Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
Institutional Repository Polynoe
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(55)
Master thesis
(55)
Year
2020 - 2024
(49)
Language
English
(2)
Greek
(52)
Institution / collection
University of West Attica
(55)
Institutional Repository Polynoe
(55)
Subcollections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
(55)
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(55)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(55)
Type
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(55)
Subject
14001
(1)
Analytical methods
(1)
Ariani
(1)
Assessment of food safety culture
(1)
ATR-FTIR
(1)
Bacillus cereus
(1)
Bifidobacteria
(1)
Biofilms
(1)
Brettanomyces
(1)
Catering
(1)
CCP
(1)
Cheese
(1)
Chromatography
(1)
Clean label
(1)
Cocoa
(1)
ComBase Predictor
(1)
Conching
(1)
Covid-19
(1)
Crisis management team
(1)
Crispr Cas
(1)
Detection
(1)
Extracellular Polymeric Substances (EPS)
(1)
Extra virgin olive oil
(1)
Fat blooming
(1)
Fermented milk
(1)
Flavour
(1)
Food fraud
(2)
Food industry
(1)
Food packaging
(1)
Food quality and safety
(1)
Food quality and safety management system
(1)
Food safety
(1)
Food safety culture
(1)
Food safety culture Greece
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP)
(1)
FSSP
(1)
GFSI
(1)
Gluten free
(1)
HACCP
(1)
IR
(1)
Iso
(1)
ISO 22000
(1)
Kashrut
(1)
Kefir
(1)
Kosher
(1)
LAB
(1)
Lactic acid bacteria
(1)
Listeria monocytogenes
(3)
Mediterranean
(1)
Mπαχαρικά
(1)
NGS
(1)
Non conformities
(1)
NutriCalc
(1)
Nutritics
(1)
Nutrition value
(1)
Olive oil
(1)
OPRP
(1)
Packaging
(1)
PCA
(1)
Probiotics
(1)
Rainforest Alliance
(1)
Ready-to-eat
(1)
Refining
(1)
RSPO
(1)
Ruby
(1)
Shechita
(1)
Smart packaging
(1)
Smartphone
(1)
Spectroscopy
(1)
Staphylococcus aureus
(1)
Sustainability
(1)
Tempering
(1)
Trahanas
(1)
TTI
(1)
Vegan
(1)
Yoghurt
(1)
Αdulteration
(1)
Αγροδιατροφικά προϊόντα
(1)
Αιθέρια έλαια
(1)
Άλευρο κάνναβης
(1)
Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης
(1)
Άμυλο
(2)
Αναγνωρισιμότητα
(1)
Ανάλυση
(1)
Ανάλυση εικόνας
(1)
Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA)
(1)
Ανάλυση τροφίμων
(1)
Ανάλυση υφής
(1)
Αναλυτικές μέθοδοι
(1)
Άνθη
(1)
Ανθρώπινες ασθένειες
(1)
Ανίχνευση
(1)
Αντιμικροβιακή δράση
(1)
Αντιοξειδωτικά
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(1)
Απόβλητα
(1)
Αποξηραμένα σύκα
(1)
Απόσταξη
(1)
Αποτύπωμα άνθρακα
(1)
Αριάνι
(1)
Αρτοσκευάσματα
(1)
Αρωματικά φυτά
(1)
Άσπρισμα σοκολάτας
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(1)
Βακτήρια
(1)
Βελτιστοποίηση διεργασίας
(1)
Βελτιστοποίηση παραγωγής
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Βιοδραστικά συστατικά
(1)
Βιοδραστικών συστατικών
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(1)
Βιολογική
(1)
Βιολογική γεωργία
(1)
Βιομεμβράνες
(1)
Βιομηχανία κρέατος
(1)
Βιωσιμότητα
(1)
Βότανα
(1)
Βούτυρο κακάο
(1)
Βύσσινο
(1)
Γαλάκτωμα νερού εμπεριεχόμενου στο κακάο
(1)
Γαλακτώματα
(1)
Γαλακτώματα νερού
(1)
Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα
(1)
Γιαούρτι
(1)
Γονιδιωματική
(1)
Διαβήτης
(1)
Διασύνδεση
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Διατροφή
(1)
Διατροφικά εργαλεία
(1)
Διατροφική
(1)
Διατροφική επισήμανση
(1)
Διατροφική ισορροπία
(1)
Διατροφική ποιότητα
(1)
Δομή τροφίμων
(1)
Δραστικές μορφές οξυγόνου
(1)
Εβραϊκός διατροφικός κανονισμός (Kashrut)
(1)
Εκχύλιση
(2)
Εκχύλισμα φρούτων
(1)
Ελαιογέλες
(1)
Ελαιόλαδο
