές
(1)
Κολοκυθόσποροι
(1)
Κούμις
(1)
Κουρούτ
(1)
Κρέας
(2)
Κρεατίνη
(1)
Κρεμμύδι
(1)
Κρίσιμα σημεία
(1)
Κώνειο
(1)
Λάβδανο
(1)
Λακτάση
(1)
Λαχανικά
(1)
Λεβάντα
(1)
Λειτουργικά τρόφιμα
(4)
Λειτουργικές ιδιότητες
(1)
Λειτουργικό τρόφιμο
(2)
Λεπτό έντερο
(1)
Λευκά μέτρια φασόλια
(1)
Λιπαρά
(2)
Λιστερίωση
(1)
Μαλακά τυριά
(1)
Μαλακό σιτάρι
(1)
Μαλτοδεξτρίνη
(1)
Μανιτάρια
(3)
Μανιτάρια Πλευρώτους
(1)
Μαστίτιδα
(1)
Μαστίχα
(2)
Μαστίχα και στοματική υγιεινή
(1)
Μαστίχα και υγεία
(1)
Μαστίχα Χίου
(2)
Μαστιχοχώρια
(1)
Μέδοδοι ανίχνευσης τοξικών ουσιών
(1)
Μέθοδοι αντιμετώπισης
(1)
Μέθοδοι απομόνωσης
(1)
Μέθοδοι εκχύλισης
(1)
Μέθοδοι εξαγωγής
(1)
Μέθοδοι επιβεβαίωσης αυθεντικότητας οίνου
(1)
Μέθοδοι ξήρανσης
(1)
Μέθοδος DPPH
(1)
Μέθοδος επεξεργασίας
(2)
Μειονεκτήματα
(1)
Μελέτες GWAS
(1)
Μέλι
(1)
Μελιτζάνες
(1)
Μεταβιοτικά
(1)
Μεταβολικά σύνδρομα
(1)
Μεταβολισμός
(2)
Μεταβολίτες
(1)
Μεταλλάξεις
(1)
Μεταλλική συσκευασία
(1)
Μη μεταδοτικές ασθένειες
(1)
Μη πτητικές ενώσεις
(1)
Μητρικό γάλα
(3)
Μηχανισμοί αντιβιοτικών
(1)
Μικροβιακή παραγωγή
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Μικροβιολογικοί κίνδυνοι
(1)
Μικροβίωμα
(2)
Μικροεκχύλιση
(1)
Μικροενθυλάκωση
(1)
Μικροοργανισμοί στο γάλα
(1)
Μικροχλωρίδα
(1)
Μικροχλωρίδα εντέρου
(1)
Μόλυνση
(1)
Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
(1)
Μονονουκλεοτιδικοί πολυμορφισμοί (SNPs)
(1)
Μοντελοποίηση
(1)
Μοριακές μέθοδοι
(2)
Μοριακή πρόσδεση
(1)
Μπουρκίνα Φάσο
(1)
Μπρόκολο
(1)
Μπύρα τσουκνίδας
(1)
Μύκητες
(2)
Μυκοτοξιγενικοί μύκητες
(1)
Μυκοτοξίνες
(5)
Μυοσκελετικοί τραυματισμοί
(1)
Νάξος
(1)
Νεογνό
(1)
Νευροεκφυλιστικές διαταραχές
(1)
Νήματα
(1)
Νοθεία
(2)
Νομοθεσία Ε.Ε
(1)
Νομοθεσία οίνου
(1)
Νοροϊός
(2)
Ντάι
(1)
Ντόπινγκ
(1)
Ξαρμύρισμα
(1)
Ξήρανση
(1)
Ξηροί καρποί
(1)
Ξηρόφιλοι
(1)
Οίνος
(1)
Ολοθούριος
(1)
Ολφακτομετρία
(1)
Οξείδωση ελαίων
(1)
Οξειδωτική τάγγιση
(1)
Οξειδωτικό στρες
(2)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(5)
Οξυγαλακτικές καλλιέργειες
(1)
Οργανικά τρόφιμα
(1)
Ορθολογικός σχεδιασμός
(1)
Όσπρια
(2)
Οφέλη φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Παγκόσμια Πανάκεια
(1)
Παθήσεις
(1)
Παθογένειες
(1)
Παθογόνα
(2)
Παθογόνα βακτήρια
(1)
Παθογόνο
(1)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(2)
Παραβιοτικά
(1)
Παραγωγικά Ζώα
(1)
Παραπροϊόντα
(2)
Παραπροϊόντα μανιταριών
(1)
Παρενέργειες
(1)
Παρθένο αβοκαντέλαιο
(1)
Παχύ έντερο
(1)
Πείραμα
(1)
Πειράματα για τοξικά φυτά
(1)
Περιβαλλοντικές συνθήκες
