Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(19)
Πτυχιακή εργασία
(19)
Χρονολογία
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(3)
2005 - 2009
(7)
2000 - 2004
(3)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(19)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(19)
@νάκτησις
(19)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(13)
Status = Unpublished
(6)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βελτίωση ποιότητας
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά - Ελλάδα
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(3)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτική συμπεριφορά
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Λ:Subject = Λ: Λαχανικά
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μηλιά
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οίνος και οινοποιία
(1)
Subject = Φ:Subject = Φ: Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(4)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(19)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υγεία και υγιεινή
(1)
Type = Thesis
(19)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(19)
Thesis
(19)
Θέμα
Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(3)
Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
(1)
Ελιά - Ελλάδα
(1)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(1)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Λαχανικά
(1)
Μηλιά
(1)
Οίνος και οινοποιία
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(4)
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Τρόφιμα
(2)
Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(19)
Υγεία και υγιεινή
(1)
Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 19 από 19 αποτελέσματα
Ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων
Δημιουργός:
Τσάνα, Αναστασία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων φυτικών ελαίων μετά από βαθύ τηγάνισμα
Δημιουργός:
Βιδάκη, Χαρίκλεια
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Έλαια και λίπη, Εδώδιμα, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Πρόσθετες αντιοξειδωτικές ουσίες στα τρόφιμα
Δημιουργός:
Κουκουτάρα, Ευθυμία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Βιολειτουργικά τρόφιμα
Δημιουργός:
Παπαϊωάννου, Ειρήνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Υγεία και υγιεινή, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Βελτίωση ποιότητας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα
Δημιουργός:
Νάστου, Ανδρομάχη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος βρώσιμων ελιών
Δημιουργός:
Τσάκαλος, Ειρηναίος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Ελιά - Ελλάδα, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συντήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και η επίδραση της σε αυτά = Preservation of dairy products and its effects on them
Δημιουργός:
Γκούσιος, Γρηγόριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συντήρηση οίνου
Δημιουργός:
Δαγκλή, Δέσποινα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Οίνος και οινοποιία, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Κατάψυξη λαχανικών
Δημιουργός:
Κοκολινάκης, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Λαχανικά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η στάση των καταναλωτών απέναντι στα λειτουργικά τρόφιμα
Δημιουργός:
Ματζίρη, Ασημίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Καταναλωτική συμπεριφορά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μικροβιολογικοί κίνδυνοι στο UHT γάλα
Δημιουργός:
Κεφαλάς, Νικόλαος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή νέων προϊόντων τροφίμων σε σχήμα πέρλας
Δημιουργός:
Κίτα, Βασιάνα - Βασιλίκα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Τρόφιμα, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Prepagation of apple jam with bioactive ingredients
Δημιουργός:
Τοπαλίδης, Ιωάννης Ισαάκ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή, Μηλιά, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Αποστειρωμένο γάλα
Δημιουργός:
Παπαβραμίδου, Δέσποινα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2003
Θέμα:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Καπνιστά τρόφιμα
Δημιουργός:
Νίτσιου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ασηπτική διεργασία και τεχνολογία εμποδίων ως μέθοδοι συντήρησης των τροφίμων
Δημιουργός:
Τσακίρογλου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων
Δημιουργός:
Δημητριάδου, Παρασκευή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μέθοδοι αύξησης χρόνου ζωής τροφίμων
Δημιουργός:
Μιχαηλίδης, Ευάγγελος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Τρόφιμα, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Επίδραση των διαφόρων κατεργασιών των τροφίμων στις λειτουργικές και θρεπτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών
Δημιουργός:
Καλύβα, Μαγδαληνή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!