(2)
Ελεύθερες ρίζες
(1)
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Επιδόρπια γάλακτος
(1)
Εργαλεία διατροφικής ανάλυσης
(1)
Ζύμες
(1)
Ζυμωμένα γάλατα
(1)
Ζύμωση
(3)
Ηλεκτρονική μύτη
(1)
Θερμικές ιδιότητες
(1)
Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο
(1)
Ισχυρισμοί υγείας
(1)
Καβούρδισμα
(1)
Καινοτομία
(2)
Κακάο
(1)
Κανόνες διακίνησης
(1)
Κανόνες παραγωγής
(1)
Κατηγοριοποίηση τροφίμων
(1)
Καφές
(1)
Κεφίρ
(1)
Κλιβανισμός
(1)
Κλιματική αλλαγή
(1)
Κρέας
(1)
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
Λέπτυνση
(1)
Λευκό μανιτάρι
(1)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
(1)
Μεθοδολογία απόκρισης επιφάνειας
(1)
Μεσογειακή Διατροφή
(1)
Μεταβολικά προϊόντα
(1)
Μεταβολίτες
(1)
Μεταβολομική μελέτη
(1)
Μητρικό γάλα
(2)
Μητρικό πρωτόγαλα
(1)
Μικροβίωμα μητρικού γάλακτος
(1)
Μικροενθυλάκωση
(1)
Μικροοργανισμοί
(1)
Νερό
(1)
Νοθεία
(1)
Ξήρανση
(2)
Ξήρανση σε ρεύμα αέρα
(1)
Οξειδωτικό στρες
(1)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(2)
Οξυγαλακτικά βακτήρια (LAB)
(1)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(1)
Παθογόνα βακτήρια
(1)
Παλμικά Ηλεκτρικά Πεδία
(1)
Παραγωγή σοκολάτας
(1)
Παραπροϊόντα μανιταριών
(1)
Παραπροϊόντα τροφίμων
(1)
Παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Περιβαλλοντική διαχείριση
(1)
Περιφέρεια
(1)
Πέστροφα
(1)
Πιπέρι καγιέν
(1)
Ποιοτική ανάλυση ελαιόλαδου
(1)
Ποιοτική υποβάθμιση ελαιόλαδου
(1)
Πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση
(1)
Πολυμορφισμοί
(1)
Πολυμορφισμός
(1)
Πολυόλες
(1)
Πολυφαινόλες
(1)
Πόσιμη Aloe Vera
(1)
Πράσινο πιπέρι
(1)
Προβιοτικά
(2)
Προορατική μικροβιολογία
(1)
Προφίλ θρεπτικών συστατικών
(1)
Πρωτεΐνες
(1)
Πρωτεΐνες γλύκανσης
(1)
Πρωτόγαλα
(1)
Πυρηνικός μαγνητικός συντονισμός
(1)
Ρεολογία
(1)
Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2
(1)
Σιρτουϊνη 1 (SIRT1)
(1)
Σοκολάτα
(2)
Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
(1)
Σοκολατοβιομηχανία
(1)
Σοκολατοποιία
(1)
Σολομός
(1)
Σπόροι κάνναβης
(1)
Σύκο
(1)
Συμβατική γεωργία
(1)
Συνθετικό κρέας
(1)
Συντήρηση
(1)
Συσκευασία
(1)
Σύστημα
(1)
Σφαγή
(1)
Τεχνολογία νανοπόρου
(1)
Τομάτα
(1)
Τραχανάς
(1)
Τρόφιμα
(2)
Τρόφιμα πλούσιου ζυμαριού
(1)
Τροφολοιμώξεις
(1)
Τσουρέκι
(2)
Τυρί
(1)
Τυριά τυρογάλακτος
(2)
Υδρογέλες
(1)
Υδροκολλοειδή
(1)
Υδρόλυμα
(1)
Υπέρυθρη ακτινοβολία
(1)
Υπολείμματα απολίπανσης σπόρων κάνναβης
(1)
Υπολογιστική όραση
(1)
Φαινολικά
(1)
Φαινολικές ενώσεις
(1)
Φαινόμενο θερμοκηπίου
(1)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(1)
Φυσικά αντιμικροβιακά
(1)
Φυσικά εκχυλίσματα
(1)
Φυσικοχημικές ιδιότητες
(1)
Φυτά
(1)
Φυτικές πρωτεΐνες
(1)
Φυτοχημικά
(1)
Χημική ανάλυση νερού
(1)
Χρωματογραφία
(2)
Ψυχρή κάπνιση
(1)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(3)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 30 to 55 results
Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές
Creator:
Μάργαρη, Δήμητρα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Τσάκαλη, Ευσταθία, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject:
Αριάνι, Lactic acid bacteria, Κεφίρ, Τραχανάς, Kefir, Ariani, Fermented milk, Ζυμωμένα γάλατα, Cheese, Mediterranean, Probiotics, Yoghurt, Μεσογειακή Διατροφή, Γιαούρτι, Trahanas, Προβιοτικά, Τυρί
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου
Creator:
