Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(13)
Διδακτορική διατριβή
(13)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(11)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(2)
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
(9)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(14)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(14)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(14)
Φυσικές Επιστήμες
(2)
Βιολογία
(1)
Χημεία
(1)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(14)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
(14)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
(14)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
(14)
Χρονολογία
2020 - 2024
(3)
2010 - 2014
(1)
2005 - 2009
(1)
2000 - 2004
(6)
1995 - 1999
(1)
1990 - 1994
(1)
1945 - 1949
(1)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(2)
Ελληνική γλώσσα
(12)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(1)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(1)
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(13)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(13)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(13)
1 - 14 από 14 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Προβιοτικές και τεχνολογικές ιδιότητες οξυγαλακτικών βακτηρίων. In vitro και in vivo επίδραση στο ελικοβακτήριο του πυλωρού
Δημιουργός:
Μαραγκουδάκης, Πέτρος-Αχιλλέας, Maragoudaki, Petros-Achilleas
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2004
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσης Proteolysis during kaseri cheese ripening and bitter flavour defect
Δημιουργός:
Μοάτσου, Γκόλφω
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1996
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Συμβολή εις την μελέτην του σημείου πήξεως του αγελαδινού γάλακτος
Δημιουργός:
Βεϊνόγλου, Βύρωνας Κ.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1946
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της συμβίωσης άγριων στελεχών ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων σε παραδοσιακό ζυμάρι Study of the symbiosis of wild yeast and lactic acid bacteria strains in sourdough
Δημιουργός:
Paramithiotis, Spiros, Παραμυθιώτης, Σπυρίδων
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2001
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη των βιοχημικών, λειτουργικών και τεχνολογικών ιδιοτήτων των εντεροκόκκων A study on the biochemical, functional and technological properties of enterococci
Δημιουργός:
Σαραντινόπουλος, Παναγιώτης, Sarantinopoulos, Panagiotis
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2002
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Η φυσιολογία του Streptococcus macedonicus σε συνθήκες στρες The physiology of streptococcus macedonicus under stress conditions
Δημιουργός:
Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος, Papadimitriou, Konstantinos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών τελεμέ από διάφορα είδη γάλακτος και οξυγαλακτικές καλλιέργειες Study of the physicochemical characteristies of teleme cheese made from different types of milk and lactic acid cultures
Δημιουργός:
Παππά, Ελένη, Pappa, Eleni
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2003
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Συμβολή στη μελέτη της πλασμίνης του πρόβειου γάλακτος Contribution to the study of plasmin in ewes milk
Δημιουργός:
Αγγελόπουλος, Πέτρος
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2004
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη της παραδοσιακής πυτιάς και των ενζύμων χυμοσίνη και πεψίνη από ήνυστρα κατσικιών Study of traditional rennet and of chymosin and persin from kid abomasum
Δημιουργός:
Moschopoulou, Ekaterini, Μοσχοπούλου, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2003
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Νέα στελέχη οξυγαλακτικών βακτηρίων από παραδοσιακά ελληνικά τυριά: μελέτη του τεχνολογικού δυναμικού, των φυσιολογικών ιδιοτήτων και του πλασμιδιακού περιεχομένου New strains of lactic and bacteria from traditional greek cheeses: Study of the technological potential, the physiological properties and the plasmid content
Δημιουργός:
Asteri, Ioanna-Areti, Αστέρη, Ιωάννα-Αρετή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΘΑΡΩΝ ΘΕΡΜΟΦΙΛΩΝ ΟΞΥΓΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ: [υπό] Αικατερίνης Κωνσταντίνου Γεωργαλά STUDY ON THE BEHAVIOUR OF PURE AND MIXED THERMOPHILIC LACTIC ACID �BACTERIA IN EWE'S MILK
Δημιουργός:
Γεωργαλά, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1993
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Αλληλούχηση και χαρακτηρισμός των γονιδιωμάτων των οξυγαλακτικών βακτηρίων Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus και Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: φυσιολογικές, εξελικτικές και τεχνολογικές προεκτάσεις Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implications
Δημιουργός:
Αλεξανδράκη, Σταυρούλα, Alexandraki, Stavroula
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιολογία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ενσωμάτωση βιοδραστικών ουσιών σε φορείς για την βελτίωση της λειτουργικότητα και του χρόνου ζωής των τροφίμων Incorporation of natural bioactive components into matrices to enhance food functionality and shelf-life
Δημιουργός:
Γαλάνη, Ελένη, Galani, Eleni
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ενσωμάτωση του συμπροϊόντος της αναστροφής των φάσεων του πρόβειου γάλακτος στη διαδικασία της τυροκόμησης ενός καινοτόμου πρόβειου ημίσκληρου τυριού με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά: συμβολή στην ανάπτυξη αειφόρων κυκλικών παραγωγικών διαδικασιών στον γαλακτοκομικό τομέα Incorporation of the coproduct of the sheep milk phase inversion in the cheesemaking process of a novel sheep semi-hard cheese with special nutritional features: contribution to the development of sustainable circular processes in the dairy section
Δημιουργός:
Sakkas, Lambros, Σακκάς, Λάμπρος
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!