• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  30   to   443   items

     
    Ανάκτηση αντιοξειδωτικών πολυφαινολών από φύλλα ελιάς (Olea europaea spp.) με χρήση καινοφανούς βαθέως εύτηκτου διαλύτη βασισμένου σε βιομόρια Recovery of antioxidant polyphenols from olive leaves (Olea europaea spp.) using a novel deep eutectic solvent made of bioorganic molecules
    Creator: Athanasiadis, Vassilis, Αθανασιάδης, Βασίλειος
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Φυσικές Επιστήμες, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2018
    Language: English
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Μελέτη της εκχύλισης πολυφαινολικών αντιοξειδωτικών ουσιών από φύλλα του φυτού Moringa oleifera, με χρήση βιο-συμβατού καινοφανούς μίγματος χαμηλής θερμοκρασίας μετάβασης Extraction of antioxidant polyphenols from Moringa oleifera leaves using a biomolecule based low transition temperature mixture
    Creator: Καραγεώργου, Ιωάννα, Karageorgou, Ioanna
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2018
    Language: English
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Συγκριτική γονιδιωματική των προβιοτικών χαρακτηριστικών οξυγαλακτικών βακτηρίων που προέρχονται από ελληνικά ζυμούμενα τρόφιμα Comparative genomics for probiotic traits in lactic acid bacteria derived from Greek fermented foods
    Creator: Φειδάκη, Κυριακή, Feidaki, Kyriakh
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2024
    Language: English
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Μελέτη της διατροφικής αξίας και της επίδρασης στην υγεία λειτουργικών τροφίμων που προέρχονται από αξιοποίηση αγροτοβιομηχανικών υποπροϊόντων Study of the nutritional value and the effect on health of functional foods derived from the utilization of agro-industrial by-products
    Creator: Παπαγιάννη, Όλγα, Papagianni, Olga
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Αξιολόγηση της επίδρασης της κατάστασης θρέψης στην εξέλιξη της νόσου και στην επιβίωση ασθενών με καρκίνο του μαστού Evaluation of the effect of nutritional status on disease progression and survival of patients with breast cancer
    Creator: Μαντζώρου, Μαρία, Mantzorou, Maria
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2022
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Μελέτη αντιμικροβιακής ανθεκτικότητας και δυνατότητας σχηματισμού βιοϋμενίων τροφιμογενών στελεχών καμπυλοβακτηριδίων Study of antimicrobial resistance and biofilm-forming potential of food-borne Campylobacter strains
    Creator: Kostoglou, Dimitra, Κώστογλου, Δήμητρα
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2025
    Language: English
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Ανάπτυξη πράσινων διεργασιών εκχύλισης στερεού – υγρού υψηλής απόδοσης για την ανάκτηση πολυφαινολικών αντιοξειδωτικών από το φαρμακευτικό φυτό Salvia fruticosa Mill. (Κρητικό φασκόμηλο) Development of green high performance solid-liquid extraction processes for the recovery of antioxidant polyphenols from the medicinal plant Salvia fruticosa Mill. (Cretan sage)
    Creator: Γρηγοράκης, Σπυρίδων
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Χημεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2020
    Language: English
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Ολιστική προσέγγιση προαγωγής δημόσιας υγείας-ψυχικής ανθεκτικότητας, μέσω παρεμβάσεων ενσυνειδητότητας, Μεσογειακού τρόπου ζωής και κατανάλωσης καινοτόμων λειτουργικών τροφίμων Holistic approach in promotion of public health-psychological resilience, through mindfulness, Mediterranean lifestyle, and consumption of novel functional foods
    Creator: Christodoulou, Efstratios, Χριστοδούλου, Ευστράτιος
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Ψυχολογία και Γνωσιακή Επιστήμη, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2025