Καραγιάννη, Παναγούλα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Καραγιάννη, Βιλελμίνη, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Spectroscopy, Analytical methods, Food fraud, Olive oil, Φασματοσκοπία, Ανίχνευση, Chromatography, Αναλυτικές μέθοδοι, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Αdulteration, Νοθεία, Extra virgin olive oil, Χρωματογραφία, Detection, Ελαιόλαδο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Βιολογικά προϊόντα: απαιτήσεις, εμπόδια πιστοποίησης και διακίνησης, η θέση τους στην αγορά
Creator:
Πολίτη, Νικολέττα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Zoumpoulakis, Panagiotis, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Συμβατική γεωργία, Κανόνες διακίνησης, Βιολογικά προϊόντα, Βιολογική γεωργία, Κανόνες παραγωγής
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Καινοτόμες προσεγγίσεις για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των αγροδιατροφικών προϊόντων σε περιφερειακό επίπεδο
Creator:
Καμπουροπούλου, Δέσποινα
Contributor:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject:
Αναγνωρισιμότητα, Αγροδιατροφικά προϊόντα, Καινοτομία, Περιφέρεια
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Βιώσιμη συσκευασία τροφίμων
Creator:
Κοζιώρη, Αντιγόνη
Contributor:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Karathanos, Vaios, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Τρόφιμα, Sustainability, Packaging, Βιωσιμότητα, Food packaging, Συσκευασία
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Food safety culture
Creator:
Τσίγκα, Μαρία
Contributor:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Food quality and safety management system, Food safety culture Greece, Food safety, Assessment of food safety culture, Food safety culture, Food quality and safety
Language:
English
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Κριτική ανασκόπηση ανθέων και αρωματικών φυτών, των αιθέριων ελαίων και παραπροϊόντων τους και εφαρμογές στη συντήρηση τροφίμων
Creator:
Δίπλα, Ακριβή
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Απόσταξη, Εκχύλιση, Αιθέρια έλαια, Αρωματικά φυτά, Υδρόλυμα, Απόβλητα, Φαινολικές ενώσεις, Άνθη, Φυτοχημικά
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Φυσικά αντιοξειδωτικά ως συντηρητικά γαλακτωμάτων. Μελέτη αλληλεπίδρασης με τις βασικές πρώτες ύλες
Creator:
Μιχαήλ, Αιμιλία Ιωάννα
Contributor:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Karathanos, Vaios, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject:
Φυτικές πρωτεΐνες, Εκχύλισμα φρούτων, Γαλακτώματα
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ολιστική ανάλυση μητρικού πρωτογάλακτος με φασματοσκοπία υπερύθρου
Creator:
Ανδριάς-Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Zoumpoulakis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Υπέρυθρη ακτινοβολία, ATR-FTIR, Μητρικό πρωτόγαλα, Μητρικό γάλα, PCA
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αντιμικροβιακή δράση μεταβολιτών οξυγαλακτικών βακτηρίων
Creator:
Μόσχου, Δήμητρα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Batrinou, Anthimia, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Παθογόνα βακτήρια, Μεταβολίτες, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Μεταβολικά προϊόντα, Αντιμικροβιακή δράση
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για την παρασκευή προϊόντων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα
Creator:
Θάνου, Ιωάννα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Ξήρανση, Αποξηραμένα σύκα, Ωσμωτική αφυδάτωση, Σύκο, Βελτίωση ποιότητας
