Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Αρχική σελίδα
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Ανακαλύψτε
35 τεκμήρια
από αυτήν την σχολή/τμήμα/ινστιτούτο
Αναζήτηση
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
1 - 30 από 35 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ενζυμικές δράσεις στις ελιές και το ελαιόλαδο Enzymic actions in olives and olive oil
Δημιουργός:
Γεωργαλάκη, Μαρίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1999
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Παραγωγή αντιμικροβιακών ουσιών από στελέχη οξυγαλακτικών καλλιεργειών που απομονώθηκαν από ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα Production of antimicrobial substances by strains of lactic and bacteria, which has been isolated from greek traditional products
Δημιουργός:
Ακτύπης, Αναστάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1999
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Η επίδραση της πρόσληψης φυτικών στερολών και ελαιολάδου σε παράγοντες κινδύνου καρδειαγγειακών νοσημάτων σε ασθενείς με μεταβολικό σύνδρομο The effect of intake of plant sterols and olive oil in cardiovascular disease risk factors in patients with metabolic syndrome
Δημιουργός:
Sialvera, Theodora-Eirini, Σιαλβέρα, Θεοδώρα-Ειρήνη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Προσδιορισμός φαινολικών συστατικών αρωματικών φυτών Determination of phenolic compounds in aromatic plants
Δημιουργός:
Προεστός, Χαράλαμπος, Proestos, Charalampos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2005
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη του ρόλου της κατάστασης θρέψης νοσηλευόμενων ασθενών στην εμφάνιση νοσοκομειακών λοιμώξεων The role of nutrition status of hospitalized patients in the development of hospital acquired infections
Δημιουργός:
Πούλια, Καλλιόπη-Άννα, Poulia, Kalliopi-Anna
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Κινητικές μελέτες βιοσύνθεσης πολυσακχαριτών και λιπιδίων κατά την καλλιέργεια μακρομυκήτων Kinetic studies of polysaccharides and lipids biosynthesis during the cultivation of macromycetes
Δημιουργός:
Διαμαντοπούλου, Παναγιώτα, Diamantopoulou, Panagiota
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική Βιοτεχνολογία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Βιοποικιλότητα και ποσοτική εκτίμηση του πληθυσμού του Listeria monocytogenes σε νωπό κρέας και προϊόντα του Biodiversity and quantification of Listeria monocytogenes in fresh meat and products thereof
Δημιουργός:
Andritsos, Nikolaos, Ανδρίτσος, Νικόλαος
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση προβιοτικών οξυγαλακτικών βακτηρίων ως εναρκτήριων καλλιεργειών Green table olives fermentation improvement, by using probiotic lactic acid bacteria as starter cultures
Δημιουργός:
Σαραβάνος, Ελευθέριος, Saravanos, Eleftherios
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Το κόστος ποιότητας σε βιομηχανικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις τροφίμων. Οι κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ποιότητας και η επίδρασή του στην απόδοση των επιχειρήσεων αυτών Cost of quality in manufacturing food companies. The critical factors affecting the cost of quality and its effect on the performance of these companies
Δημιουργός:
Δημητράντζου, Χριστίνα
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Lean management στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών. Οι κρίσιμοι παράγοντες εφαρμογής του και η επίδρασή του στην απόδοση των οργανισμών αυτών Lean management in citizen service centers. The critical factors of its implementation and its effect on the performance of these organizations
Δημιουργός:
Κεραμίδα, Ευθαλία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Διερεύνηση ολοκληρωμένης διαχείρισης αδέσποτων σκύλων από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης : ανάλυση για τη διαμόρφωση προτύπου διαχείρισης Investigation of integrated management of stray dogs by local government organisations : analysis to formulate a management standard
Δημιουργός:
Παπαβασίλη, Θεοδώρα
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Έρευνα της συμπεριφοράς των καταναλωτών ως προς το τυρί φέτα στα όρια του νομού Αιτωλοακαρνανίας Research on consumer behavior towards feta cheese within the boundaries of the prefecture of Aetoloakarnania
Δημιουργός:
Τζαχρήστας, Ιωάννης
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Ο ρόλος της ετικέτας του προϊόντος στην επιλογή τροφίμων The role of product labeling in food choice
Δημιουργός:
Μανδύλη, Δήμητρα
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Τα προϊόντα «χωρίς γλουτένη» και η συμπεριφορά καταναλωτή Gluten-free products and consumer behavior
Δημιουργός:
Καρακώστα, Παρασκευή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Ο ψηφιακός ηγέτης και ο ρόλος του στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα : μελέτη στα ΑΕΙ Πελοποννήσου The digital leader and his role in higher education institutions : study at universities of Peloponnese
Δημιουργός:
Μπάρλου, Ολυμπία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Προσδιοριστικοί παράγοντες οργανωσιακής αμφιδεξιότητας και η επίδρασή της στην επιχειρηματική απόδοση των βιομηχανικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων Identifying the antecedents of organizational ambidexterity and its impact on business performance in the manufacturing sector
