Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2022 (EL)

Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια

Νέζη, Σοφία

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Batrinou, Anthimia
LOUGOVOIS, VLADIMIROS
Κοντελές, Σπυρίδων
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Βακτήρια
Crispr Cas


Ελληνική γλώσσα

2022-06


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-07-20T07:02:30Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.