(1)
Περιγραφικές μεταβλητές
(1)
Πικροδάφνη
(1)
Πλεονεκτήματα
(1)
Ποικιλίες καφέ
(2)
Ποιότητα γάλακτος
(1)
Ποιότητα τροφίμων
(1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(1)
Πολυμορφισμός πρωτεϊνών
(1)
Πολυφαινόλες
(1)
Πορτουλάκη η λαχανώδης
(1)
Ποσοτικά μοντέλα σχέσης δομής-δράσης
(1)
Ποτά
(1)
Πράσινο τσάι
(1)
Πρεβιοτικά
(3)
Προβιοτικά
(11)
Προβιοτικά τρόφιμα
(1)
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά
(1)
Πρόβλεψη κινδύνων
(1)
Προϊόν
(1)
Προϊόν επαλείψεως
(1)
Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού
(1)
Προϊόντα Σοκολάτας
(1)
Προϊόντα υδρόλυσης
(1)
Πρόληψη
(1)
Προπόνηση
(1)
Προπόνηση αντίστασης
(1)
Πρόσθετα τροφίμων
(2)
Πρόσθετες ουσίες
(1)
Πρόσθετο
(2)
Πρόσληψη στερεών
(1)
Πρωτεϊνες
(2)
Πρωτεΐνες
(2)
Πρωτεΐνες αγελαδινού γάλακτιος
(1)
Πρωτεϊνική μηχανική
(1)
Πρωτόγαλα
(1)
Πτητικές ενώσεις
(1)
Ρόδι
(3)
Ροταϊός
(1)
ΣΔΑΤ
(1)
Σιτάρι
(1)
Σκληρό σιτάρι
(1)
Σκόνη κακάο
(1)
Σκόρδο
(1)
Σόγια
(3)
Σοκολάτα
(1)
Σουλφαναμίδη
(1)
Σπατάλη τροφίμων
(1)
Σπορογόνα βακτήρια
(1)
Σταθερότητα αφρογάλατος
(1)
Σταθερότητα γάλακτος
(1)
Σταυρανθή λαχανικά
(1)
Στίγμα
(1)
Σύγκριση
(1)
Συμβατικά
(1)
Συμβατικά τρόφιμα
(1)
Συμβατική συσκευασία
(1)
Συμβιωτικά
(1)
Συμπληρώματα διατροφής
(1)
Συναίρεση
(1)
Συντηρητικό
(1)
Συσκευασία
(1)
Συσκευασία γάλακτος
(1)
Συσκευασία τροφίμων
(1)
Σύσταση γάλακτος
(1)
Συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας
(1)
Συστήματα ξενιστών
(1)
Τεχνικές ανίχνευσης DNA
(1)
Τεχνικές εικονικής σάρωσης
(1)
Τεχνολογία
(1)
Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων
(1)
Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Τζινσενγκ
(1)
Τζίντζερ
(1)
Τοξικές ουσίες
(2)
Τοξικότητα
(4)
Τοξικότητα στα καλλυντικά
(1)
Τοξίνες
(2)
Τοποϊσομεράση IV
(1)
Τριαντάφυλλο
(1)
Τροπικά φρούτα
(1)
Τροφική δηλητηρίαση
(1)
Τρόφιμα
(6)
Τρόφιμα ζωικής προέλευσης
(1)
Τροφιμογενές
(1)
Τροφιμογενή νοσήματα
(1)
Τροφιμογενής λοίμωξη
(1)
Τροφοφάρμακα
(1)
Τσουκνίδα
(1)
Τσουρέκι
(2)
Τυρί
(1)
Τυριά
(3)
Τυριά τυρογάλακτος
(2)
Τυρί τσουκνίδας
(1)
Τυροκομείο
(1)
Υγεία
(7)
Υγεία του ανθρώπου
(1)
Υγιεινές εκδοχές
(1)
Υγρή χρωματογραφία
(1)
Υδατάνθρακες
(1)
Υδρογέλες
(1)
Υδροξυμεθυλοφουρφουράλη
(1)
Υπερ-επεξεργασμένα Τρόφιμα
(1)
Υπερικό
(1)
Υπερτροφές
(2)
Υποκατάστατο κρέατος
(1)
Υπολογιστική όραση
(2)
Υποπροϊόντα
(1)
Υποπροϊόντα φρούτων και λαχανικών
(1)
Υποσιτισμός
(1)
Υποτύπωση
(1)
Φαινολικά
(1)
Φαινολικά οξέα
(1)
Φαινολικές ενώσεις
(4)
Φακές
(1)
Φαρμακευτικές ιδιότητες
