• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
1  -  30   από   468   τεκμήρια

     
    Ανακύκλωση ηλεκτρονικών απόβλητων : τεχνολογίες διαχείρισης και προοπτικές στην Κύπρο
    Δημιουργός: Σωκράτους, Άρτεμις
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τοκοχρωμανολών : ο ρόλος της θερμοκρασίας και του διαλύτη
    Δημιουργός: Αναστασίου, Μάριος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Περιεκτικότητα πρωτεΐνης στον καρπό πληθυσμών βρώμης που καλλιεργήθηκαν στην Κύπρο
    Δημιουργός: Μουσικός, Παναγιώτης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή γεωργική πρακτική και συγκομιδή φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών
    Δημιουργός: Μαυροθέρης, Λευτέρης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρου
    Δημιουργός: Ταμπουκάρη, Χρυστάλλα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Επίδραση εξωγενούς μελατονίνης στον αντιοξειδωτικό μηχανισμό των φυτών μηδικής
    Δημιουργός: Χατζήμιχαηλ, Γιάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Επίδραση διαφορετικών επιπέδων αλατότητας σε έδαφος και σε υδροπινική καλλιέργεια
    Δημιουργός: Σολωμού, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Αντιοξειδωτική ικανότητα και ολικά φαινολικά συστατικά επιλεγμένων αρωματικών φυτών της Κύπρου
    Δημιουργός: Μίκαλλου, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Πρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρου
    Δημιουργός: Νικολάου, Ηλίας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Ζυμούμενο παραδοσιακό ρόφημα "Αϊρανι": Τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
    Δημιουργός: Ονουφρίου, Γιώργος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενού
    Δημιουργός: Γιάγκου, Χριστιάνα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Η επίδραση του ζεολίθου στην ανθεκτικότητα φυτών τομάτας στοTetranychus urticae
    Δημιουργός: Ανδρέου, Ανδρέας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μοριακή και μορφολογική ταυτοποίηση ειδών του γένους Alternaria από καρπούς ροδιάς
    Δημιουργός: Σόλωνος, Σόλωνας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Αξιολόγηση της υπηρεσίας οικοσυστήματος της βιολογικής αντιμετώπισης σε συμβατικές καλλιέργειες τομάτας
    Δημιουργός: Δημητριάδης, Δημήτριος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Αξιολόγηση ποιοτικών χαρακτηριστικών τριών ποικιλιών φράουλας
    Δημιουργός: Πολυδώρου, Κωνσταντίνα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Η επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπου
    Δημιουργός: Mιχαήλ, Πετρούλα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Η επίδραση της υδατικής καταπόνησης στα φυτά λεβάντας και φασκόμηλου και η χρήση των αιθέριων ελαιών τους έναντι του Tetranychus Urticae
    Δημιουργός: Λαουτάρη, Σωτηρούλλα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Οι επιδράσεις της παστερίωσης στην μικροβιολογική ποιότητα και τις ανοσοσφαιρινές Α, Γ κατά την μετάβαση του γαιδουρινού πρωτογάλατος σε γάλα
    Δημιουργός: Γαβριήλ, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μικροβιακή ποιότητα μαρουλιού και νερού άρδευσης στην Κύπρο
    Δημιουργός: Ξενοφώντος, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Διερεύνηση της ενσωμάτωσης ναταμυκίνης σε εδώδιμη επικάλυψη χιτοσάνης για τον έλεγχο μετασυλλεκτικών ασθενειών σε δαμάσκηνα
    Δημιουργός: Σαράντη, Ευγενία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Επίδραση αλατότητας σε υδροπονική καλλιέργεια λεβάντας και φασκομηλιάς
    Δημιουργός: Μιχαηλίδη, Ευγενία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Σύγκριση υδροπονικών συστημάτων σε καλλιέργεια μαρουλιού
    Δημιουργός: Χαραλάμπους, Νικόλας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Χαρακτηρισμός των κυπριακών οίνων, Μαραθεύτικο και Ξυνιστέρι με βάση το αντιοξειδωτικό τους περιεχόμενο
    Δημιουργός: Σπανού, Σμαράγδα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Η επίδραση τροποποιημένης ατμόσφαιρας κατά τη συσκευασία στη μετασυλλεκτική συμπεριφορά καρπών μεσπιλιάς μετά από ψυχρή συντήρηση τους
    Δημιουργός: Γαβριήλ, Καλλιόπη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μαθηματική μοντελοποίηση αντιοξειδωτικής ικανότητας και ξήρανση
    Δημιουργός: Φαντούση, Άντρεα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Έλεγχος της έκφρασης του γονιδίου ACAA2 Cacetyl-Coa acyltransferase 2 του προβάτου της φυλής Χίου
    Δημιουργός: Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνα
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπών μανταρινιάς, ποικ. Αρακαπά
    Δημιουργός: Ιωακείμ, Στέλλα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Πρόταση ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριπτόμενων συσκευασιών τροφίμων στην Κύπρο
    Δημιουργός: Κουππή, Γεωργία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Χαρουπόμελο: φυσικοχημικές ιδιότητες και έλεγχος νοθείας
    Δημιουργός: Αρέστη, Πολυξένη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Τζιτζικάκια (Hemiptera:Cicadellidae) αναδυόμενοι εντομολογικοί εχθροί γεωργικών καλλιεργειών
    Δημιουργός: Θεοδότου, Δέσποινα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