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η ανταγωνιστική σχέση της Listeria monocytogenes και των οξυγαλακτικών βακτηρίων (LAB) σε υπόστρωμα τυριών τυρογάλακτος με χρήση μοντέλων προορατικής μικροβιολογίας διαθέσιμων στο διαδίκτυο
Creator:
Πυροβόλου, Αικατερίνη
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Τυριά τυρογάλακτος, Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP), Οξυγαλακτικά βακτήρια (LAB), Listeria monocytogenes, ComBase Predictor
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ανθρακικό αποτύπωμα τροφίμων
Creator:
Μπουγιούκος, Αλέξιος
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Φαινόμενο θερμοκηπίου, Τρόφιμα, Αποτύπωμα άνθρακα, Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA), Κλιματική αλλαγή
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Food fraud: περιπτώσεις, συχνότητα, συνέπειες, κίνδυνοι
Creator:
Νίκα, Νικολέττα
Contributor:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Καραγιάννη, Βιλελμίνη, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Food fraud
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Nutri score και άλλοι δείκτες για τον προσδιορισμού του προφίλ διατροφικού προϊόντων τροφίμων -Σύγκριση και αξιολόγηση
Creator:
Μπύρος, Κωνσταντίνος
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Διατροφική ποιότητα, Προφίλ θρεπτικών συστατικών, Κατηγοριοποίηση τροφίμων, Διατροφική ισορροπία
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εφαρμογή συστήματος ISO 14001 σε μονάδα Catering
Creator:
Κόλλια, Παναγιώτα
Contributor:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Περιβαλλοντική διαχείριση, Iso, 14001, Σύστημα, Catering
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εφαρμογή των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων GFSI στην Ελλάδα: κίνητρα και δυσκολίες
Creator:
Λιούμπη, Ελένη
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Κοντελές, Σπυρίδων, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
CCP, Non conformities, ISO 22000, GFSI, OPRP
Language:
English
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ανάπτυξη εδώδιμων βιοπολυμερών τροποποιημένης δομής και αξιολόγηση των ποιοτικών τους παραμέτρων
Creator:
Λιόντος, Αλέξιος Ελευθέριος
Contributor:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Λάζου, Ανδριάνα, Ζόγκζας, Νικόλαος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Υδροκολλοειδή, Θερμικές ιδιότητες, Άμυλο, Δομή τροφίμων, Ρεολογία, Πρωτεΐνες
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εφαρμογές λογισμικού κινητών τηλεφώνων (smartphone) στην υπηρεσία διαγνωστικών αναλύσεων σε τρόφιμα
Creator:
Γεωργίου, Σταυρούλα
Contributor:
Cavouras, Dionisis, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Κοντελές, Σπυρίδων, BARTZIS, VASILEIOS, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Ανάλυση τροφίμων, Smartphone
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Πόσιμη αλόη. Οφέλη και πιθανοί κίνδυνοι από την κατανάλωσή της. Κρίσιμα σημεία ελέγχου στην παραγωγική διαδικασία
Creator:
Κεφάλας, Ηλίας
Contributor:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Πόσιμη Aloe Vera
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εφαρμογή μοντέλων πρόρρησης για την εκτίμηση της ανάπτυξης Listeria monocytogenes σε σολομό και πέστροφα ψυχρής κάπνισης υπό διαφορετικά σενάρια συντήρησης
Creator:
Τριανταφύλλου, Ευαγγελία
