Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2015 (EL)
Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων

Μαστρογιάννη, Μαρία

Στην παρούσα εργασία παρουσιάζονται τα κύρια σημεία του κλάδου των κατηγοριών και τεχνολογίας των κρεατοσκευασμάτων. Γίνεται αναφορά στο εμπόριο των προϊόντων του κρέατος από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι σήμερα, καθώς για την κατανάλωση και για την εγχώρια παραγωγή της αλλαντοποιίας. Στη συνέχεια αναφέρονται αναλυτικά οι κατηγορίες των αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων,από ποια χαρακτηριστικά αποτελούνται ,από ποιες αλλοιώσεις προσβάλλονται και τέλος με ποιόν τρόπο συντηρούνται. Παρουσιάζονται με πλήρη λεπτομέρεια όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν την παρασκευή των αλλαντικών καθώς και την τεχνολογία τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Τεχνολογία τροφίμων
Κρέας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.