(2)
Φαρμακευτική δράση
(1)
Φαρμακευτικό φυτό
(1)
Φασκόμηλο
(1)
Φασματομετρία μάζας
(2)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(1)
Φασόλια
(1)
Φλαβονοειδή
(2)
Φλεγμονή
(1)
Φουντούκια
(1)
Φραγκόσυκο
(1)
Φρούτα
(2)
Φύκη
(1)
Φύλλα ελιάς
(2)
Φυσικά εκχυλίσματα
(1)
Φυσικά συστατικά
(1)
Φυσικές ενώσεις
(1)
Φυσικές χρωστικές
(1)
Φυστίκι Αιγίνης
(1)
Φυτά με τοξικές ουσίες
(1)
Φυτικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτικά ροφήματα
(1)
Φυτικά συμπληρώματα
(1)
Φυτικά υποκατάστατα γάλακτος
(1)
Φυτικές ίνες
(1)
Φυτικές καλλιέργειες
(1)
Φυτικές πηγές πρωτεϊνών
(1)
Φυτοχημικά
(1)
Χαρούπι
(1)
Χημικές ενώσεις
(1)
Χημική ανάλυση κάνναβης
(1)
Χημική σύνθεση
(1)
Χημική σύσταση
(6)
Χημική σύσταση μαστίχας
(1)
Χημική σύσταση του καφέ
(1)
Χημική σύσταση φύλλων ελιάς
(1)
Χιτοζάνη
(1)
Χλωρογενικά οξέα
(1)
Χοληστερόλη
(1)
Χοόρμογκ
(1)
Χορτοφαγία
(1)
Χορτοφαγικό άλλειμμα
(1)
Χορτοφαγικός γύρος
(1)
Χρήσεις στα τρόφιμα
(1)
Χρονο-θερμοκρασιακοί δείκτες
(1)
Χρόνος ζωής
(1)
Χρωματογραφικές τεχνικές
(1)
Ψυχική απόδοση
(1)
Ψυχική εγρήγορση
(1)
Ψυχοβιοτικά
(1)
Ψωμί τσουκνίδας
(1)
Ω3 λιπαρά οξέα
(1)
Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα
(1)
Ωρίμανση τυριού
(1)
Ωσμόφιλοι
(1)
Ώσμωση
(2)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(2)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 192 αποτελέσματα
Λειτουργικά τρόφιμα, βιοδραστικές ουσίες, φαρμακευτική και αντιοξειδωτική δράση του origanum dictamnus
Δημιουργός:
Γούτη, Μαρία
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Antonopoulos, Dionysios, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Λειτουργικά τρόφιμα, Origanum dictamnus, Τροφοφάρμακα, Φυτοχημικά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιβιοτικά στο κρέας και στα κρεατοσκευάσματα
Δημιουργός:
Σκουρλής, Ευθύμιος, Νασόπουλος, Σπυρίδων
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Μαντής, Φώτιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Κρέας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προκατεργασίας ξήρανσης ιπποφαούς
Δημιουργός:
Σελλή, Δέσποινα, Σπινάκης, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αφυδάτωση, Ιπποφαές, Ώσμωση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών
Δημιουργός:
Μηλιτσοπούλου, Κρυσταλλίνα
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Φυστίκι Αιγίνης, Ξηροί καρποί, Καρύδια, Αμύγδαλα, Φουντούκια, Ηλιόσποροι, Κολοκυθόσποροι
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.