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Μελέτη βιοδραστικών ιδιοτήτων φυσικών εδώδιμων πρώτων υλών και ανάπτυξη νέων ροφημάτων υψηλής βιοδραστικότητας Study of the bioactive properties of natural law materials and development of new beverages with high bioactivity
    Creator: Geraris-Kartelias, Ioannis, Γεραρής-Καρτελιάς, Ιωάννης
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2024
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Παραγωγή εδωδίμων μεμβρανών μέσω βιοτεχνολογικής αξιοποίησης τυρογάλακτος και μελέτη καταναλωτή σε εφαρμογές τροφίμων Development of edible films through biotechnological utilization of cheese whey and consumer perception
    Creator: Koukoumaki, Danai-Ioanna, Κουκουμάκη, Δανάη-Ιωάννα
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2024
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Αξιολόγηση της επίδρασης της κατάστασης θρέψης στην εξέλιξη της νόσου και στην επιβίωση ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας Evaluation of the potential effects of nutritional status in the disease progression and prognosis in patients with multiple sclerosis
    Creator: Τρύφωνος, Χριστίνα, Tryfonos, Christina
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Αξιολόγηση εγκυρότητας προγνωστικών εξισώσεων εκτίμησης ενεργειακών αναγκών και συσχέτιση με τη σύνθεση σώματος, σε δείγμα ελληνικού πληθυσμού Validation of predictive equations for energy expenditure and correlation with body composition in a greek sample population
    Creator: Παυλίδου, Ελένη, Pavlidou, Eleni
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2019
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Η σχέση επιχειρηματικής στρατηγικής και συνεργασίας με την καινοτομία και η επίδρασή της στην ανταγωνιστικότητα και την οικονομική απόδοση των επιχειρήσεων τροφίμων The relationship between business strategy and cooperation with innovation, and its effect on the food business performance and competitiveness
    Creator: Σακαλή, Παρασκευή-Χριστίνα, Sakali, Paraskevi-Christina
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Οικονομικά και Επιχειρήσεις, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2019
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Συσχέτιση διατροφικών συνηθειών και σωματομετρικών χαρακτηριστικών με την ανάπτυξη και διαμόρφωση του στοματογναθικού συστήματος σε παιδιά Relationship of eating behavior and anthropometric characteristics with development and formation of the stomatognathic system in children
    Creator: Φασούλας, Αριστείδης, Fasoulas, Aristeidis
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2019
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Ανάπτυξη γλωσσικών εργαλείων για την διερεύνηση της αισθητηριακής αντίληψης και των συναισθηματικών αντιδράσεων του καταναλωτή τροφίμων. Development of linguistic tools to investigate consumers' sensory perception and emotional response to food
    Creator: Panagiotou, Malamatenia, Παναγιώτου, Μαλαματένια
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2022
    Language: English
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Συσχέτιση της κατανάλωσης βιολειτουργικών τροφίμων και συστατικών και της υιοθέτησης της μεσογειακής διατροφής με δείκτες οστικού μεταβολισμού και καρδιαγγειακών παθήσεων σε άτομα με αυξημένο κίνδυνο οστεοπόρωσης Correlation of consumption of bio-functional foods and ingredients and the adoption of the mediterranean diet with indicators of bone metabolism and cardiovascular diseases in individuals at increased risk of osteoporosis
    Creator: Κωνσταντινίδη, Μελίνα, Konstantinidi, Melina
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Άλλες Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2023
    Language: Greek
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Αξιοποίηση παραπροϊόντων και ενναλακτικών πρώτων υλών για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ζύμης Utilization of by-products and alternative raw materials for production of innovative bakery products
    Creator: Giannoutsos, Konstantinos, Γιαννούτσος, Κωνσταντίνος
    Item type: Διδακτορική διατριβή
