Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2012 (EN)
Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος

Λαζαρίδου, Μαρία

Η πτυχιακή αυτή εργασία έχει ως θέμα της το γάλα, τα προϊόντα αυτού και την ποιότητα τους. Ασχολείται με την παρουσίαση του γάλακτος ως νωπό προς επεξεργασία πρωτογενές υλικό και με τους τρόπους εκτίμησης της ποιότητας του καθώς και με τα προϊόντα του, τα οποία πρέπει να ελέγχονται ποιοτικά για να τηρούν κάποιες μικροβιολογικές προδιαγραφές καθώς και συγκεκριμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Θα σας παρουσιάσω επίσης τρόπους ελέγχου νοθείας, ελέγχου ύπαρξης αντιβιοτικών, βαρέων μετάλλων καθώς και άλλων επικίνδυνων ουσιών. Κατά την παρουσίαση των μεθόδων αναφέρονται και παραδείγματα μετρήσεων από εργαστηριακές δοκιμές που έγιναν σε συνεργασία με το εργαστηριακό τμήμα του ποιοτικού ελέγχου της ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. τους οποίους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την βοήθειά που μου προσέφεραν.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικές προδιαγραφές
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)