Δημιουργός:
Κατσούλα, Δροσιανή, Καραλίβανου, Θεοδώρα
Συντελεστής:
Κουλούρης, Σπυρίδων, Tsakali, Efstathia, Τριάντη, Μυρτώ, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά, Πρεβιοτικά, Ψυχοβιοτικά, Συμβιωτικά, Παραβιοτικά, Μικροενθυλάκωση, Προβιοτικά, Μεταβιοτικά, Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Φασκόμηλο και Τριαντάφυλλο. Φαρμακευτικές και Καλλυντικές Ιδιότητες
Δημιουργός:
Αζάρ Νάκα, Αναστασία
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, HOUHOULA, DIMITRA, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Φαρμακευτικές ιδιότητες, Εκχύλιση, Βιοδραστικά συστατικά, Αντιοξειδωτικά, Καλλυντικές ιδιότητες, Τριαντάφυλλο, Φασκόμηλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές
Δημιουργός:
Χατζηιωάννου, Διονύσης
Συντελεστής:
Τσάκαλη, Ευσταθία, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γλουτένη σίτου, Σόγια, Meat analog, Seitan, Εξώθηση, Quorn, Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων, Tofu, Tempeh, Επεξεργασία, Υγεία, Υποκατάστατο κρέατος, Spinning processes, Φυτικές πηγές πρωτεϊνών, Kinema
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα, πράσινο τσάι: χημική σύσταση, αντιοξειδωτική και βιολογική δράση
Δημιουργός:
Μακρή, Μαριάμ-Νεφέλη, Ανδρέου, Ασπασία
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Τριάντη, Μυρτώ, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτική δράση, Πράσινο τσάι, Βιολογική δράση, Άγριο τριαντάφυλλο, Λεβάντα, Χημική σύσταση
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή
Δημιουργός:
Ρούσσου, Μαρία, Πιτσάρι, Ευθυμία
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Τυμπής, Δημήτριος, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τρόφιμα, Ερωτηματολόγιο, Καταναλωτές, Βιολογικά προϊόντα, Έρευνα, Οργανικά τρόφιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία
Δημιουργός:
Γκόλια, Κωνσταντίνα- Μαρία, Μπλάνα, Στυλιανή
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Κολώνια, Κωνσταντίνα, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
AGE's, Γλυκοτοξίνες
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αξιοποίησης αποβλήτων φυτικής προέλευσης για την παραλαβή συστατικών προστιθέμενης αξίας- Κλασικές και καινοτόμες τεχνικές
Δημιουργός:
Ασημομύτης, Γεώργιος, Βλαχάκη, Δέσποινα
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Διαχείριση αποβλήτων, Εκχυλίσεις, Αξιοποίηση παραπροϊόντων, Μικροβιακή παραγωγή, Βιοκαύσιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αξιοποίηση υπολειμμάτων απολίπανσης σπόρων κάνναβης για την ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων πλουσίου ζυμαριού
Δημιουργός:
Αναστασιάδης, Γεώργιος, Προβατά, Ταρσία
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τσουρέκι, Image analysis, Άλευρο κάνναβης, Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού, vegan
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό
Δημιουργός:
Ντούμη, Ειρήνη, Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Δημήτριος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αθλητική απόδοση, Χημική σύσταση του καφέ, Αρωματικές ουσίες του καφέ, Επιπτώσεις του καφέ, Φαινολικές ενώσεις, Εργασία, Αντιοξειδωτικά του καφέ, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Νευροεκφυλιστικές διαταραχές, Ελεύθερες ρίζες, Ψυχική εγρήγορση, Καφές, Ψυχική απόδοση, Αντιοξειδωτικό παράδοξο, Χλωρογενικά οξέα, Καρκίνος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αποτελεσματικότητα Συμπληρωμάτων Διατροφής και Κατανάλωση στην Ελληνική Αγορά
Δημιουργός:
Παρίσσης, Άγγελος, Αρώνης, Χρήστος
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Μάργαρη, Δήμητρα, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Θέμα:
Συμπληρώματα Διατροφής
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη απώλειας και σπατάλης τροφίμων σε ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
Δημιουργός:
Ραγκούση, Στεφανία
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Σπατάλη τροφίμων, Ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η εξέλιξη των γαλακτοκομικών προϊόντων από την φάρμα στην βιομηχανία του 21ου αιώνα
Δημιουργός:
Τούση, Μαρία Ελένη
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Tsakali, Efstathia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γάλα, Εναλλακτικά προϊόντα, Φυτικά ροφήματα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη της επίδρασης της συσκευασίας σε τροποποιημένες ατμόσφαιρες στην μικροβιολογική αλλοίωση με την μέθοδο NGS και στην ποιότητα των νωπών ιχθύων
Δημιουργός:
Θωμάς, Απόλλων
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Fish processing, Sea bream, NGS, MAP, Aquaculture
