Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή

Ρούσσου, Μαρία
Πιτσάρι, Ευθυμία

Batrinou, Anthimia
Τυμπής, Δημήτριος
Kanellou, Anastasia
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Τρόφιμα
Ερωτηματολόγιο
Καταναλωτές
Βιολογικά προϊόντα
Έρευνα
Οργανικά τρόφιμα


Ελληνική γλώσσα

2021-07-13


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-22T07:01:29Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.