Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2015 (EN)
Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων

Μαστρογιάννη, Μαρία

Στην παρούσα εργασία παρουσιάζονται τα κύρια σημεία του κλάδου των κατηγοριών και τεχνολογίας των κρεατοσκευασμάτων. Γίνεται αναφορά στο εμπόριο των προϊόντων του κρέατος από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι σήμερα, καθώς για την κατανάλωση και για την εγχώρια παραγωγή της αλλαντοποιίας. Στη συνέχεια αναφέρονται αναλυτικά οι κατηγορίες των αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων,από ποια χαρακτηριστικά αποτελούνται ,από ποιες αλλοιώσεις προσβάλλονται και τέλος με ποιόν τρόπο συντηρούνται. Παρουσιάζονται με πλήρη λεπτομέρεια όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν την παρασκευή των αλλαντικών καθώς και την τεχνολογία τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Τεχνολογία τροφίμων
Κρέας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)