Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας

Ζιώγας, Ιωάννης

Η βιομηχανία γάλακτος Λαμίας ιδρύθηκε το 1963 και εδρεύει στα Kαλύβια Λαμίας. Το φρέσκο γάλα της περιοχής μας συλλέγεται καθημερινά από μονάδες που βρίσκονται σε μικρές αποστάσεις από το εργοστάσιο μας στους γύρω ορεινούς όγκους. Η μοναδικότητα του οφείλεται στη γεύση και στο άρωμα της Φθιωτικής γης καθώς και στην ταχύτατη διεκπεραίωση της διανομής του. Το γάλα παστεριώνεται με σύγχρονο εξοπλισμό και προσφέρεται σε καινούργια συσκευασία. Στις εγκαταστάσεις μας η σύγχρονη τεχνολογία συνυπάρχει με την παράδοση δίνοντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Το φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς τρόπους τυροκομίας προσφέρει στους καταναλωτές μας τη γνήσια παραδοσιακή γεύση της φέτας που είναι (Π.Ο.Π). Το πρόβειο και αγελαδινό γιαούρτη παράγονται από φρέσκο γάλα και επιλεγμένη καλλιέργεια συνιστώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.