Σύγκριση μεθόδων εκτίμησης της αντιοξειδωτικής ικανότητας των οίνων

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2022 (EL)

Σύγκριση μεθόδων εκτίμησης της αντιοξειδωτικής ικανότητας των οίνων

Λάγιου, Ευαγγελία

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Chatzilazarou, Arhontoula
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

ORAC
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας οίνου
Καφεϊκό οξύ
DPPH
Ερυθρός οίνος
Αντιοξειδωτική ικανότητα
Πολυφαινόλες
Folin Ciocalteu
FRAP
Λευκός οίνος
ABTS


Ελληνική γλώσσα

2022-08-30


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-09-05T06:41:21Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.