Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(10)
Πτυχιακή εργασία
(10)
Χρονολογία
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(1)
2010 - 2014
(4)
2005 - 2009
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(10)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(10)
@νάκτησις
(10)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(5)
Status = Unpublished
(5)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφή
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μικροβιολογία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία, Υλικά της
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Ανάλυση
(10)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Type = Thesis
(10)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(10)
Thesis
(10)
Θέμα
Διατροφή
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Συσκευασία, Υλικά της
(1)
Τρόφιμα
(1)
Τρόφιμα - Ανάλυση
(10)
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 10 από 10 αποτελέσματα
Προσδιορισμός του ολικού φαινολικού περιεχομένου & της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων σοκολάτας σε σκόνη
Δημιουργός:
Καρυώτης, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο ρόλος των συντηρητικών στην τεχνολογία τροφίμων
Δημιουργός:
Κωτσίου, Αφροδίτη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα
Δημιουργός:
Γιαννακάκη, Χριστίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Μικροβιολογία, Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα
Δημιουργός:
Νάστου, Ανδρομάχη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων
Δημιουργός:
Κωστόπουλος, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Λειτουργικά τρόφιμα
Δημιουργός:
Χατζηγιαννίδης, Χαράλαμπος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τα αλλεργιογόνα συστατικά στα τρόφιμα
Δημιουργός:
Ζέρβου, Νίκη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χαρακτηριστικά των υπερτροφών
Δημιουργός:
Γεωργιάδου, Συμέλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Διατροφή, Τρόφιμα, Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ασηπτική διεργασία και συσκευασία τροφίμων
Δημιουργός:
Μπιλμπίλη, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Συσκευασία, Υλικά της, Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οργανικά οξέα και τα άλατά τους για τη βελτίωση της γεύσης και η χρησιμοποίηση και δράση τους στα τρόφιμα
Δημιουργός:
Κωστή, Τριανταφυλλιά
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!