Δημιουργός:
Καφετζόπουλος, Παναγιώτης
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Συγκριτική αξιολόγηση σύγχρονων μεθοδολογιών ακριβούς πρόγνωσης αρδευτικών αναγκών στην καλλιέργεια της ελιάς A comparative analysis of contemporary methodologies for precisely forecasting irrigation requirements in olive cultivation
Δημιουργός:
Κόκκοτος, Ευθύμιος
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Γυναικεία επιχειρηματικότητα σε ανδροκρατούμενους κλάδους, όπως ο κλάδος δομών και υποδομών Women's entrepreneurship in male-dominated sectors, such as the construction and infrastructure industry
Δημιουργός:
Καποτά, Μαρία-Ιωάννα
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Επίλυση προβλημάτων κατασκευής βέλτιστου ωρολογίου προγράμματος (timetabling) και σχεδιασμού δικτύου μεταφορών (transit routing) με χρήση σύγχρονων αλγορίθμων υπολογιστικής νοημοσύνης και ευφυών υβριδικών συστημάτων Solving problems of constructing an optimal timetable (timetabling) and planning a transport network (transit routing) using modern computational intelligence algorithms and intelligent hybrid systems
Δημιουργός:
Κατσαραγάκης, Ιωσήφ
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Σχεδίαση και εφαρμογή μαθηματικών μεταευρετικών αλγορίθμων για την επίλυση του μαθηματικού προβλήματος μεταφοράς σε ντετερμινιστικά και ασαφή περιβάλλοντα Design and implementation of mathematical metaheuristic algorithms for solving the mathematical transportation problem in deterministic and fuzzy environments
Δημιουργός:
Αρωνιάδη, Χρυσάνθη
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Η σπατάλη τροφίμων (food waste) και ο Έλληνας καταναλωτής : εμπειρική μελέτη της συμπεριφοράς του καταναλωτή Food waste and the Greek consumer : an empirical study of consumer behaviour
Δημιουργός:
Ζαχαράτος, Θεοφάνης
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Αιτίες και παράγοντες δημιουργίας σπατάλης τροφίμων (food waste) και η συμπεριφορά του καταναλωτή Food waste causality and the consumer behavior
Δημιουργός:
Γρίβας, Ευθύμιος
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Πατρών
Συλλογή:
Νημερτής
RDF
Αλληλεπίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών με πρωτεΐνες και άλλα συστατικά φυτικών κυττάρων Interactions of natural antioxidants with proteins and other constituents of plant cells
Δημιουργός:
Efmorfopoulou, Efthalia, Ευμορφοπούλου, Ευθαλία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιολογία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Εφαρμογές της φασματομετρίας μάζας αρνητικού χημικού ιονισμού στη μελέτη δραστικών ουσιών γεωργικών φαρμάκων και των υπολειμμάτων αυτών σε γεωργικά προϊόντα Appications of gas chromatography mass spectrometry chemical ionization negative ion technique to the study of spectra of pesticides and determination of their residues in agricultural products
Δημιουργός:
Λιαπής, Κωνσταντίνος, Liapis, Konstantinos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2003
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Διατροφικές συνήθειες και παχυσαρκία σε δείγμα εφήβων: δημιουργία διατροφικού δείκτη για την αξιολόγηση της πιθανότητας εφηβικής παχυσαρκίας
Δημιουργός:
Kosti, Irini, Κωστή, Ειρήνη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Επιδημιολογία άσθματος στην παιδική ηλικία: ο ρόλος της διατροφής Epidemiology of asthma: the role of diet
Δημιουργός:
Arvaniti, Fotini, Αρβανίτη, Φωτεινή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικών ουσιών σε φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας Determination of phenolic compounds present in pharmaceutical plants of greek flora
Δημιουργός:
Papageorgiou, Vasiliki, Παπαγεωργίου, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Σχεδίαση και εφαρμογή μαθηματικών μεταευρετικών αλγορίθμων για την επίλυση του μαθηματικού προβλήματος μεταφοράς σε ντετερμινιστικά και ασαφή περιβάλλοντα Design and implementation of mathematical metaheuristic algorithms for solving the mathematical transportation problem in deterministic and fuzzy environments
Δημιουργός:
Aroniadi, Chrysanthi, Αρωνιάδη, Χρυσάνθη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Πληροφοριακά συστήματα, Εφαρμοσμένα μαθηματικά, Τεχνητή νοημοσύνη, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Επίλυση προβλημάτων κατασκευής βέλτιστου ωρολογίου προγράμματος (timetabling) και σχεδιασμού δικτύων μεταφορών (transit routing) με χρήση σύγχρονων αλγορίθμων υπολογιστικής νοημοσύνης και ευφυών υβριδικών συστημάτων Solving problems of constructing an optimal timetable (timetabling) and planning transport networks (transit routing) using modern computational intelligence algorithms and intelligent hybrid systems
Δημιουργός:
Κατσαραγάκης, Ιωσήφ, Katsaragakis, Iosif
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Τεχνητή νοημοσύνη, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Προσδιοριστικοί παράγοντες οργανωσιακής αμφιδεξιότητας και η επίδρασή της στην επιχειρηματική απόδοση των βιομηχανικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων Identifying the antecedents of organizational ambidexterity and its impact on business performance in the manufacturing sector
Δημιουργός:
Καφετζόπουλος, Παναγιώτης, Kafetzopoulos, Panagiotis
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (2019 - ...)
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!