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιβιοτικά σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης
Δημιουργός:
Σαρικάγια, Ελισάβετ, Παπαδάκη, Λυδία Ζωή
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Ζωικά Προϊόντα, Παραγωγικά Ζώα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιμικροβιακές ουσίες στο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα-Ένα πρόβλημα Δημόσιας Υγείας
Δημιουργός:
Καβουκλή, Σταυρούλα-Γεωργία, Καρδιόλακα, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, HOUHOULA, DIMITRA, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γάλα, Υγεία, Ανθεκτικά στελέχη, Καταναλωτής, Παθογόνα, Δημόσια υγεία, Ανθεκτικότητα, Μαστίτιδα, Ανίχνευση, Βακτήριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Υδρογέλες: τεχνολογία και εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Δημιουργός:
Μπράχος, Θωμάς
Συντελεστής:
Τσάκαλη, Ευσταθία, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Υδρογέλες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της επίδρασης βιοδραστικών συστατικών υπερτροφών (superfoods) στο εντερικό μικροβίωμα
Δημιουργός:
Κοντρατίεβα, Ιφιγένεια
Συντελεστής:
Τσιάκα, Θάλεια, Kritsi, Eftychia, Lantzouraki, Dimitra, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Υπερτροφές, Εντερικό μικροβίωμα/μικροβιόκοσμος, Superfoods, Gut microbiome/microbiota, Bioactive compounds, Βιοδραστικές ενώσεις
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση
Δημιουργός:
Νικολαϊδου, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Τσιάκα, Θάλεια, Kritsi, Eftychia, Lantzouraki, Dimitra, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Πρεβιοτικά, Προβιοτικά, Εντερικό μικροβίωμα, Ζυμούμενα τρόφιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σχηματισμός Ακρυλαμιδίου σε προϊόντα τροφίμων και η επίπτωση του στην υγεία
Δημιουργός:
Μπόμπολου, Αιμιλία Μαρία
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Ακρυλαμίδιο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά και τροφιμογενή παθογόνα: Η περίπτωση της Listeria monocytogenes
Δημιουργός:
Κουλουρίδη, Ελένη
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Μάντης, Φώτιος, Σπηλιώτης, Βασίλης, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Παθογόνα, Listeria monocytogenes, Ανθεκτικότητα, Τροφιμογενές
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς.
Δημιουργός:
Πετουσάκη, Στυλιανή
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Εκχύλιση, Ελιά, Αντιμικροβιακά, Αντιοξειδωτικά, Εκχύλισμα φύλλων ελιάς, Φύλλα ελιάς
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
"Τα σπορογόνα βακτήρια στα τρόφιμα: πρόσφατα δεδομένα"
Δημιουργός:
Κωστανίκος, Κωνσταντίνος, Μηζυθράς, Γρηγόριος
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Κοντελές, Σπυρίδων, Σπηλιώτης, Βασίλης, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Σπορογόνα βακτήρια
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η σημασία των διατροφικών συμπληρωμάτων στην υγεία του ανθρώπου
Δημιουργός:
Μπουνιαλέτου, Αθανασία
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Διατροφικά συμπληρώματα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Portulaca oleracea (Ανδράχλη η ολησθηρίς ή Πορτουλάκη η λαχανώδης): Ανασκόπηση στη σύσταση και στη χρήση της ως πηγή αντιοξειδωτικών και βιοδραστικών ουσιών
Δημιουργός:
Μόσχου, Ελένη
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτικές ουσίες, Φαρμακευτικό φυτό, Κινέζικη ιατρική, Φαινολικά οξέα, Φλαβονοειδή, Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, Γαλατσίδα, Γλιστρίδα, Αντράκλα, Λειτουργικό τρόφιμο, Εκχύλισμα, Πορτουλάκη η λαχανώδης, Portulaca oleracea, Βιοδραστικές ενώσεις, Παγκόσμια Πανάκεια, Συντηρητικό, Βότανο, Καινοτόμο τρόφιμο, Ανδράχλη, Πρόσθετο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανίχνευση αντιβιοτικών στο μέλι με την μέθοδο ELISA
Δημιουργός:
Mαντζάνα, Χρυσούλα, Λαμπίρη, Άννα
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Στρατή, Ειρήνη, Αντωνόπουλος, Δημήτριος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Σουλφαναμίδη, Μέλι, ELISA
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συσχέτιση φυσικοχημικών ιδιοτήτων και αντιοξειδωτικής δράσης φαινολικών ενώσεων με in silico και in vitro μεθόδους
Δημιουργός:
Καλτσής, Λάζαρος
Συντελεστής:
Σινάνογλου, Βασιλεία, Κρίτση, Ευτυχία, Lantzouraki, Dimitra, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτική δράση, Ποσοτικά μοντέλα σχέσης δομής-δράσης, Περιγραφικές μεταβλητές, Φαινολικές ενώσεις
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!