Σύγχρονοι έλεγχοι ποιότητας στο φρέσκο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Σύγχρονοι έλεγχοι ποιότητας στο φρέσκο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα

Περόι, Αντουέλ

Η ποιότητα του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων περιλαμβάνει ένα σύνολο ιδιοτήτων που χαρακτηρίζουν το γάλα και τα προϊόντα του και που αποσκοπούν στην ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή. Είναι ένα αρκετά ευρύ θέμα, η προσέγγιση του οποίου μπορεί να γίνει από διάφορες οπτικές γωνίες. Γίνεται μία προσπάθεια να δοθεί μία συνολική εικόνα της ποιότητας του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Με τις γνώσεις που έχουν συσσωρευτεί στον τομέα αυτό τα τελευταία χρόνια, είναι αδύνατον να καλυφθούν όλες οι πτυχές του θέματος. Συνοπτικά, καλύπτονται θέματα που σχετίζονται με την νομοθεσία, της προδιαγραφές των προϊόντων, την ανάλυση των κινδύνων για την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και τους ελέγχους που γίνονται τόσο σε κρίσιμα σημεία, όσο και στα τελικά προϊόντα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.