Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(467)
Διδακτορική διατριβή
(21)
Μεταπτυχιακή εργασία
(107)
Πτυχιακή εργασία
(339)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(468)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(468)
Γεωπονία, γενικά
(468)
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
(468)
Βιοτεχνολογία τροφίμων
(468)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(468)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(468)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(468)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
(468)
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
(468)
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
(468)
Χρονολογία
2020 - 2024
(212)
2015 - 2019
(171)
2010 - 2014
(85)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(34)
Γερμανική γλώσσα
(1)
Ελληνική γλώσσα
(428)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
(468)
Κτίσις
(468)
1 - 30 από 468 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ανακύκλωση ηλεκτρονικών απόβλητων : τεχνολογίες διαχείρισης και προοπτικές στην Κύπρο
Δημιουργός:
Σωκράτους, Άρτεμις
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τοκοχρωμανολών : ο ρόλος της θερμοκρασίας και του διαλύτη
Δημιουργός:
Αναστασίου, Μάριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Περιεκτικότητα πρωτεΐνης στον καρπό πληθυσμών βρώμης που καλλιεργήθηκαν στην Κύπρο
Δημιουργός:
Μουσικός, Παναγιώτης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή γεωργική πρακτική και συγκομιδή φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών
Δημιουργός:
Μαυροθέρης, Λευτέρης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρου
Δημιουργός:
Ταμπουκάρη, Χρυστάλλα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Επίδραση εξωγενούς μελατονίνης στον αντιοξειδωτικό μηχανισμό των φυτών μηδικής
Δημιουργός:
Χατζήμιχαηλ, Γιάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Επίδραση διαφορετικών επιπέδων αλατότητας σε έδαφος και σε υδροπινική καλλιέργεια
Δημιουργός:
Σολωμού, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Αντιοξειδωτική ικανότητα και ολικά φαινολικά συστατικά επιλεγμένων αρωματικών φυτών της Κύπρου
Δημιουργός:
Μίκαλλου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Πρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρου
Δημιουργός:
Νικολάου, Ηλίας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Ζυμούμενο παραδοσιακό ρόφημα "Αϊρανι": Τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
Δημιουργός:
Ονουφρίου, Γιώργος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενού
Δημιουργός:
Γιάγκου, Χριστιάνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Η επίδραση του ζεολίθου στην ανθεκτικότητα φυτών τομάτας στοTetranychus urticae
Δημιουργός:
Ανδρέου, Ανδρέας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μοριακή και μορφολογική ταυτοποίηση ειδών του γένους Alternaria από καρπούς ροδιάς
Δημιουργός:
Σόλωνος, Σόλωνας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Αξιολόγηση της υπηρεσίας οικοσυστήματος της βιολογικής αντιμετώπισης σε συμβατικές καλλιέργειες τομάτας
Δημιουργός:
Δημητριάδης, Δημήτριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Αξιολόγηση ποιοτικών χαρακτηριστικών τριών ποικιλιών φράουλας
Δημιουργός:
Πολυδώρου, Κωνσταντίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Η επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπου
Δημιουργός:
Mιχαήλ, Πετρούλα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Η επίδραση της υδατικής καταπόνησης στα φυτά λεβάντας και φασκόμηλου και η χρήση των αιθέριων ελαιών τους έναντι του Tetranychus Urticae
Δημιουργός:
Λαουτάρη, Σωτηρούλλα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Οι επιδράσεις της παστερίωσης στην μικροβιολογική ποιότητα και τις ανοσοσφαιρινές Α, Γ κατά την μετάβαση του γαιδουρινού πρωτογάλατος σε γάλα
Δημιουργός:
Γαβριήλ, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μικροβιακή ποιότητα μαρουλιού και νερού άρδευσης στην Κύπρο
Δημιουργός:
Ξενοφώντος, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Διερεύνηση της ενσωμάτωσης ναταμυκίνης σε εδώδιμη επικάλυψη χιτοσάνης για τον έλεγχο μετασυλλεκτικών ασθενειών σε δαμάσκηνα
Δημιουργός:
Σαράντη, Ευγενία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Επίδραση αλατότητας σε υδροπονική καλλιέργεια λεβάντας και φασκομηλιάς
Δημιουργός:
Μιχαηλίδη, Ευγενία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Σύγκριση υδροπονικών συστημάτων σε καλλιέργεια μαρουλιού
Δημιουργός:
Χαραλάμπους, Νικόλας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Χαρακτηρισμός των κυπριακών οίνων, Μαραθεύτικο και Ξυνιστέρι με βάση το αντιοξειδωτικό τους περιεχόμενο
Δημιουργός:
Σπανού, Σμαράγδα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Η επίδραση τροποποιημένης ατμόσφαιρας κατά τη συσκευασία στη μετασυλλεκτική συμπεριφορά καρπών μεσπιλιάς μετά από ψυχρή συντήρηση τους
Δημιουργός:
Γαβριήλ, Καλλιόπη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μαθηματική μοντελοποίηση αντιοξειδωτικής ικανότητας και ξήρανση
Δημιουργός:
Φαντούση, Άντρεα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Έλεγχος της έκφρασης του γονιδίου ACAA2 Cacetyl-Coa acyltransferase 2 του προβάτου της φυλής Χίου
Δημιουργός:
Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπών μανταρινιάς, ποικ. Αρακαπά
Δημιουργός:
Ιωακείμ, Στέλλα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Πρόταση ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριπτόμενων συσκευασιών τροφίμων στην Κύπρο
Δημιουργός:
Κουππή, Γεωργία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Χαρουπόμελο: φυσικοχημικές ιδιότητες και έλεγχος νοθείας
Δημιουργός:
Αρέστη, Πολυξένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Τζιτζικάκια (Hemiptera:Cicadellidae) αναδυόμενοι εντομολογικοί εχθροί γεωργικών καλλιεργειών
Δημιουργός:
Θεοδότου, Δέσποινα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!