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2023
    Language: English
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Collection : Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Απομάκρυνση οργανικών ενώσεων από υδατικά διαλύματα με τη χρήση χημικά ενεργοποιημένου ελαιοπυρήνα, αχύρου και μίγματα αυτών σε διεργασίες διαλείποντος έργου.
    Creator: Διαμαντής, Θεόδωρος
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Συσχέτιση διατροφικών και κοινωνικοοικονομικών παραγόντων με τα επίπεδα λιπιδίων στο αίμα σε παιδιά 3-14 ετών με οικογενή υπερχοληστερολαιμία
    Creator: Λαμπροπούλου, Μαρία, Χαΐνη, Μαρία
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου
    Creator: Καρυωτάκη, Στυλιανή
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Μελέτη των δυνητικών χρήσεων του αγριοκούνελου της Λήμνου (Oryctolagus Cuniculus) με έμφαση στη διατροφική του αξία
    Creator: Συμεωνίδη, Ελένη
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Παραγωγή ενώσεων προστιθέμενης αξίας μέσω της μετατροπής υγρών αποβλήτων ελαιουργίας και απόβλητης βιομηχανικής γλυκερόλης από στελέχη ζυμομύκητα Yarrowia lipolytica
    Creator: Καραγεωργίου, Ελένη Μυρτώ, Αναγνώστη, Μαρία
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    Υear: 2019
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Εκχύλιση πολυφαινολικών αντιοξειδωτικών από φύλλα ελιάς (Olea europaea) υποβοηθούμενη με υπερήχους, χρησιμοποιώντας μείγμα χαμηλής θερμοκρασίας μετάβασης (LTTM) Γλυκερόλης/ Τρυγικού Κάλιο-Νατρίου. Ultrasound-assisted extraction of polyphenolic antioxidants from olive (Olea europaea) leaves using a novel glycerol/sodium-potassium tartrate low-transition temperature mixture (LTTM)
    Creator: Μαμουδάκη, Πηνελόπη - Βαλεντίνα, Δεδούση, Μαριάννα
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Η ελληνική αγορά του μελιού σήμερα
    Creator: Περιμένη, Παρασκευή
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Επιταχυνόμενη παλαίωση του ελληνικού αποστάγματος τσίπουρο χρησιμοποιώντας ξύλινα τεμάχια: επίδραση της στατικής διαβροχής vs υπερήχων για την εκχύλιση πολυφαινολών και την αντιοξειδωτική δράση
    Creator: Ταλούμη, Θεοδώρα
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Αντιοξειδωτική ικανότητα και περιεκτικότητα σε ολικά φαινολικά διαφόρων τροφίμων που έχουν σχετιστεί με τον έλεγχο του βάρους και συσχέτιση της κατανάλωσης τους με ανθρωπομετρικούς δείκτες
    Creator: Κοντοπούλου, Όλγα, Τσαφκοπούλου, Μαρία-Άννα
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Πιλοτική μελέτη αξιοποίησης παραπροϊόντων ροδιού σε βιομηχανία χυμοποίησης ροδιού και έμφαση στα βιοδραστικά συστατικά που προάγουν την υγεία
    Creator: Κουκουβαγέλλη, Στέλλα, Ρέτση, Ελένη
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Συγκριτική μελέτη της in vitro αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων δειγμάτων πιπεριού (piper nigrum)
    Creator: Τσούκλας, Στέφανος
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Ανασκόπηση της επίδρασης των λειτουργικών συστατικών της διατροφής στην επίδραση της στεφανιαίας νόσου
    Creator: Γκικουρία, Αμαλία Χριστίνα, Ακριβούση, Μαρία
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Μελέτη της χημικής σύστασης φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και της αντιοξειδωτικής και αντιμικροβιακής τους δράσης Research of the chemical composition of medicinal and aromatic plants of the Greek flora as well as their antioxidant and antimicrobial activity
    Creator: Λαζάρου, Ελισάβετ
    Item type: Πτυχιακή εργασία
    Scientific field: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
    School/department/institute: Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
    Institution: Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
    RDF

    Close

    Close
      • Follow EKT

      Contact | Privacy Policy | Terms of use | Copyright Notice

      ©2025 National Documentation Centre

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