Ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων

Τσάνα, Αναστασία

Η πτυχιακή εργασία έχει γίνει πάνω στην ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων. Παρουσιάζεται μια γενική αναφορά για τη ασηπτική επεξεργασία ως τεχνολογία, όπου παρουσιάζονται τα στάδια της επεξεργασίας, την επίδραση της σε συγκεκριμένα προϊόντα π.χ. τομάτα, χυμός φρούτων και γάλα, και τέλος οι κανόνες υγιεινής της παραγωγής των προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναλύεται ο ποιοτικός έλεγχος που περιγράφεται με χημικές αλλά και μικροβιολογικές αναλύσεις, καθώς και με τον συστηματικό έλεγχο της συσκευασίας. Τέλος οι πληροφορίες για την εργασία συγκεντρώθηκαν από την ελληνική και ξένη βιβλιογραφία αλλά και πηγές από το internet τόσο από τις ελληνικές όσο και από τις ξένες διευθύνσεις αλλά και από διάφορα και άρθρα και περιοδικά << Τρόφιμα & Ποτά>>. Για την κατανόηση της εργασίας αλλά και την διευκόλυνση χρησιμοποιήθηκαν ως βοηθήματα πίνακες , διαγράμματα και σχήματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Τρόφιμα - Τεχνολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.