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, LOUGOVOIS, VLADIMIROS, Batrinou, Anthimia, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Προορατική μικροβιολογία, Σολομός, Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο, Listeria monocytogenes, Ready-to-eat, FSSP, Food Spoilage and Safety Predictor, Ψυχρή κάπνιση, Πέστροφα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αξιοποίηση παραπροϊόντων μανιταριών ως εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών και άλλων βιοδραστικών ουσιών
Creator:
Μπιρμπίλη, Ειρήνη
Contributor:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Ωσμωτική αφυδάτωση, Παραπροϊόντα μανιταριών, Ξήρανση σε ρεύμα αέρα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Διαθέσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία για τη σύνταξη της διατροφικής επισήμανσης βάσει ευρωπαϊκών κανονισμών – σύγκριση και αξιολόγηση
Creator:
Βιγδιδέλη, Χαρίκλεια
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Zoumpoulakis, Panagiotis, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject:
Εργαλεία διατροφικής ανάλυσης, Nutritics, Nutrition value, Διατροφική επισήμανση, Διατροφικά εργαλεία, NutriCalc
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Οι γονιδιακοί πολυμορφισμοί της SIRT1 ως δείκτες στην εμφάνιση Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Creator:
Προύντζου, Ειρήνη
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Batrinou, Anthimia, Zoumpoulakis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2, Σιρτουϊνη 1 (SIRT1), Πολυμορφισμοί
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών
Creator:
Σαμαράς, Παντελής
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, LOUGOVOIS, VLADIMIROS, Batrinou, Anthimia, Λάζου, Ανδριάνα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Συνθετικό κρέας, Κρέας κυτταροκαλλιέργειας
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια
Creator:
Νέζη, Σοφία
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Batrinou, Anthimia, LOUGOVOIS, VLADIMIROS, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Βακτήρια, Crispr Cas
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας
Creator:
Κουμαρά, Αικατερίνη
Contributor:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Σινάνογλου, Βασιλεία, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων, Κρέας, Συντήρηση
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Το γαστρεντερικό μικροβίωμα και η διασύνδεσή του με τη διατροφή
Creator:
Ελμαλικλής, Ιωάννης-Νεκτάριος
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Κοντελές, Σπυρίδων, Zoumpoulakis, Panagiotis, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Διατροφή, Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα, Διασύνδεση
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ανάπτυξη τροφίμων με βάση το άμυλο εμπλουτισμένων με βιοδραστικά εκχυλίσματα φρούτων και μελέτη της επίδρασης της ξήρανσης στη δομή και στις φυσικοχημικές τους ιδιότητες
Creator:
Παπαδόπουλου, Αργυρή
Contributor:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, IGOUMENIDIS, PANAGIOTIS, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Ξήρανση, Βύσσινο, Πολυφαινόλες, Άμυλο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Χαρακτηρισμός μικροβιώματος στο μητρικό γάλα
Creator:
Βιδάλη, Δέσποινα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Κοντελές, Σπυρίδων, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Τεχνολογία νανοπόρου, NGS, Μικροβίωμα μητρικού γάλακτος
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!